2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
خدااایییاااا... چند ماهه بودن عزیزم؟ انشالله دلت زودتر آروم بگیره. چی کشیدی این مدت!   م ...

کاش میشد واقعا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اگه‌تاحالا انتقال دو مرحله ای نداشتی این روش رو هم امتحان کن

آخه طرازی انجام میده ؟مشکل اینه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الانم بعد از ساعتها گریه اومدم سایت ... میگم دیگه خاک بر سر شدم بدبخت شدم به معنای داقعی .هنوز فکر ...

الهی فدای دل شکستت بشم چقدر سخته برات 

نمیدونم چی بگم که اروم بشی 

انشاءالله خدا بزودی معجزه کنه برات 

نه والا خوب که اصلا نیستم .باز بدبخت شدم  سه هفته پیش کیسه یکی از دخترا سوراخ شد .یک هفته پیش ...

سلام عزیزم پیامتو دیدم خیلی خیلی ناراحت شدم فقط می خوام زودتر خدا یعددوقلو سالم بهت بده و بسلامت بغلشون کنی که این روزای تلخ برات کمرنگتر بشه 😔😔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تو سونو غربال از ضربان قلب و اختلاف اندازه اش ایراد گرفت. الان دکتر گفت اینجور که این نوشته ابنرمال ...

عزیزم الهی بگردم. حق داری حالت گرفته باشه اما سعی کن استرست رو کم کنی. خدا خودش مراقبتون حتما هست عزیزم. راستش به دلم افتاده که مشکل جدی نداره نی نی. و هر دو به سلامت به دنیا میان. براتون آیت الکرسی میخونم عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه والا خوب که اصلا نیستم .باز بدبخت شدم  سه هفته پیش کیسه یکی از دخترا سوراخ شد .یک هفته پیش ...

عزیزم،خیلی متاسف شدم. وااااقعا خدا بهت صبر بده و زود زود بهت دوباره نی نی بده

مرسی عزیزم محبت داری💕💕💕 به امید خدا❤️ تو هم همینطور 🙏🏻 انشالله خدا دلت رو شاد کنه منم خیلی می ...

مبارکه شما آزمایش ایمنی و انعقادی هم داده بودی؟ چه دارو و آمپولی توی سیکل مصرف کردی

یه صلوات مهمونم کنید

دوستان، انقدر از خدا دو قلو نخواین، آخه ریسکش بالاست ..... خدا یکی بده همونم سالم بدنیا بیاد ...خیلیییی بهتره. مراقبت بارداری یک قلو خیلی راحت تره و خاطر آدم جمع تره. واقعا وقتی می بینم دوستانی که دو قلو دارم این مشکلات براشون پیش میاد دلم خیلییی می سوزه....واسه همدیگه هم که دعا می کنیم بخوایم فرزند سالم و صالح نصیبمون بشه....

عه چه باحال.سل تراپی چه جوریه؟دکترت کیه؟ طرازی فکر نکنم بشه راضیش کرد انجام بده 

مثل همون پی ار پیه گویا پلاکتای خونو چیکار میکنن نمیدونم😂 اما مثلا پی ار دوروز دوروز قبله اما این۵ روز قبله انتقال خونو گرفتن و سه روز قبل از انتقال تزریق کردن، دکتر شاکری

خب شاید مناسب شما نباشه عزیزم اما خواستی پیشنهاد بده من دکترم خودش گفت این کارو کنیم من اصلا نمیدونستم

بچه ها کسی همسرش امپول hcg زده  اسپرم فرقی کرده؟  اگه زده میشه بگین چند تا زده و آیتم ها ...

من شوهرم استفاده کرد اما هیچ تاثیری نداشت. بدن ها متفاوته برا یکی تاثیر داره برا یکی نه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت