2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
امید به خدا عزیزم باور کن هر روز یه استرس به آدم اضافه میشه  تا الان مثبت منفی بودن بعد شد رو ...

آره بخدا حالا یه چیزی بهت بگم دهنت باز بمونه دختر عموم یکم تنبلی تخمدان داشت میگفت دو سه ماه یه بار پریود میشم ۶ ماه پریود نشده گفته مثل دفعه های قبل میرم آمپول میزنم پریود میشم بعد شوهرش میگه برو یه دکتر ببین چرا اینجوری شدی رفته دکتر اونم براش آزمایش بارداری نوشته اینم میخندیده که من یه بچه کوچولو دارم و پیشگیری هم داشتم هیچ علامتی چیزیم ندارم رفته آزمایش داده دیده مثبته عددش هم بی نهایت بالاس رفته سونو دیده شش ماهه حامله اس بچه هم جنسیتش هم معلومه پسره میگه خداروشکر مشکلی هم نیست یعنی از وقتی فهمیده بارداره تا وقتی بچه اش بیاد بغلش میشه سه ماه 😂😂 حالا ما چشممون به ساعته که وقت فلان قرص و آمپول نگذره..ولی بازم خداروشکر 

هیچ استرس نداشته باش بسپر دست خدا بگو خودت دادیش من هیچ کاره ام خودتم حافظش باش دلت اینجوری آروم میشه.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم من زایمان کردم با تمام سختیاش تموم‌میشه اینقدر اذیت شدم ک دکترم میگفت تو کی بزایی ر ...

ای جونم😍😍 خداروشکر گلم که از این استرس ها خلاص شدی ان شاءالله که نینی گلت زیر سایه ی خدا و امام زمان عج و پدر و مادرش بزرگ بشه 

اره بالاخره همینجوریشم راحت نیست دیگه واسه کسایی مثل ما سخت ترم میشه ارزششو داره اخرش ک بغلش کنی ارز ...

آره واقعا اینطوریه ان شاالله به حق غریبی امام رضا خدا بغل همه ی منتظرای نینی رو با اولاد سالم و صالح پر کنه🤲

خب خدا رو شکر. دردای بارداری هست. رحم میخواد تپل شه یواش یواش

آره عزیزم🙂 ان شاءالله به مراد دلت برسی گلم😙

من خودم به دکتر طرازی گفتم آزمایش ایمنی انعقادی رو برام بنویس اول گفت نمیخواد بعدش دید من خیلی استرس ...

عزیزم همرو برات ننوشته چون برا من با دفترچه شد دو میلیون و چهارصد البته کاریوتایپ هم دادم

بچه ها تستایی که متخصص روماتولوژیست برام نوشت اینا بودن: Anti ccp (cpa) Ana c4 c3 anti ds dna ...

خب فکر کنم این هنوزم کامل نیست ولی من اصلا دقیق نمیدونم خدا ازشون نگذره که درست نمینویسن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم همرو برات ننوشته چون برا من با دفترچه شد دو میلیون و چهارصد البته کاریوتایپ هم دادم

ای بابا چرا ننوشته آخه. شما سقط داشتی یا آی وی اف منفی.

کاریوتایپ چیه گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

قربون خدا برم نمیدونم چرا تا ازیه جا خوشحال میشم بایه مشکل دیگه روبرو میشم.وقتی دکترگفت دیگه واریکوسل نداره نیازبه عمل نیست چقد خوشحال شدم اما الان جواب ازمایش همسرم نگاه کردم نوشته dfi 33   

آره پاهام یخه انگار..باشه عزیزم ممنونم از توصیه ات فدات😘

خواهش ميكنم عزيزم ، مراقب خودت باش😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ترلا من دیشب به رونم زدم امتحان کنم چون برای منم دور نافم سفت شده....به حدی توی رون درد و سوزش داشت ...

عجیبه برای من اصلا درد نداره کجای رونت زدی؟ من قسمت بیرونی رونم می زنم نه کبود میشه و نه سوزش داره