2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
وزنش خوبه مطمئن باش. منم شکمم بزرگ نیست خیلی. اما سنگین شدم، نشست و برخاست برام سخت شده. ولی واسه ای ...

ممنون عزیزم، توکل به خدا 

منم سنگین شدم زانوهامم درد گرفته شوهرم میگه از الان اینجوری هستی ماه آخر چجوری میشی😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام همگی بچه ها کسی برای درد آمپول استروژن جز کمپرس گرم و ماساژ راهکاری میدونه؟ بخدا امروز ۲بار ا ...

سلام عزیزم

منظورت پروژسترونه؟ ببین روز اول کمپرس سرد بذار فرداش گرم بذار، من اینکارو میکردم تا وقتی که آمپول داشتم اذیت نشدم

به روی شکمم ایرادی نداره من تا سه ماهگیم روی شکمم دراز میکشیدم آمپول میزدم، به دکترمم گفتم گفت ضربه ام به شکمت بخوره هیچی نمیشه چون بچه داخل لگن و مایع آمنیوتیکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منظورت پروژسترونه؟ ببین روز اول کمپرس سرد بذار فرداش گرم بذار، من اینکارو میکردم تا وقتی ...

وای آره عزیزم از بس درد کلافم کرده اسماشونو قاطی کردم.

مرسی عزیزم پس قبل اینکه دردم شروع بشه سرد بزارم از فردا گرم.باشه فردا اونم امتحان میکنم.

شماهم با میکرو باردارین؟ تا ۳ماه این آمپولو بزنیم که دیگه جونی برامون نمیمونه😣

عزیزم مگه نه اینکه  انسان 46 تا کوروموزوم داره که نصفش رو از پدر و نصفش رو از مادر میگیره. حالا ...

ببین عزیزم نظرشون اینه که وقتی dfi مثلا ۴۰ هست، یعنی ۶۰ درصد اسپرمها سالم هستند و ۴۰ درصدشون مشکل دارن

میگن احتمال اینکه اسپرم از سالمها انتخاب شده باشه بیشتره 

اگر کسی بتونه بیاره پایین که خیلی خوبه

ولی شوهر من با رژیم ،وزن کم کردن ، خنک کردن ، سبک سالم زندگی و کلی ویتامین خارجی بعد از بیشتر از یکسال هیچ فرقی نکرد

دیگه صبر معنی نداشت

شاید برای بعضیها رو بشه آورد پایین ولی برای ما نشد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وای آره عزیزم از بس درد کلافم کرده اسماشونو قاطی کردم. مرسی عزیزم پس قبل اینکه دردم شروع بشه سرد بز ...

سلام عزیزم من یه عالمه امپول پروژسترون زدم

۱. من چند بار حوله رو میکردم تو کاسه اب داغ و میچلوندم و رو با سنم میزاستم سی ثانیه بعد ۲بار تکرار که با سنم گرم شد آمپول و میزدم

۲. یک روز به با سن چپ میزدم یک روز به  راست

۳. سرنگ امپول از این بلندا باشه که عضلانی تر بزنه

۴. بعد از هر بار تزریق دوباره دستمال و با آب داغ خیس میکردم و میچلوندم و روی جای امپولم سی ثانیه نگه میداشتم و ماساژ میدادم که مواد پخش شه و قلنبه نشه و چند بار تکرار میکردم

عزیزم این بهترین روش بود چون من تجربم زیاده تو تزریق انقدر سوراخ شدم که نگو😁

اگه بتونی طی روز هم یه بار دستمال داغ و بزاری و ماساژ بدی تو فشار مواد پخش میشه و زودتر جذب میشه 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یعنی ضعیف بودن جنین میکرو بخاطر کیفیت پایین تخمک هست؟منظورتون درست فهمیدم؟ ماهم جنین ها ضعیف بودن و ...

هر دو دخیل هستند

من اسپرم اهدایی هم امتحان کردم و نتیجه اش با اسپرم خودمون یکی بود تقریبا، 

از اینجا فهمیدیم که مشکل تخمک هست، درحالیکه ظاهرا تخمکها خیلی خوب بودند و ۲۰-۲۲ تا تخمک داشتم و ۱۳-۱۴ تا جنین تشکیل میشد، اما فقط یک یا دو تا بلاست میشدند

در مورد همه یکی نیست، مشکل ما این بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم، لطف کردی جواب دادی😍😍😍 قدمم بلند نیست آخه 163 هستم، خیلی اضافه وزن دارم از اولم داشتما الا ...

وای وزن و نگو چقدر اضافه کردی من از اول تا الان ۱۲ کیلو چاق شدم 😐😐

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
هر دو دخیل هستند من اسپرم اهدایی هم امتحان کردم و نتیجه اش با اسپرم خودمون یکی بود تقریبا،  ا ...

اخه جنین شناس با قاطعیت گفت اسپرم مشکل داره یبار دیگه میکروکنید اگه نشد جنین اهدایی بگیرید.پس اگه اینجوره که ماهم شاید تخمک ضعیف باشه

یا رب العالمین
سلام عزیزجان توکل به خدا انشاالله ممنون ازت خیلی...خیلی مهربونی واقعا شرمندم کردی بخدا گریم گرفت ا ...

عزيزه دلي  ان شالله

من كه كاري نكردم خدا تو رو آورد تو ذهنم خاستم بگم خدا همه جا به يادته 😉شك نكن اين مرحله هم ميگذروني و روي ماهشو ميبيني😘😘با تو دايت واسه ما هم دعا كن 

سلام مامان سوفی جون فدات بشم ااهی نبینم ناراحت باشی ....گلم محکم باش ماجاره ای تداریم جزجنگیدن میدون ...

مرسی فدات شم محبت داری

امیدوارم بزودی با خبر بارداریت خوشحالمون کنی

آخر بهمن از رزاقی وقت گرفتم که برم نظرشو بدونم همه آرمایشهای ایمنی رو هم بگم بنویسه برام

ببینیم چی میشه...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وای آره عزیزم از بس درد کلافم کرده اسماشونو قاطی کردم. مرسی عزیزم پس قبل اینکه دردم شروع بشه سرد بز ...

نه عزیزم همونموقع که تزریق کردی یا یه کم بعدش کمپرس سرد بذار(من جا آب معدنی کوچیک گذاشتم فریز شد میذاشتم تو نایلون استفاده میکردم) فرداش گرم، این روشو همینجا از زینبی جون یاد گرفتم واقعا موثر بود

من یه آمپول داشتم و یه شیاف بعدش شد دوتا شیاف، هر دکتری یه روشی داره ممکنه برای شمارو زودتر قطع کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40