2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
میفهمم چی میگی عزیزم. آخه میدونی اطلاعات و شکیات ما نسبت به پزشک ها خیلی اندکه. اون اگه بخواد همه عو ...

آره گلم. ولی بدبختیمون مشکل هزینس. الان ما هم وضعیت دوتامون بدتر شده نسبت به دو سال پیش و هم اینکه پولیم نداریم. مجبوریم برای عمل قرض کنیم. حالا فکر کن هی سه باره و چار باره بخوایم بریم تو سیکل, داغون میشیم. مخصوصا من که ذخیرم اینقد اومده پایین. و شوهرم که دکترا تازه فهمیدن نات کراکر سیندروم داشته. ولی میگن عمل نمیکنیم اینو چون عمل سختیه و فقط وقتی خون تو ادرار دیده شد و درد داشت اون موقع عمل می کنیم. ولی دوباره واریکوسل رو عمل می کنیم. طفلک شوهرم هر روز از این بیمارستان پیش این دکتر میره اون بیمارستان پیش فلان دکتر. با این وجود تخمک کشی و تشکیل جنین دادیم چون خیلی طول کشیده بود و حالا امید داریم خوب دربیاد. بچه ها دعامون کنین. محتاجیم

سلام‌عزیزم مرسی‌که‌وقت‌گذاشتی میگم‌‌ازکجافهمیدن‌‌‌لوله‌هیدرو‌هس؟ میشه‌بگی‌دکترگیاهی‌چیادادبهت؟منم ...

سلام گلم ، من تو عکس رنگی فامیدن لوله ام هیدرو

دکتر برای لکه بسنی به من خون سیاوشان داد که با زده تخم مرغ ۱ بار خوردم لکه بینی خوب شد 

قرص کمر بهم داد هم خوردم هم با تخم مرغ زدم به کمرم 

بذر یه گیاهی هم بهم داد که آسیاب کردم هر روز کاچی درست کردم و ریختم توش خوردم واقعا خیلی خوب بود ، من تو نت تحقق کردم بذر گزنه بود ، ولی گزنه چند نوع بذر داره ، اینی که به من داد گرد و سبز و براق بود . عکسشو برات میفرستم چون با عمل هم لکه بینی من خوب نشده بود 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم. ولی بدبختیمون مشکل هزینس. الان ما هم وضعیت دوتامون بدتر شده نسبت به دو سال پیش و هم اینکه پ ...

عزیز دلم انشالله این بار جواب میگیری. فکر کنم شما دیگه خیلی مطالعه داشتی این چیزی که گفتی رو اصلا نمیدونم چیه   

شما گفتی 2 تا تخمک داشتی با ذخیره 0.9؟ هر دوش جنین شد انشالله؟

دکترت کیه؟ تهرانی؟

سلام‌عزیزم مرسی‌که‌وقت‌گذاشتی میگم‌‌ازکجافهمیدن‌‌‌لوله‌هیدرو‌هس؟ میشه‌بگی‌دکترگیاهی‌چیادادبهت؟منم ...

سایت خرابه عکس دان نمیکنه 

نه گلم برای اندومتریوز و لکه بینی ناشی از اون دارو گیاهی خوردم  لوله عمل کردن برداشتن ، ولی دک ...

سلام عزیزم خوبی؟ دختر گلت چطوره؟ حسابی سرت گرمه خداروشکر 😍😍😍شبا خوب می خوابه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
لطف داری عزیزم، ما همه مهمون آنای گل هستیم  تو آزمایشگاه که همون هچینگ هست  تو بال ...

سلام عزیزم ممنونم از لطفت. واللا من ذخیرم دو سال پیش یک بود با تعداد چار پنج تا فولیکول در هر تخمدان. شوهرمم که چند سال قبلش واریکوسل عمل کرده بود. با این حال فقط یه جنین بلاست داشتیم که اونم نگرفت. الان دوباره رفتیم دنبال قضایا و دیدیم هردومون بدتر شدیم. ذخیره من زیر یک. تو تخمدان راستم سه فولیکول و چپم یه فولیکول. تخمدان چپمم کوچیک شده. شوهرمم دوباره واریکوسل شدید که توی سونوی کالر داپلر معلوم شد سندروم نات کراکر داره که میگن اینو عمل نمیکنیم چون باید علائم خونریزی تو ادرار و درد داشته باشی. و عمل سختی هست. ولی واریکوسل رو دوباره عمل می کنیم. منم تابستون گونال اف رو خریدم گذاشتم. این آخریا داشت به تاریخ انقضلش نزدیک میشد که دیگه مجبور شدیم بریم تو سیکل تا آمپولا حیف نشه. خلاصه گونال اف رو زدم و پی دی هوموگ و ستروناکس و آخرشم هاش سی جی. دیروز تخمک کشی شدم و فقط دو فولیکول کشیدن و گفتن یه هفته بعد زنگ بزن آزمایشگاه. خونریزی هم داشتم یه کم

