2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ریسک سرطان داره عزیزم  اطلاعی ندارم انجام میشه تو ایران یا حتی کشورهای دیگه کلا یوتیوب هر کار ...

چی بگم آبجی. توی اون ویدیو دکتره که خیلی دکتر معروفی هست و میگه این تکنیک پی آر پی تخمدان خیلی وقته انجام میشه و حتی توش پیشرفت کردن. متوجه شدن که جاهای خاصی باید تزریق بشه. یعنی در حقیقت نزدیک هر فولیکول باید تزریق شه. میگفت این روش برای جوان سازی تخمدانه و تعداد فولیکول انترال رو بالا می بره و در نتیجه amh هم بالا می ره. من چون ذخیرم کمه همش به فکر یه راه بهترم. زینب جون در مورد لیزر اکیوپانکچر (لیزر طب سوزنی) و امبدینگ چیزی شنیدی؟ کسی از بچه های سایت انجام داده تا حالا؟ من خودم پیش یه دکتر طب سنتی رفتم گفت من امبدینگ انجام میدم که همون جای گذاری نخ تو شکم هست که جریان خون رو بیشتر می کنه. ولی گفت فعلا برای تو انجام نمیدیم. تو فقط برو ورزش سبک و بادکش انجام بده. خیلی تو فکرم به خدا. میخوام راهی باشه تخمدونمو نذارم ضعیف شه

فهمیدم.پس من این سری باید یقه دکتر مردان روبگیرم که همچین چیزی ننوشته.یعنی آدم اگه خودش نگه اینا نمی ...

اینا میخوان ما صد بار انتقال منفی داشته باشیم بعد تستا رو بنویسن. هی ملیون ملیون هزینه بندازن رو دستمون. آخه به نفع اونا و به ضرر ماست. کور خوندن. خودمون سردرمیاریم و مجبورشون می کنیم همه تست و همه کاری انجام بدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌کم آوردن بین ماها مفهومی نداره ها بنا بر کم آوردن باشه من پیشکسوتم با ۱۷ بار انتقال جنین.گرید ...

خدا قوتت بده. ماشاللا دختر صبوری هستی. پس اینا چیکار کردن برات؟ چرا علت این همه انتقال منفی مشخص نشد؟

مرسی عزیزم اره نیکان میرم تو کجا میری؟

من هنوز نمیدونم دکترم توبیمارستان بابک واقبال وصارم وپیامبرانه ....یه ماه دیگه میرم بیمارستان صارم وپیامبران یه سربزنم ببینم چطوریه ...اگه خوشم نیومد میرم بهمن بایه دکتر دیگه 

دوستان با ذخیره تخمدان ۰/۵ فکر میکنید اصلا تخمکی بدست بیاد؟ باز امیدمو از دست دادم   @زی ...

آره عزیزم. من چهارشنبه تخمک کشی داشتم. یه دختری بود از سن 23 سالگی مشخص شده بود ذخیرش 5/ هست. ولی چون همش در حال درس خوندن بود و بعدم مهاجرت کرده بودن هلند, حتی تخمک کشی هم نکرده بود که اقلا فریز کنه نگهشون داره. با وجود ذخیره کمش تعداد تخمکش خوب بود. بعد از عمل هم دیدمش گفت 8 تا تخمک کشیدن ازش

دوستان با ذخیره تخمدان ۰/۵ فکر میکنید اصلا تخمکی بدست بیاد؟ باز امیدمو از دست دادم   @زی ...

چرا امیدتو از دست بدی؟ من دوستم با ذخیره ۰/۶ دوازده تخمک داشت که هشت جنین براش تشکیل شد الانم بارداره با همون جنینا

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ای جونم خدا دخترت رو حفظ کنه❤ فکر کنم الان باردارید درسته؟ چ خوب تا الان اسم این دکتر رو نشنیده بود ...

مرسی گلم

بله عزیزم الانم میکرو کردم روز ۱۸ انتقالم ولی به دکتر زنانم گفتم اگه موردی نداره ضدانعقادی و داروی ایمنی استفاده نکنم. دکترم گفتند استفاده نکن حالا دیشب یکم حونابه دیدم میگم نکنه خدای نکرده بدنم جنین را پس بزنه خیلی نگرانم

دکتر متقی بدنیست کار همون شرکت را میکنه اخه اگه ANAبالا باشه ی قرص پردنیزولون میدند

سلامت باشی بیمارستان همه چی میده ولی من تو ساکش دوتا سرهمی و ۲ تا بادی_دستکش_کلاه_خشک کن_پمپرز _کرم ...

الاهی نازشو برم با ساکش 😍😍😍

انشاالله ک پسرخوشکلتو بغل میکنی و به همه دعا میکنی

انشاالله این روزای قشنگ نصیب همه منتظرا بشه

خانما قبل پانکچر هم استرادیول و انوکسا میدن؟؟ @سمر_67 ‍ ‍  عزیزم داروهای قبل پانکچرت چیا بود؟ ...

سلام گلم نه قبل پانکچر نداشتم این قرص برای قبل انتقاله. من همون آمپولای مخصوص تخمک کشی رو داشتم تنها قرصی که بهم داد دو روز مونده به پانکچرم گابروگلین بود که اونم برای کم کردن عوارض هایپری بود فکر کنم که باید تا شش روز بعد پانکچر میخوردمش.یه نصفه.

در اندک من تویی فراوان یارب..
آنیتا جوابش رو بد داده ولی دکترمنم اعتقاد داره فریزبهتره،چون اگر جنین ضعیف باشه ازبین میره وهمین اول ...

منم تعجب میکنم چون مرکز ما هم میگن جنین فریز خیلی بهتر جواب میدهولی تو این تاپیک نظرشون برعکسه

نه طبیعی بود کلا بارداری من متفاوت بود قشنگ ولی مامانم میگه ماله من چه سر دختر چه پسر شبیهه هم بود ش ...

نه گلم من تازه اول راهم روز ۱۸ انتقال برام دعا کن دیشب خونابه دیدم خیلی حالم گرفته تنها کاری ک کردم آمپول پروژسترونمو زودتر زدم بجای ساعت ۸ ساعت ۵ صبح زدم

میگن حرکت بچه پسر ها خیلی زودتر احساس میکنی

عزیزم من فکر کنم ظرفیت تخمدانم نیم شده بود میرم آزمایشمو میبینم خبرشو میدم 

آره عزیزم. من هم غلظت خون دارم هم یکی از شریان های رحمیم مشکل داشت آسپرین هم باید میخوردم اما بخاطر ...

هنوز هم انوکسا استفاده می کنین؟ تا چند هفته باید استفاده کرد؟ من آسپرین هم دارم