2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
یعنی به قول خودشون میخوان هزینه گردن ما نیفته در صورتی که اگر خدا نکرده مشکلی وجود داشته باشه ،جدا ا ...

همشون میخوان سرکیسمون کنن. ببین اصلا نمونش زن همکار شوهر من. به جای اینکه این تستا رو براش بذارن, گفتن برو آی وی اف کن. باردار شد ولی خیلی طول نکشید که سقط شد. بار دوم, دوباره یه دکتر دیگه میخواست بذارتش تو سیکل. شوه خانمه خودش آزمایشگاهی بود. یه سری تستا رو براش گذاشت که دید ANA بالاس. خود خانمش زرنگ بود رفت یه آزمایشگاه دقیق تر, مارکرهای این تستو انجام داد. بردن دکتر. خودش دقت نکرد. وقتی شوهرش مستقیم به دکتر نشون داد . دکتر تازه گفت آهاااا اینم یه کم بالاس. بعد یه سری آمپول و سرم نوشت که گرون دراومد خیلی. ولی جواب داد و خانمه به راحتی طبیعی باردار شد. وقتی شوهرم اینو بهم گفت, منم گفتم یه بار کلی پول خرج کردیم هیچی نشد. برای این دفه باید کلی تست انجام بدم. تازه همینا رو هم دکتر زنانم ننوشت. رفتم پیش روماتولوژیست با یه منتی یه سریشو نوشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه چیه به خدا این دکترا رو همش خودمون باید بهشون بگیم متاسفم که با احساسات مردم اینجوری بازی م ...

آره واقعا ،من که از لحاظ روحی داغووووونم ،اصلا دیگه توان ادامه دادن ندارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره واقعا ،من که از لحاظ روحی داغووووونم ،اصلا دیگه توان ادامه دادن ندارم

الهی عزیزم انشالله که خدا بهت قدرت و توانایی بده. چند بار سقط داشتی کدوم شهری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
همشون میخوان سرکیسمون کنن. ببین اصلا نمونش زن همکار شوهر من. به جای اینکه این تستا رو براش بذارن, گف ...

من همیشه میگم کسی که وارد این راه میشه باید خودش هم اطلاعاتش رو بالا ببره ،وگرنه دکترها خییییلی جاها کوتاهی میکنن و حواسشون نیست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
الهی عزیزم انشالله که خدا بهت قدرت و توانایی بده. چند بار سقط داشتی کدوم شهری

مرسی گلم ،من سقط نداشتم ،سه پانکچر و دو انتقال منفی داشتم ،میدونی من از اهواز میرم رویان ،الان وقتی به این فکر میکنم که دوباره باید این همه رفت و آمد کنم و آوارگی بکشم خیلی دلم میسوزه و اصلا دلم نمیخواد دوباره شروع کنم ،از طرفی تامین دوباره هزینه برام سخته 

مرسی گلم ،من سقط نداشتم ،سه پانکچر و دو انتقال منفی داشتم ،میدونی من از اهواز میرم رویان ،الان وقتی ...

انشالله این دفعه مثبت میشه اگه جنین داشته بازی باز خوبه راحت تری آره درکت میکنم سخته ولی آدمی امید داره نمیشه ولش کرد تا جونیم میتونیم به نظرم برو واصلا کم‌نیار انشالله این بار میشه فدات شم ما که میخوایم ماشین بفروشیم یه چیز دیگه بگیریم که بتونیم خرج کنیم چون واقعا هزینه ها بالاس خودمون هم یه جا ملک خریدیم خیلی بدهکاریم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انشاالله به سلامتی و موفقیت ، نتیجه بگیرین. دوستان اینجا گفتن رژیم غذایی موثر بوده. شما رژیم نداشتی ...

عزیزم ما تهران هستیم ولی اینجا دیدم چند تا از دوستان مشهد هستن 

بله ما دو ماهه دارو‌ و مکمل و گرمیجات استفاده میکنیم ولی  دکترا میگن اسپرم از تولید تا خروجش بیش از ۲.۵ ماه طول میکشه که برای ما هنوز این مدت نشده ولی به هرحال رفتیم تو سیکل میکرو توکل به خدا انشالا که تاثیر داشته 

انشالله این دفعه مثبت میشه اگه جنین داشته بازی باز خوبه راحت تری آره درکت میکنم سخته ولی آدمی امید د ...

مرسی عزیزم ،انشالله که هم من وشما وهم تمام منتظرا خیلی زود از این انتظار در بیان 

آره جنین دارم خدا رو شکر ،موندم از لحاظ روحی اوکی بشم و تمام آزمایشات رو انجام بدم بعد برم سراغش ،انشالله که بعدا یه ماشین خیلی بهتر میخرید عزیزم 

خدا به دادمون برسه قبل بارداری آدم میگه فقط مثبت شم دیگه همه چی تمومه ولی بعد مثبت شدنه که باید خودت ...

اره بالاخره همینجوریشم راحت نیست دیگه واسه کسایی مثل ما سخت ترم میشه ارزششو داره اخرش ک بغلش کنی ارزش همه جی و داره

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش
قربونت 😘 توکل به خدا ان شاالله شمام نینی تونو صحیح و سالم بغل کنی ❤

قربونت برم عزیزم من زایمان کردم با تمام سختیاش تموم‌میشه اینقدر اذیت شدم ک دکترم میگفت تو کی بزایی راحت شم؟😂 انشالله برات خیلیم اسون و خوب میگذره 🥰😘

خدایا مواظب همه  فرشته کوچولو ها باش