2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
توکل بر خدا عزیزم. داروشون همین مولتی ویتامینه دیگه گلم. حتما رژیم و سرد کردن بیضه رو هم رعایت کنه

میگم رعایت کنه .توکل بخدا . امیدوارم خدا بهمون نظر کنه روزی ما هم صاحب اولاد شیم واقعا خیلی سخته درحسرت مادرشدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کردم عکسشو بفرستم اما نشد حالا برای شما اوردن خوب چک کن منم دلمو بدجور بهش خوش کردم پانکچر قبلیم ...

منم ۳۴ ..سینال بهت دادن ؟سعی کن گونال اف پیدا کنی اگه شروع نکردی 

سعی کردم عکسشو بفرستم اما نشد حالا برای شما اوردن خوب چک کن منم دلمو بدجور بهش خوش کردم پانکچر قبلیم ...

هر دو پاتکچر ۵تا بود که ۲تا گفتن نارس ...از ۳ جنین  هم فقط یکی رشد کرد ...

مهگل جان من ازدکتر مظلوم فرد خوشم نیومد .یه بار امپولو گفت بعد نسخه دوم گفت لازم نیست.اخه یادمه شما ...

آرزو جان منم مام میرم ولی پیش دکتر اطرج اون هم فقط کلومیفن و اندروفرتی داد گفت  مکمل ها معجزه نمیکنه ولی بخورید هم خوبه آمپول هم دکتر آیتی داد  

اطرج گفت بهترین چیزی که تا حالا جواب داده تسه هست وگرنه باید حدود یکسال زمان بزاریم واریکوسل عمل بشه و دارو و مکمل و آخرش هم تاثیر هیچی قطعی نیست ممکنه باز برگردیم به تسه 

آرزو جان منم مام میرم ولی پیش دکتر اطرج اون هم فقط کلومیفن و اندروفرتی داد گفت  مکمل ها معجزه ن ...

نازنین جان دکترت کیه؟ خودشون گفتن با اطرج ویزیت شید؟ مشکل شما چیه؟ ما قبلا فقط مشکل تخرک داشتیم  الان فهمیدیم مورفو هم صفره قبلا سه وچهار بود .dfi هم ۳۳