2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044395 بازدید | 684384 پست
من نمیدونم مارکش چیه ولی به نظرم مثبته من زیاد منفی دیدم ،این هاله داره .فقط چون خط کنترلش هم کم رنگ ...

مارکش vivere هستش اگر اشتباه نکنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدشم یه بار امینوسنتز کردم اکوی قلب رفتم خلاصه هرچی بگین انجام دادم.الان دوتا هستن.مرسی عزیزم😘

اوووووف ای خدا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
https://8pic.ir/uploads/۲۰۲۱۰۱۲۶-۲۲۴۲۱۵.jpg بچه ها خواهش میکنم اینو ببینین مثبته یا خراب؟

عزیز دلم بی بی چک را همیشه صبحها ادرار اول بزارید ک ادرار غلیظتره 

انشاالله فردا صبح بی بی تون دوتا خط خوشکل میشه میزاری تاپیک کلی ذوق میکنیم

بی بی چک فقط مدیکور.با اینکه خیلی منفی دیدم ازش ولی نمیدونم چرا خوشم میاد ازش

خیلی هم حساسه لعنتی هاله صورتیش قطعا مثبته

خیلی هم حساسه لعنتی هاله صورتیش قطعا مثبته

واقعا .من با اینکه با روژان مثبت شدم ولی اصلا بهش اعتماد نداشتم پیش خودم می گفتم اگه مدیکور بود یه چیز دیگه بود.شایدم بی بی رو عوض کردم مثبت شدم 🤭🤭🤭🤭

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم شماها که مثبت شدید اول تبریک میگم بعد چندتا سوال داشتم دوست داشتید جواب بدید دکترتون کی ...

سلام عزیزم ممنون از تبریکت انشاالله ک شما وهمه منتظرا جواب بگیرند

عزیزم من اینماه پانچر شدم و همین ماه انتقال دادم روز ۱۳ انتقال بی بی مثبت شد

نه دکترمو عوض نگردم اول دکترم را تحقیق کردم بعد انتخاب کردم 

شما ساکن کدوم شهری گلم

در چه مرحله ای هستید 

مشکل از شماست یا همسرتون 

تز دکتر شنیدم اخه بر من دو سال پیش عددش ۵ و خورده ای بود پارسال یهو شد ۱.۲ که لب مرزه دکتر گفت ان ...

چه دکتر عجیبی، چه حرفای عجیبی 🧐🧐🧐🧐

برعکس دکترهایی که من پیششون رفتم نظرشون متفاوت بوده، و تازه میگفتن اگر تخمدان رو درگیر کرده باشه با عمل ذخیره میاد خیلی پایین، و تازه مشایخی میگفت اگر دو تا بچه آوردی و باز درد داشتی برای بهبود کیفیت زندگی میتونی لاپرا کنی وگرنه لازم نیست و جلوی حاملگی رو هم به احتمال زیاد نمیگیره و می‌گفت تازه حاملگی درمان اندو هست خیلی اوقات

تومور مارکر ها نرمال بودن؟ 

آخ که آرزوی من اینه تو نی نی دار بشی  

خیلی محبت داری 💕💕💕انشالله قسمت خودت عزیزم ❤️

انقدر طولش نده

ما رفتیم پیش دکتر پویان گفت میکرو ربطی به dfi نداره

وقتی ۱۷ میلیون اسپرم داره توش خوب پیدا میشه

فقط پنتوکسیفیلین داد گفت بهتر بود ۲ ماه بخوره ولی چون شما چیزی تا میکروتون نمونده همین ۲ هفته هم بخوره خوبه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

دوستان ببخشید یه سوال داشتم 

من ماه پیش انتقال داشتم که منفی شد از روز ۱۹ دی خونریزیم شروع شد که گفتن پریودم هست دوره هام ۲۶ روزه بود به غیر ماه قبل از پانکچر که ال دی خوردم و ۳۰ روزه شد

حالا (ببخشید )سوالم اینه  ترشح خیلی زیاد دارم عفونی هم نیست آیا  طبیعیه؟؟ آخه همیشه فقط نزدیک دوره بعد و دوران تخمک گذاری ترشح داشتم اونم نه این همه

عزیزم من تویه تاپیک دیگه دیدم یه دوستی ۵۶شد بتاش داروهاشو قطع کرد پس فرداش آزمایش داد ۱۲۰شده بود بتا ...

منم به شب نزدم پروژسترونم رو از ناراحت بعد دیدم رفته بالا شروع کردم دوباره

وای یعنی میشه نازنین؟ 😔

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الی جون برند انوکسامو به توصیه بچه ها عوض کردم سوزنش شد مثل سینال اینقد راحت و بدون درد عالی شد امرو ...

والا نمیدونم برندش چی بود اما سوزنش به زور تو پوستم فرو میرفت 

ایکاش منم اون موقع سوال میکردم

ایشالا که اینبار باردار میشید