2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045062 بازدید | 684424 پست
نه گلم، من مشکلی نداشتم برای ذخیره ولی چون آخرای بارداری به صورت اورژانسی قرار بر سزارین شد، بهم آمپ ...

Amh شما با وجود کیست آندومتریوز چند بود زینبی 

@زینبی_بابا    

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سیگار خیلی تواسپرم اثر منفی میزاره .برا کسانی مثل همسرمن که مشکل تحرک ومورفو وdfi دارن خیلی ضرر داره ...

شوهر من از پارسال میگه حاضره بذار ه کنار. اما هنوز نذاشته😏🤐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خودم ای وی اف کردم واسه تعیین جنسیت ...اینو بدون حدود ۲۵تا۳۰تومن هزینه میخواد اولین کاراینه ...

مرسی عزیزم شما انجام دادی سخت بود ؟؟؟پشیمون نیستی؟؟؟؟هایپر نشدی؟؟؟؟خیلی چاق نشدی؟؟؟؟ممنون

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی چقدر آزمایش تایپ کردی🙈  امروز ایمونووژیست بودم لیستت رو بهش نشون دا ...

سلام عزیزم خوبی ؟دکتر چی گفت ،آزمایش ها رو برات نوشت ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم ما همه درد کشیده ایم. من خودم بارها ارزوی مرگ کردم ولی وقتی ایمانمو به لطف خدا و اینکه صلاحمون ...

مرسی عزیزم

امیدوارم مشکل شما هم بزودی حل بشه.

به این سادگی نیست

من از خدامه از بهزیستی یه فرشته بگیرم و بذارم رو چشمام، بهترین زندگی رو براش حاضر کردم ... اما من چون امریکا زندگی میکنم بهم نمیدن. باید بیام یکسال قبل و یکسال بعدش بمونم ایران

چون اولا اگر ساکن ایران نباشیم نمیدن و دوما باید بعدش یکی دوسال ایران باشیم چون اولاش موقتیه و بازرس میفرستن

از اونطرف هم اگر از خود امریکا تقاضا نداده باشیم ویزا راحت نمیدن بهش و شاید یکی دو سال طول بکشه

نمیتونیم خونه و زندگی و کارمونو ول کنیم 

اونجا هم اقدام کردم، خیلیها تو نوبتن. اونجا متقاضی خیلی زیاده و خیلی باید صبر کنیم تا شاید شاید بهمون سرپرستی یه فرشته رو بدن

باز هم مراحلش رو شروع کردیم ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم  ببین میران شکستگی dna اسپرم هست که به صورت درصد گزارش میشه، منم همسرم مثل شما بود ...

عزیزم مرسی که باحوصله جواب میدین .میگم اینارو رعایت کنه حتما .زینبی امپول hcg رو dfi تاثیر داره؟ 

مرسی عزیزم امیدوارم مشکل شما هم بزودی حل بشه. به این سادگی نیست من از خدامه از بهزیستی یه فرشته ب ...

مامان سوفی فک کنم شما یع پست گذاشته بودین درمورد dfi که تنها داروی موثر پنتوکسی هست.درسته؟