2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ماهم اوندفعه همینجور بود ولی جنینا ضعیف بودن و بلاست نشدن.برای شما اورولوژ خودش نمونه گرفت؟برای ماخو ...

عزیز اینبار میخوای بیوپسی بکنین؟ ما هم درخواست بیوپسی دادیم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش بتونم یکی رو پیدا کنم که هم کارش خوب باشه هم تمیز باشه هم بشه بهش اعتماد کرد.ممنون عزیزم

عزیزم اینکه کاری نداره ازدوست و اشنا سراغ بگیر زود پیدا میشه 

شرکتی هام خوبن ی روز از شرکت بگیر بگو ی نفر کاربلد میخوام .بعد باهاش حرف بزن بیادخونتون و کمتر بگیره

عزیز اینبار میخوای بیوپسی بکنین؟ ما هم درخواست بیوپسی دادیم

دکتر چیزی نگفت گفت باید تکرارکنید که جواب بده.دفعه قبل هم گفتن اگه لازم شد بیوپسی میکنیم ولی نکردن وگفتن لازم نیس.دکتر ایندفعه چیزی نگفت تو معرفی نامه برای پزشک زنان ندشتfna +icsi

من دکترامون ومزکزمون راعوض کردم

یا رب العالمین

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جون خوبید

ببخشید مزاحم میشم

من بیست هفته هستم دو هفته پیش خونریزی شدید کردم که رفتم سونو هماتوم ۵٠ در ٣۵ میلی داشتم از اون روز با مصرف امپول پروژسترون و شیاف خونریزیم کم شد ولی لکه بینی همچنان هست گاهی هم زیاد میشه بیشتر به رنگ قهوه ای یا قرمز تیره.

خیلی نگرانم میگن تو ماه های بالاتر هماتوم خطرناکتره تا اوایل بارداری درسته؟

بنظرتون این لکه بینی ها به جنین فشار نمیاره

حرکاتشم هنوز درست حس نمیکنم مدام نگرانم میگم اتفاقی براش نیفته

شما چه توصیه هایی دارید برا اینکه به خیر بگذرونم

ممنون

شما جنین داری الان تغذیه الان کاری نمیتونه بکنه .جنسیت همون موقع که اسپرم و تخمک لقاح پیدا میکنن مشخ ...

اره میدونم دیگه اوناتشکیل شدن.نه الانکه تعذیه خاصی ندارم.زیادهیچی نمتونم بخورم.فقط ازدوستانی که تعیین جنسیت کردن پرسیدم قبلش تغذیه خاصی داشتن که پسرتشکیل شد که هیچکس جوابم نداد😃😃

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
دکتر چیزی نگفت گفت باید تکرارکنید که جواب بده.دفعه قبل هم گفتن اگه لازم شد بیوپسی میکنیم ولی نکردن و ...

ما ابن سینا نمونه ی شوهرم رو بررسی کرد چون مورفو و تحرک صفر بود نوشت tesse یعنی بیوپسی. الان اومدیم ساری داریم انجام میدیم خودمون درخواست بیوپسی دادیم که دیگه به عقب برنگردیم. عزیزم تحقیق کن فک کنم بیوپسی بهتره نمونش. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اره میدونم دیگه اوناتشکیل شدن.نه الانکه تعذیه خاصی ندارم.زیادهیچی نمتونم بخورم.فقط ازدوستانی که تعیی ...

اره بعدش پیامتونو دوباره خوندم فهمیدم خودم اشتباه برداشت کردم حذفش کردم. ولی یادمه پارسال یکی از دوستلن تعیین جنسیت بود فکر کنم زینبی جون بود میگفت به شوهرت بگو چیزایی که اسپرم های وای رو تقویت میکنه بخوره. حالا نمیدونم این چیزا چی هستن و به تغذیه مرد ربط داره نه شما فکر کنم . ولی بازم از زینبی جون بپرس. اگه هم حتما پسر میخوای خب همون جنینا رو تعیین جنسیت کن .شایدم انتقال دادی و خودش پسر شد و نیازی به تعیین جنسیت نشد 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مرسی عزیزدلم 😘😘😘😘الهی که به زودی زود خبر مادرشدن شما وهمه ی دوستامون وبشنویم 😍😍😍😍😍

ممنون عزيزم از دعاي خير و قشنگت، انشاالله😍😍😘😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ما ابن سینا نمونه ی شوهرم رو بررسی کرد چون مورفو و تحرک صفر بود نوشت tesse یعنی بیوپسی. الان اومدیم ...

نه شوهرمن چند ماه قبل میکرو یبار نمونه داد گفتن برای میکروخوبه .بعد دکتر معرفی مون کرد دکتر زنان برای میکرو  

یا رب العالمین
ما ابن سینا نمونه ی شوهرم رو بررسی کرد چون مورفو و تحرک صفر بود نوشت tesse یعنی بیوپسی. الان اومدیم ...

جواب fna را یه اورولوژ دیکه هم بردم گفت باید تکرار بشه تا جواب بده نگفت بیوپسی لازمه

یا رب العالمین
خانما برای زدن آمپول پرگووریس راهنماییم میکنید لطفا ۲آمپول رو حتما باید با دو تا آب بزنم؟ چکار ...

سلام عزيزم منم پرگو زدم، ولي بيرون زدم، خودم نزدم كه ببينم كف ميكنه يا نه، البته تو سرنگ كف نديدم وقتي ميزد، من اول سيكلم ٢ تا آب و دوتا پودر ميزدم، بعدش كه پرگو رو سه تا كرد، سه تا پودر دوتا آب زدم ، چون حجمش خيلي زياده براي زيرجلدي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️