2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045090 بازدید | 684426 پست
اره دو تا انتی بیوتیک و قرص   کابرگولین .. اره فریز کردن ..

پس نگران نباش خوب میشی ان شاءالله 

نمی تونی دوباره پانکچر کنی که تعداد جنین هات زیاد بشن بعد انتقالشون بدی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آهااان همسر من مشکل نداره. مشکل از خودمه.  ولی آره حق با شماست. باید سیگارو بذاره کنار تا نت ...

خب اگه مشکل نداره که دیگه هیچی عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم، ممنونم از دعات. الهی آمین😍❤ وای چه عالی. من حدودا دو سه ماه آینده ب امید خدا انتقال می ...

آفرین به این انرژی مثبتت مطمئن باش با همین انرژی بری جلو نتیجه میگیری😍 من خودم چند هفته قبل از انتقال خونه تکونی کردم و گفتم تو عید باردارم نمیتونم تمیز کاری کنم دنبال لباسای بارداری بودم یعنی اینقد امید داشتم و خداروشکر خدا ناامیدمون نکرد ان شاءالله شمام به زودی مامانی عزیزم خودتو آماده کن😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نه انتقال دادم نگرفت ...اره دوست خودم کیستای سینه‌اش و بدخیم کرد 😔اول باید برم پیش دکتر توراکس ام ت ...

کیسه سینه ت چه نوعیه؟

من فیبروکیست هست دکترزنان گفت مشکلی پیش نمیاد.قبلنا دردناک وسنگین میشد قبل پریودولی بعد پانکچر فعلا دوبار پریود شدم ومشکلی نداشتم اصلا درد وایناهم تو سیکل نداشتم

یا رب العالمین
شادن جون لک خیلی کوچیک بود بعدم مگ نباید صورتی باشه من ببخشید اینقدر با جزییات میگم ی نارنجی مایل قه ...

نه عزیزم هم صورتی هست هم قهوه ای هم قرمز

من روز دهم خون روشن دیدم روز دوازده قهوه ایه کمرنگ

برای هرکسی یجوره مقدارشم یکی کمتره یکی بیشتر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببین اگر بلاست هست 13 روز بعد هم میشه ولی چه کاریه آخه، بتا کم درمیاد استرس الکی میگیرین

مرسی عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
کیسه سینه ت چه نوعیه؟ من فیبروکیست هست دکترزنان گفت مشکلی پیش نمیاد.قبلنا دردناک وسنگین میشد قبل پر ...

فیبرو ادنوم عزیزم برا من   البته فیبرو کیستیک هم دارم اون چیزی نیست نگران  نشو 

کلا گلبول سفید توی بارداری بالا میره اما فکر کنم برای شما خیلی بالاست، برای من 12 بود کنارشم ستاره ز ...

آره عزیزم اینکه شما میگی گلبول سفید خونه که مال منم ۱۲ بود.‌من گلبول سفید تو ادرار منظورمه شادن جون. فاکتورای خونیم تقریبا نرمال بودن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم اینکه شما میگی گلبول سفید خونه که مال منم ۱۲ بود.‌من گلبول سفید تو ادرار منظورمه شادن جون. ...

خب خداروشکر عزیزم😙

من اونو بلد نیستم راستش😶😶😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...