2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
سلام من سر شب پری شدم سوم عادت باید برم دکتر حالا جمعه تعظیله که میشه سوم چیکارکنم حالا من

چهارشنبه روز اولت حساب میشه

دکترا میگن روز ۱تا۳ بیاین بنظرم چهارشنبه یا پنجشنبه برو عزیزم نزار برای شنبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای رویا جون بهترین خبر دنیا رو دادی بهم.الهی قلب خوشگلش ۱۲۰سال برات بتپه خواهری .اصلا نگران نباش آس ...

ای جونم قربونت برم من😘😘 آره واقعا حیف باید به همه ی ماها مهر و کد نظام پزشکی بدن که راحت تر باشیم 🤪 حالا رفتم پیش دکترم اون هر چی میگفت می گفتم آره خودم هم دارم همین کارو میکنم آخرشم دکتر بیچاره سرشو تکون داد و خندید☺

فداتشم خواهری ان شاءالله به حق این روز عزیز قسمت خودت و تک تک دوستای گلم🤲🤲❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نازنین جون اینو برا یکی از بچه ها دارم میذارم

خواهش میکنم عزیزم .درسته من نتیجه نگرفتم ولی خیلیا رو دیدم نتیجه گرفتن مثل مامان ماهک اون یکی دوستمون باکاربری ۳۱۳..الهی که همه به خواسته دلشون برسن 

انشاله صحیح وسالم زایمان میکنی عزیزم.خداروشکر ماهم هستیم.نه هیچی نداد.یکم خابیدم گفت پاشو برو همین.و ...

ممنون عزیزم همچنین شما...خداروشکر انشاالله همیشه سلامت باشین

وای منم موقع ریداکت خیلییی درد داشتم برا من خیلیم طول کشید تا تمومشه ولی میگم بازم اشکال نداره حاضرم بیشتر از اینا درد بکشم بچم سالم بیاد بغلم😊

۳۴ سالمه چون من دوبارعمل بازداشتم به خاطرهمین خیلی نمیتونم تخمک داشته باشم جنینام ام کیفیتشون پایینه ...

عزیزم هیچ ایرادی نداره.من تو پیام قبلی تاکید کردم که این فقط نظر شخصی منه.من فقط حس و نظر خودمو گفتم وگرنه خیلی از خانوما با تخمک اهدایی باردار شدن.

نمیخوام حال خوب امروزتون رو عوض کنم ولی یه حسی دارم که فقط با دوستای این تاپیک میتونم درمیون بزارم.

شما هم هرسال روز مادر یه غمی تو دلتون هست؟؟مخصوصا وقتی که موقع تبریک گفتن بهت میگن که ایشالا سال دیگه مامان بشی😒😒😒😒

من که امسال از همیشه دپرس ترم.امیدوارم که خدا یه گوشه چشمی به دل من و همه ی دوستان لیست انتظار بندازه و بزودی دلمون رو شاد کنه.

فرتيل ايد چيز خواصي نيست مولتي ويتامين هستش براي كيفيت تخمك اينها. را تهيه كن 👇 پودر اينوفوليك يا ...

ممنون عزیزم

آخه دکترم فقط همونایی که گفتم رو برام نوشته. می ترسم تداخل ایجاد بشه.

راستی من جواب آزمایشم رو گرفتم

متاسفانه ذخیره تخمدانم از 1/85 که پارسال بود، الان شده 1/26  

LH    =    4/2

FSH   =   9/3

AMH     = 1/26

پرو لاکتین   =  12/7

TSH   =   0/6

تفسیر اینا رو کسی میدونه؟

چون این روش پاکروش هست که میگه ببرین ازمایش  ولی من بعد از انتقال چیزی دفع نکردم مثل همه پر ...

پاکروش هم به همه نمی گه .سونو میکنه و بعد تشخیص میده نیاز هست یانه.ولی من روز اول مثل بقیه پریودام بود ولی روز دوم درد شدید گرفت دلم و دوتا تیکه دفع کردم

عزيزه دلي  ان شالله من كه كاري نكردم خدا تو رو آورد تو ذهنم خاستم بگم خدا همه جا به يادته 😉شك ...

ممنون عزیزم انشاالله همینطوره که شما میگی...امید ماها که فقط و فقط به خداست

چشم عزیزم من همیشه سر نماز و موقع اذان به یاد شما دوستای خوبم هستم و اگه قابل باشم دعا میکنم خدا دلتونو شاد و حاجتتون و روا کنه😊

نظر چند تا دکتر یا جنین شناس رو بپرس میدونم که ایران نمیشه با اسپرم اهدایی امتحان کرد اما اگر هزینه ...

عزیزم جنین های من به راحتی بلاست میشن.dfi همسرم ۱۴ بود آخرین بار.وکیفیت جنین ها به ظاهر عالی بود ولی دکتر نظرش اینه که تخمک مشکل کروموزومی داره و در نتیجه جنین هم این مشکل رو داره.با توجه به اینکه میگید وقتی جنین به ۵  روز میرسه تخمک مشکل نداره پس چرا دکتر این رو میگه؟البته من یکی از کروموزوم هام تو کاریوتایپ مشکل داشت.