2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
دیدی گفتم گلی، آسپرین این جور مواقع خیلی اذیت میکنه  نه گلم زود نیست، هر وقت پاک شدی میتونی اس ...

ممنون گلم مثل همیشه با حرفات و کمک هات دلگرمم میکنی..😘 خدا گل پسرتو برات نگه داره ان شاالله 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
هرچیزی به اندازه ایرادی نداره بیش از حد ضرر داره من ازاول همه جی خوردم به جز جیگر واناناس ...نه که ن ...

من کلا آدمی نیستم که تو خوردن زیاده روی کنم همیشه کم میخورم ولی این حالت تهوع و کم اشتهایی مجبورم کرده از اینا بخورم😶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا جان چقد خوشحال شدم پیامتو دیدم .الهی به قربون اون فندقت . خدارو هزار مرتبه شکر

خدا نکنه عزیزم فدات شم شما خیلی خوب و مهربونی ان شاءالله خدا بخاطر این قلب پاکت چند تا نینی قد و نیم قد بهت بده که از سروصداشون خسته شی😍😍

از ۸ هفتگی یکی یکی کم کرد ۱۳ هفتم قطع کرد 

منم از ۷ هفتگی قراره دو تا بشه.. فقط چون دیگه نه آسپرین دارم نه انوکسا میترسم این دفعه برعکس شه و خونم غلیظ شه. بخدا تا بچه به دنیا بیاد من خل میشم خودمم نمیدونم چی میخوام میگم کاش آسپرینو قطع کنه از یه طرفم میگم قطع کرد خطر نداشته باشه.

من ۹ تا جنین دوروزه داشتم همشون هم گرید بی بودن . با سومین انتقال و آخرین جنینام مثبت شدم

دلارام‌جان‌برابارسوم‌که میخاستی‌انتقال‌بدی‌کارخاصی‌کردی

یادکترت‌همون‌شیوه‌های‌قبلو‌رفت؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم من ۲تا جنین شده گفتن فردا میگن اگه کیفیت نداشته باشه فریز نمیشه ؟شما چندمین روز گفتن فریز میشه ...

ما بعد از سه روز رفتیم جهاد و کارت جنین رو دادن و پول فریزو پرداخت کردیم. شما مگه نرفتین مرکز تلفنی پرسیدین؟

با حرفات خیلی دلگرم‌میشم خدا برات حفظش  کنه عزیزم

عزیزم😍 دلت به خدا قرص باشه عزیزم اگه اون بخواد با یه جنین هم میشی مامان.. با تمام وجودت به خدا توکل کن و بگومیسپارم دست خودت ببین چیکار میکنه..با شرایط داغون اسپرم شوهرم اگه من الان باردارم فقط و فقط لطف خداست بهش امید داشته باش مطمئن باش ناامیدت نمیکنه

دلارام‌جان‌برابارسوم‌که میخاستی‌انتقال‌بدی‌کارخاصی‌کردی یادکترت‌همون‌شیوه‌های‌قبلو‌رفت؟

دفعه سوم انتقال دومرحله ای داشتم. اول یه جنین دوروزه برام انتقال دادن سه روز بعد دوتا جنین ۵ روزه. خودم که فکر میکنم بخاطر نوع انتقال مثبت شدم از اول سیکل هم اسپرین داشتم .به محض مثبت شدن هم گفتن انوکسا بزنم بخاطر مشکل انعقادیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
کاش براومنم‌میشد ...اونم فریز کرده بود ؟

چرا نشه عزیزم اصلا امیدتو از دست نده شاید حرفام شعاری باشه ولی باور کن اینا واقعیته منم اوایل درمان خیلی ناامید بودم ولی اینجا دوستان انقد دلگرمم کردن که گفتم برای مامان شدن میجنگم..

آره عزیزم اونم فریز بود

عزیزم خداروشکککررر. خیلی خوشحالم کردی. وای خدا حفظش کنه کوچولوت رو عزیزمم    

قربونت برم دارچین جون شما خیلی لطف داری ان شاءالله دخملای خوشگلت صحیح و سلامت بیان بغلت و هیچ استرس و مشکلی براتون پیش نیاد😍

عزيزم بعد از اينكه ميكروم منفي شد دكتر بهم فرمالين داد و گفت هر چي دفع كردي بزار توش ببر آزمايشگاه ك ...

دکترتون پاکروش هست ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود