2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045106 بازدید | 684429 پست
نه انتقال دادم نگرفت ...اره دوست خودم کیستای سینه‌اش و بدخیم کرد 😔اول باید برم پیش دکتر توراکس ام ت ...

درکت میکنم عزیزم وقتی مشکل دو طرفه ست همه چی سختتر میشه این کیست ها هم که اوضاع رو‌پیچیده میکنه

انشالا خدا کمک کنه زودتر مامان بشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تهران میرم مرکز مام .قبلا ارومیه سه بار انتقال دادم نشد .

نزدیکی تبریز برو پیدا میشه نشد یه جا دبگه هم هست بگم خیابان ۱۷ شهریور داروخانه حاجی حسینلو شماره ۰۴۱۳۵۵۷۴۳۵۰

دو ساله کارم همینه 😔 هر ماه یا یکماه درمیون یا iui داشتم یا پانکچر یا عکس رنگی یا خراش یا انتقال... ...

ان شاالله که این سری نتیجه بگیری. من یه iui و یه میرو منفی داشتم کلا ناامید شدم😑

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
کدومش بهتره ؟ من به بار پیش دکتر دانایی رفتم ایشون پروفرتیل تجویز کردن .ما درمان ادامه ندادیم .الانم ...

فک کنم پروفرتیل بهتره ..خدا شادت کنه چی بگم خیلی سخته این راه ...

خیلی ناراحتم خیلیی اصلاحالم دست خودم نیست. اسپرم همسرمم خوب نیست.. سری قبل از4تاتخمک یک جنین داشتم و ...

سلام عزیزم 

برای بالا رفتن ضخامت راه حل خیلی ساده ای وجود داره

به دکترت پیشنهاد پچ استرادیول بده مارک Merck الان هست تو بازار ایران و خیلی خوب جواب میده اصلا دیگه مشکلی بنام بالا نرفتن ضخامت اندومتر وجود نداره ولی متاسفانه اکثر متخصصان زنان با داروهای جدید آشنایی ندارند و مشغول هدر دادن جنینها و فرسایش اعصاب و روان بیماران هستند. 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نگو که حالم خیلی بده 😭😭😭 نمیدونم این درد کی تموم میشه اگر بچه دارین، یا باردارین خیلی خوشبختین خ ...

عزیزم ما همه درد کشیده ایم. من خودم بارها ارزوی مرگ کردم ولی وقتی ایمانمو به لطف خدا و اینکه صلاحمونو میخواد بیشتر میکنم آروم میشم و دیگه سعی میکنم زندگی رو همینجوری که هست بپذیرم. این مشکلیه که داریم و باید یاد بگیریم در کنارش زندگی کنیم گلم. خیلی اگه اذیت میشی میتونی یه فرشته از بهزیستی بیاری در کنارش درمان رو هم ادامه بدی. من خیلیا رو دیدم اینطوری آروم تر شدن و راحت تر درمان هم روشون جواب داد عزیزم. اگر هم نه رو خودت کار کن تا بیخیال باشی. بیخیالی معجزه میکنه تو ناباروری. خودتم شنیدی خیلیا میگن زمانی که اصلا انتظار نداشتیم شد گلم.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
بابت دعای قشنگت ممنونم .با تو‌دلیت برا همه منتظرا دعا کن .ان شاء الله بسلامتی فندقت رو بغل بگیری خوا ...

قربونت برم‌ عزیزم حتما گلم ❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام زینبی‌جون بازم مثل همیشه مزاحمت میشم ببخشید .خانمی درمورد dfi اطلاعاتی دارین؟ همسرم تحرک‌ومورفو ...

گلم من همسرم مورفو و تحرک صفر بود با dfi شصت. با مراقبت رسید به سی. الان اگه خدا بخواد با بیوپسی قراره میکرو کنم. برطرف کردن واریس. سرد کردن بیضه و رژیم غذایی سالم و بدون نگه دارنده و سرخ کردنی و فست فود و در عوض مصرف بالای میوه و سبزی و گرمیجات پایین میاره dfi رو

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من اولا فک میکردم غذاها نمک ندارن با اینکه میگفتن نمکش کافیه ولی من کلی نمک میریختم تا بهم می‌چسبید ...

آره نمک خیلی کم استفاده کن حتی اگه میتونی اصلا استفاده نکن چون بعضی از غذاهامون خودشون نمک دارن..خواهرم موقع زایمانش نمیدونی چی کشید بخاطر مسمومیت خیلی خطرناکه ان شاءالله خدا سر هیچکس نیاره 

اره عزیزم امروز پرسیدم شده یک جنین ...من به چی یه دونه دل خوش کنم !کلا ناامید شدم 

ناامید نباش عزیزم

رفتی پیش دکتر؟

عزیزم چند تا تخمک و جنین شده بود برای شما؟ مگه شرایط اسپرم چطور بود؟ 

عزیزم ما اوایل تعداد اسپرم همسرم ۵میلیون بود و تحرک و مورفو صفر بعد از یک سال دارو خوردن شد ۲۰ میلیون و تحرک هم چنان صفر و مورفو ۱ درصد و وارد سیکل شدیم.. من کلا ۲۴ تا تخمک داشتم که ۱۹ تاش بالغ بود و ۱۸ تا جنین تشکیل شد به لطف خدا