کلا هر دارویی اگر یادت رفت به محضی که یادت اومد باید بزنی. ولی اگر دیگه خیلی نمونده بود به نوبت بعدی ...

مرسی فدات شم دیشب براش زدمش چون نوبت بعدش شنبه بود ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبی؟ دختر گلت چطوره؟ حسابی سرت گرمه خداروشکر 😍😍😍شبا خوب می خوابه؟

سلام عزیزم . من هنوز قسمت نشده مامان بشم ، با کسی دیگه اشتباه گرفتی خوشگلم

تازه شروع به سیکل انتقال لانگ کردم برام دعا کن خدا قسمتم کنه ❤❤❤❤

آره عزیزم. خوبه حواسمون باشه آخه احساس میکنم شما خیلی خودتو اذیت میکنی انشالله که به راحتی نتیجه می ...

انشالله گلم من کلا آدم استرسی هستم بعد فوت داداشمم خیلی بیشتر شده و واقعا طاقتم خیلی کم شده دسته خودم نیست البته دارم تلاش میکنم که بهتر بشم توی این تاپیکم که میام خیلی چیزا یاد گرفتم و روحیمم بهتر شده. شما چیکار کردی رفتی دکتر واسه اون یکی قلت عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه اتفاقا گلم خیلی متفاوت و تخصصی تر هست  بهش اعتماد کن گلم مگه چه مشکلی داشتی که اینا رو نوش ...

گلم من هم بهش گفتم آزمایشای سقط مکرر رو بنویس هم گفتم بدنم خود به خود کبود میشه. که البته تو پاهام میبینم فعلا. گفت قلمبه و دردناکه؟ گفتم نه آن چنان. فقط یه بارش روی ساقم بود که این جوری بود. خلاصه آزمایشای اینم نوشت. ولی آزمایشگاه دولتی کیتشو تموم کرده. حالا همینجور تو فکرم که چیکار کنم. از طرفی نمبخوام هزینه سنگین آزمایشگاه خصوصی الکی بیفته رو دستم. همکار شوهرمم میگه برو cANCA و pANCA رو هم چک کن. واسه همین گفتم لطف کنی لیست همه آزمایشا رو برام بفرستی. ممنونتم گلم

انشالله گلم من کلا آدم استرسی هستم بعد فوت داداشمم خیلی بیشتر شده و واقعا طاقتم خیلی کم شده دسته خود ...

انشالله روح برادرت شاد باشه.. امیدوارم راحت نتیجه بگیری تا انقدر اذیت نشی

موفق نشدم برای دیروز نوبت بگیرم. شنبه انشالله میرم دکتر. ببینم نظرش چیه. شما هم نگران نباش. الان تو مرحله استرس نیستی که عزیزم. هنوز پانکچر هم نکردی. فقط دارو مصرف میکنی همین.

سلام عزیزم . من هنوز قسمت نشده مامان بشم ، با کسی دیگه اشتباه گرفتی خوشگلم تازه شروع به سیکل انتقال ...

ای وای خیلی ببخشید پس بزودی خبرای خوبی بهت میرسه ایشالاا😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من منتظر پری دوم بعد از پانکچرم ولی الان 11 روز عقب افتاده.. شما میدونید نهایتا چند روز ممکنه ...

من ۱۸روزتاخیرداشتم نگران نباش طبیعیه

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
ای وای خیلی ببخشید پس بزودی خبرای خوبی بهت میرسه ایشالاا😙😙

انشالله دعا کن اندفعه مثبت بشم . چون دیگه توان ندارم منفی باشه دوستم