2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045106 بازدید | 684429 پست
عزیزم من روز پانزدهم انتقال ۲۵۰۰ بودبارداریم دو قلو بود اگر دو قلو باشه تیتر بیشتر نشون میده انشاالل ...

عزیزم شما ویتامینها بعد انتقال و تا کی ادامه دادی؟

من چون دکترم ی شهر دیگس دیگه نمیرم پیشش،ویتامین ای،،دی، امگا۳ داشتم نمیدونم ادامه بدم یا نه؟

مرکز زنگ زدم گفت دیگه نخور

پارسال amhمن 1/85 بود. پریروز دوباره آزمایش دادم. هنوز جوابشو نگرفتم همش می ترسم امسال کمتر شده باش ...

نمیدونم عزیزم ولی من باعلایمی که توخودم احساس میکنم تصورم اینه ممکنه یاعسه بشم به خاطرهمین یه خرده میترسم ترجیح میدم یه بارشانسموباتخمک اهدایی امتحان کنم حالاتاببینم خداچی میخادوتشخیص دکترم چیه شمانگران نباش همه که یه جورنیستن میخای خیالت راحت بشه ازدکترت سوال کن

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش من خودم ترازو ندارم، امروزم دکتر بودم وزنم نکرد، اما آخرین بار حدودا فکر کنم ۷ کیلو، نهایتا تا ...

لی لا جان اینکه میگین نمک کمتر بخوریم یعنی تو غذا هم نمک نریزیم؟ یا مثلا من دوغ بازاری از این گاز دار ها خیلی دوس دارم خب نمک هم داره بالطبع .یعنی اینا بده نخورم؟ خیارشور چی؟ اخه من ایما رو خیلی دوس دارم  توغذا هم نمیشه نمک نریخت.خب غذا بی طعم میشه😞😞

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

خانمای باردار من چند روزه زیر دلم و پهلوهام تیرمیکشه و قطع میشه یا میخوام بلندشم و جابجا شم تیر میکشه 

خواستم بدونم طبیعیه و شماهم دارید این دردهارو ؟؟؟؟

دیگه ازار دهنده شده برام☹️☹️

خدایا شکرت 
سلام خانوما خواهش میکنم منم راهنمایی کنین من میخواستم برا تعیین جنسیت برم ای وی اف ولی نتونستم بخاطر ...

به من که گفتن هفتاد درصد ببخشید نمیخوام ناامیدت کنم ولی یکی از اقوام ما برایه بچه ی سوم انجام دادو دختر شد وپشیمون صد بار یگفت کاشکی چند سال دیگه عقب مینداختمو ای وی اف میکردم قشنگ فکراتو بکن اگه قرار دختر باشه وخیلی برات مهم نباشه ای یو ای کنو شانستو امتحان کن انشالله به مرادت برسی

راستش من خودم ترازو ندارم، امروزم دکتر بودم وزنم نکرد، اما آخرین بار حدودا فکر کنم ۷ کیلو، نهایتا تا ...

من اشتهام زیاده ولی خب جدیدا دارم کنترلش میکنم مثلا نصف شبا که ضعف دارم قبلنا بیسکوییتو کیک میخوردم الان فقط سیب میخورم ولی خب دیگه الان دیره چون خیلی اضافه کردم

اول هفته نوبت دکتر داشتم نشد برم حالا برم ببینم چی میگه...

راستی سونو دادی لی لا جون؟ وزن نی نیت چقدره؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خارجیشو بگیر من خارجیشو گرفتم بهتر بود

روش فارسی نوشته متفورمین زوگر بابیمه حساب نشد متفورمین ها بابیمه هست نمیدونم این چه فرقی داره.به دکترگفتم ضعف میکنم گفت اینومینوسم اینجور نشی

یا رب العالمین
روش فارسی نوشته متفورمین زوگر بابیمه حساب نشد متفورمین ها بابیمه هست نمیدونم این چه فرقی داره.به دکت ...

باشکم پرم بخور من همییشه بعد غذا میخورم روزی دوتا الان از برج ۸ میخورم گفت برایه انتقالم باید بخوری ولی من وقتی ضعف کردم با خارجی عوض کردم خوب شدم ولی الانم ایرانیه باز مشکلی ندارم دکتر گفت به مرور بدنت عادت میکنه انشالله شما هم خوب بشی ولی متفورمینو برایه کسانی که زخیره ی بالا دارن میدن چرا به شما داده.؟

ممنون عزیزم لطف داری که بیادمی امروز همش درد دارم اصلا نمیدونم دلیلش چیه دو روز خوبم دو روز هم بد.. ...

انشاله صحیح وسالم زایمان میکنی عزیزم.خداروشکر ماهم هستیم.نه هیچی نداد.یکم خابیدم گفت پاشو برو همین.ولی من تو ریداکت خیلی درد داشتم ویه ماه هم بعدش لک بینی داشتم

لی لا جان اینکه میگین نمک کمتر بخوریم یعنی تو غذا هم نمک نریزیم؟ یا مثلا من دوغ بازاری از این گاز دا ...

آره عزیزم بی مزه میشه اما چون مستعد فشار خون میشیم و بعدش هزار و یک داستان ممکنه پیش بیاد بهتره رعایت کنیم. توصیه میکنم خیارشور که اصلا نخوری. دوغ هم ترجیحا یه کم نمک پیدا کن. غذاتم کم نمک بپز. همش چند ماهه عزیزم اما به نتیجه اش می ارزه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمای باردار من چند روزه زیر دلم و پهلوهام تیرمیکشه و قطع میشه یا میخوام بلندشم و جابجا شم تیر میکش ...

منم دقیقا این درد هارو تو هفته های ۲۴و۲۵تاهمین چند روز پیشا داشتم.الانم اگه یبوست بشم یا نفخ کنم درد میگیره

من اشتهام زیاده ولی خب جدیدا دارم کنترلش میکنم مثلا نصف شبا که ضعف دارم قبلنا بیسکوییتو کیک میخوردم ...

آره عزیزم، سونو که بیست و هشت هفته رفتم، اون موقع نی نی ۱۱۰۰ بود وزنش. اما دور شکمش سه چهار روز کمتر بود واسه همین دکترم امروز بهم پودر پروتئین داد. اشتهات بخاطر مکمل ها هم هست. البته من هم اشتهام بهتر شده بود اما الان معمولی شدم.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم