2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا نترس.بدنت رو شل بگیر که دکترت راحت بتونه دهانه رو باز کنه.دو سه بار با یه وسیله خراش میده در حد ...

خانمی شما لیزر هچینگ و خراش آندومتر انجام دادین؟ خودتون از دکتر خواستین یا دکتر خودش گفت؟ در موردش توضیح میدین؟

گرد نخل رو خودتون هم خوردین یا فقط آقایون باید بخورن؟

عزیزم گرد نخل هم برای آقایون خوبه هم خانوما. ما یک ماه هرروز مخلوط گرد نخل و ادویه جات گرم و عسل آویشن می خوردیم. سعی کن عسل کوهی گیر بیاری. اونه که خیلی خوبه

والا اخرین بار یعنی ۲۴ دی ماه که همسرم آز اسپرم داد دکترش بهش گفت اینبار ۷روز نزدیکی نداشته باشید و ...

😁😁 از دکتره پرسید گفت مشکلی نیست جوابشم اومد مثله اینکه خوب بوده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
۱۴ تا جنین تشکیل شد  ۱۰ تا رو فریز کردند ۲ تا انتقال دادند و ۲ تا هم از بین رفت فریزها سه رو ...

سلام مامانو جان. مگه شما چندماه پیش آزمایشت مثبت نشد؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
طبیعیه خواهری .منم دقیقا مثل خودتم از فکر آمپولای پانکچر و رشد نکردن تخمکهای لامذهبم از الان دارم خل ...

برو دوره های ورزش و یوگا قبل بارداری. خیلی تو رشد و کیفیت تخمک تاثیر داره.

دکتر به من گفته این مدت قبل انتقال یوگا و... برم.

تو ریحانه سنتر خانم آبادی دوره های مجازی حیپا قبل بارداری داره. خانم آبادی ماه ماه

عزیزم بازم شکر خدا رو بکن. انقدر وضعیتتون هست که آی یو آی یا آی وی اف بشین. ما همینم با بدبختی داریم ...

😔

ان شاالله که رفع بشه و به زودی نی نی روزیتون

اگه‌تاحالا انتقال دو مرحله ای نداشتی این روش رو هم امتحان کن

اين روش چجوريه گلم؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
روزای خیلی بدی رو گذروندم .سخت تر از همش این بود که کسی به جز شوهرم درکم نمیکرد ..همه گریه ها و نارا ...

اميدتو از دست نده عزيزم، دوباره با قدرت بخاطر عشقت شروع كن🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانمی شما لیزر هچینگ و خراش آندومتر انجام دادین؟ خودتون از دکتر خواستین یا دکتر خودش گفت؟ در موردش ت ...

عزیزم هچینگ رو جنین شناس با تشخیص خودش انجام میده یعنی اگه پوسته ضخیم یا سخت باشه یه شکاف کوچولو میدن رو جنین تا لانه گزینی بهتر انجام بشه .خراش رو خودم به دکتر پیشنهاد دادم و چون میکرو نا موفق داشتم قبول کردن .روز دوم پریودی تو مطب بدون بی هوشی .خیلی سریع تمام شد.به نظرم تاثیر داره تو لانه گزینی 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم هچینگ رو جنین شناس با تشخیص خودش انجام میده یعنی اگه پوسته ضخیم یا سخت باشه یه شکاف کوچولو مید ...

به سلامتی گلم. منم امروز تخمک کشی شدم. از چار فولیکول فقط دوتا کشیدن. به آزمایشگاه گفتم برام هچینگ انجام بدین. گفتن حالا زوده. قبل از انتقال تصمیم می گیریم. منم یه دونه میکرواینجکشن کرده بودم دو سال پیش که حتی مثبت هم نشد. پس به نظرت منم بگم خراش بدن برام؟ چه جوریه؟ با همون میله ای که دهانه رحم رو باز میکنن واسه انتقال, انجامش میدن؟ دردش مثه انتقاله یا بدتر؟

سلام. کسی برای انجام آی وی اف نوار قلب و تست اکو و تست ورزش انجام داده؟ من ورود هم نمیتونم بکنم به آ ...

عزیزم کساییکه سنشون بالای ۴۰ باشه نوارقلب میگیرند و یا مشکلی داشته باشند شما چند سالتونه