2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
عزيييييزم سلام، روز شما هم مبارك😍😍🌸🌸 من قبلا كه تصميم به بارداري نداشتم، براي مشكل خواهرم فقط خ ...

فدات عزیزم.....

انشالله به زودی خبرای خوشگلتو بشنویم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوم عزیز،مادر مهربان،روزت مبارک 💐 التماس دعا

عزیزم بهترین بهترین بهترینارو برات از خدا میخوام.....

انشالله شاهد شادی تک تک دوستان باشیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فک کردم توسیگل انتقالی   .عزیزم بسلامتی ان شاء الله بااولین انتقالت اینبار مامان میشی

این بهترین دعاست برام عزیزم. ممنون. برای شما هم گلم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
انساالله ک همه منتظرا امروز عیدی شونو از حضرت زهرا میگیرند و سال دیگه تو این ایام آش رشته به نیت حضر ...

انشاالله حتماً،امروز برای همه خیلی دعا کردم،اگر لایق باشم

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
عزیزم بهترین بهترین بهترینارو برات از خدا میخوام..... انشالله شاهد شادی تک تک دوستان باشیم....

فدایت عزیزم⁦♥️⁩💐 انشاالله دل همه شاد بشه به حق خانوم فاطمه زهرا (س)

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
مامان سوفی جون من خیلی وقته میام تاپیک و متنای شما هم میخونم، واقعا ناراحت شدم اون بار هم که یه تجرب ...

عزیزم شما با اهدایی سه بار منفی شدید؟ وضعیت اسپرم چطور بود؟ کجا انجام دادید؟

اطلاعی ندارم عزیزم، هر چی اورولوژیست گفت به علاوه چیزهایی که گفتم انجام بدین خیلی بهتر میشه  ن ...

سلام عزیزم ببخشید من شنبه ۲۵ انتقال جنین دارم شنبه هم باید امپول پروژسترون بزنم بعد از اون گفته هر سه روز یک امپول الان من ۲۵ صب بزنم بعدی رو چند شنبه بزنم ؟ 

من کمی اضافه وزن دارم دکترم اصلا اعتقادی به استراحت نداره ومیگه رژیمتم ادامه بده فقط مایعات زیاد بخور به نظرت رژیممو اون دو هفته ادامه بدم ؟استراحتم چه جووری باشه؟

عزیزم نگران نباش. منم همش فک میکردم دارم یائسه میشم. سنم رسید به سی پریود های سه چهار روزم تقریبا شد ...

خیلی ممنون ماهنده جون باحرفات کلی بارمنفی رو از رو دوش من برداشتی همش نگران بودم من اصلا کلا زیادی به این پریودیم حساسم یعنی یه ذره اینوراونوربشه کلی نگران میشم اخه من هنوز فرصت مادرشدنوپیدانکردم اینه که میترسم انشاالاه همین طوری باشه که شمامیگین ومشکلی نباشه اره توکل به خداهرچی خودش صلاح بدونه

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
مباركت باشه عزييييزم😍😍 منم فردا انشاالله انتقال دارم، فقط مثبت باش و به روزهاي خوبت با ني ني فكر ك ...

مرسی عزیزم.امیدوارم در بهترین شرایط انتقال بدی و بزودی مادر بشی.