2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم قطعا تکتم فولیکول ها رو پانکچر کردن ولی دو تا پوک بوده  ببین فکر نکنم جنین شماس همین جور ...

نمی دونم خواهر. دکترم هیئت علمی تمام وقته. خودش رئیس بخش آی وی اف هست خیلیم گرفتاره. فکر کنم کلا سیاستای خاص خودشونو دارن. حالا بذارم شنبه بشه یه زنگ بزنم ببینم اصلا جوابمو میدن یا نه. راستی گلم من در مورد آزمایش کاریوتایپ به شوهرم گفتم ولی شوهرم موضع میگیره و کلافه میشه. گلم یعنی نقص های ژنتیکی پنهان یا ژن معیوب شناسایی میکنن؟ شوهرم میگه الکی نیس. هر ژنی ممکنه آزمایش جدا داشته باشه. حتی نمونه ها رو میفرستن آلمان. حالا نمیدونم این آزمایش تا حد بررسی میکنن؟

وایی ماله من از ۶ هفته شزوع شد 😷😷😷خیلی بد بود سر اولی اصلا ویار نداشتم ولی سر این یکی تا ۱۴ خفته ...

مامان ماهک میشه بگید الان نی نی تون دختر یا پسر و ویارتون به شیرینی یا ترشی

بچه قبلی تون چی بوده

آفرین که میتونی جواب همه رو بدی ،من یکم سخته برام ،به خدا مامان منم هرکس ازش میپرسه میگه من اطلاعی ن ...

نه عزیزم منم هنوز خیلی راه مونده تا یاد بگیرم حال زبون درازا رو بگیرم. ولی سعیمو می کنم. ببین حالا این چیزیه که شده. خودت و مامانت اینا هرچی تا حالا به دیگران گفتین نمیخواد عوض کنین چیز دیگه بگین. چون واقعا به کسی ربطی نداره. و اصلا برن هر فکر مزخرفی میخوان بکنن. فکر می کنی بقیه ماها در موردمون هزار تا فکر مزخرف نمیکنن؟ خب به درک اسفل السافلین. ولشون کن. آدما همینن دیگه. شما کار خودتونو بکنین اصلنم خودتو درگیر خزعبلات بقیه نکن

مامان ماهک میشه بگید الان نی نی تون دختر یا پسر و ویارتون به شیرینی یا ترشی بچه قبلی تون چی بوده

نی نی پسره ویاری ندارم ولی سر اولی که دختر بود ویار نداشتم ولی سر این یکی تا ۱۴ هفته خیلی تهوع داشتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همون بیرونی....اکسیر هست...باید این سری از همون قبلی بگیرم ...سوزنش کلفته ...چه شرکتی میرنی ؟؟

من قبلا البرز میزدم که عالی بود الان چون ایران نیستم خارجیشو استفاده می کنم اما توی شکمم که میزنم کبود و قلمبه میشه اما توی رون راحتره. البرز ولی به نظرم بهترینه

خواهراون نی نیاییکه توالزهراداری رونمیتونی انتقال بدی؟

میتونم ولی خودم دوستشون ندارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باز خدا حفظ کنه خواهر شوهرت رو ،خانواده شوهر من با اینکه میدونن مشکل از پسر خودشونه ،ولی هر جا میشین ...

وا خوب چه ربطی داره حالا سقط کردن مگه مشکله‌.اکثرا پیش میاد دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا حفظش کنه برات. خواهرشوهرای من با اینکه میدونن مشکل از شوهرمه دمار از روزگار من در آوردن والله. ی ...

وا عجب آدمهای بیخودی هستن .اصلا به اونا چه که اظهار نظر میکنن چرا توی چشمشون نمیکنی مشکل از برادرشونه.بعضیا وقاحت رو از سر گذروندن من باشم از وسط به دوقسمت مساوی تقسیمشون میکنم مگه شهر هرته کسی بتونه چرت و پرت بگه درمورد من

وا خوب چه ربطی داره حالا سقط کردن مگه مشکله‌.اکثرا پیش میاد دیگه

خودشون هم میدونن ولی کلا دنبال یه چیزهایی میگردن که به من نسبت بدن ،درصورتی که مسئله ناباروری اصلا عیب نیست که اینها اینهمه دنبال مخفی کردنش هستن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه عزیزم منم هنوز خیلی راه مونده تا یاد بگیرم حال زبون درازا رو بگیرم. ولی سعیمو می کنم. ببین حالا ا ...

من واقعا حرف بقیه برام اهمیتی نداره ،همیشه هم به همسرم میگم مهم من و تو هستیم چون این مسئله کاملا شخصیه و به کس دیگه ای ارتباط نداره ،انشالله بتونم از پس افراد فضول بربیام

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...