2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044779 بازدید | 684410 پست
عزیزم در چه حالی؟ کوچولوها خوبن انشالله؟

سلام عزیزم هنز یکم خونریزی لکه بینی تیره دارم بیمارستانم با این شرایط میخوان مرخصم کنن میترسم😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
تعداد فولیکول انترال. مهم در مورد ذخیره

من تو پانکچر روز دوم سونو ۶تا فولیکول داشتم که با داروها بزرگ شدن ده تا شد ولی آز amh این ماه انجام دادم 3.64 بود.چجوریه خیلیا با ذخیره کمتر تخمک اندازه من یا بیشتر داشتن.من تخمک خوبم فقط ۶تابود که میکروشد

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم شما اینجور میگی من بیشتردلم میگیره نگوعزیزم حتما ماهم مادرمیشیم نمیدونم چرا من ذخیرم این ...

توکل به خدا عزیزم درست میشه همه چی. به مامان سلام برسون بگو غصه نخورن. با تلاش و امید به خدا درست میشه. آره خب حق ما نبوده این اتفاق بیفته برامون ولی میتونیم با تغذیه سالم, فعالیت مناسب مثل یوگا, نیایش و مدیتیشن, کیفیت تخمکامون رو بالا نگهداریم. استرس هم اصلا نباید داشته باشی. سمه برای تخمدان. کافئین هم کامل حذف کن. چایی شکلات قهوه دیگه تعطیل. به جاش دارچین زنجبیل دم کن بخور که برای ما یه سوپرفود حساب میشه. سبزه کامل گندم سبز کن عین سبزه عید. قشنگ سبز بشه بلند بشه. یعنی ما خود سبزه رو میخوایم نه جوانه کمرنگ اون. اینا رو ببر باهاش اسموتی درست کن با میوه های مجاز و چیزای سالم. کپسول جلبک اسپیرولینا هم بخر. اینا بر اساس منبع معتبر هست. سوپرفود هستن برای کسایی که ذخیره کم دارن

نه گلم مشکل ایمنی شما با بارداری قطعا حل شده  انوکسا هم اگر دکتر گفته اشکال نداره نزن، فعالیت ...

مرسی گلم

امروز رفتم دکتر سونو انجام داد خداروشکر ساک جنین داخل رحم تشکیل شده بود

میخواستم انجام ندم گفتند انجام بده یموقع خارج رحمی نباشه. گفتم چشم هرچند ک مخالف بودم

بجای دوآمپول و ی شیافگفتند دوشیاف و آمپول بزن

خیلی حس خوبیه وقتی آدم میبینه ساک حاملگی تشکیل میشه

خدا بحق این روزهای عزیز عیدی همه منتظرا را بده ودلشونو خوش کنه

الان ۶ هفته و ۴ روزم  یه هفته پیش که دکتر بودم سونو کرد چیزی نگفت من خودم گفتم نکنه خونریزی از ...

عزیزم چطوری حساب میکنی ؟؟؟من اول روز آخرین پریودم ۵ دی بوده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
توکل به خدا عزیزم درست میشه همه چی. به مامان سلام برسون بگو غصه نخورن. با تلاش و امید به خدا درست می ...

قربونت بزرگیتومیرسونم عزیزم. 

چه عاللییی اصلامن نمیدونستم این چیزا رو, اهل شکلات هم خیلی زیاد هستم. 

دیگه نمیخورم, خداخودش کمکمون کنه

اون موقع از چارده تخمک فقط یه بلاست موند. الانم دو تا فولیکل بیشتر نکشیدن. اینم خدا عالمه تا آخر هفت ...

عزیزدلم مهم نیست چندتا فولیکول داشته باشی انشاالله خداکمکت میکنه و همین دوتا فولیگول برات بچه میشن اصلا فکرشو نکن بسپار دست خودش خدا کمکت میکنه انشاالله حضرت زهرا عیدی خوبی بهت میده 

برای خدا کاری نداره گلم

ماهم دعا میکنیم ک انشاالله شما و تمام منتظرا بزودی دلشون شاد بشه واین روزهای قشنگ را حس کنند

نه عزیزم نگران نباش اگه اینجوری بود که دیگه بارداری صورت نمی گرفت استرسو بذار کنار راستی کی میری پی ...

گلم امروز رفتم میشه روز ۱۹ انتقال بنظر شما من چندهفته ام 

ساک حاملگی را هم دیدم و هفته دیگه به امید خدا برم برای قلبش

آسپرین داری؟ بعضی وقتا تو خونه یه چرخی بزن 

نه گلم اسپرین ندارم 

الان متفورمین و ویتامین Eرا قطع کردند فقط فولیک اسید و ویتامین D3میخورم و دوشیاف و ی امپول میزنم 

عزیزم شما که اندو داری استردیولت بالاست .درسته؟

نمیدونم عزیزم من تا حالا آزمایش استرادیول ندادم

ولی برای تشخیص آندو آزمایش ca125 میدن که برای من بالا بود ولی چون اندوم رو عمل کردم الان نرمال شده

سلامم دوستای گلم خوبین؟ وای بیایدبه دادم برسید دارم دق میکنم ازغصه,,,, امروز رفتم جواب ازمایش ذخیرمو ...

مهربون‌جون‌همون‌آزمایشگاهی‌که‌قبلا‌انجام‌دادی‌..رفتی؟

مگه‌چندتاتخمک‌داشتی‌که‌اینقدرکم‌شده؟

فکرنکنم‌‌باچندتافولکول‌اینقدربیادپایین..

مگه‌چقدراضافه‌وزن‌داری؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم نوبت از قبل نمیخواد ؟؟

من گلم سال ۹۳ رفتم پیششون ولی ایندفعه به خانم دکتر گفتم آزمایش ANAبنویسند وقتی هم نوشتند گفتند نصف قرص پردنیزودون بخور منم بهشون گفتم اگه اشکالی نداره نخورم چون دفعه پیش نتونستم بخاطر مصرف پردنیزولون بند ناف جنین را سلولهای بنیادی رویان بزارم

سلام عزیزم‌خوبی؟ من الان رفتم دستشویی خیلی ببخشید لک خیلی کوچیک خون قرمز دیدم ولی بعدش هر چی چک کردم دیگه نبود اصلا یه دفعه دیگه باز دیدم البته مثل خونابه بود توجه نکردم به دکترمم پیام دادم منتظرم چرا اینطوری بود؟

@زینبی_بابا    

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلامم دوستای گلم خوبین؟ وای بیایدبه دادم برسید دارم دق میکنم ازغصه,,,, امروز رفتم جواب ازمایش ذخیرمو ...

عزیزم مگخ ذخیره تخمدان AmH نیست از منم ۰/۸بوده درسته ک ذخیرش کمه ولی با این ذخیره lvf و میکرو جواب میگیری اگه ک اسپرمتون خوب باشه و انشاالله جنین خوبی تشکیل بشه

نگران نباش عزیزم امیدت بخدا باشه من جواب گرفتم با این ذخیره از ۶ فولیکول ۳ تا جنین شد ک دوتاشو انتقال دادند مطمینا شما هم جواب میگیری به ی شرط ک اگه بجای اینکه امیدت به دکترا باشه فقط امیدت بخدا باشه

خدا خودش کمکت میکنه نگران نباش عزیز دلم