2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044535 بازدید | 684394 پست
خدا خیرت بده. انشالله خودت و فسقلیهات سلامت باشین. من مطبش که زنگ زدم گفت فقط شنبه دوشنبه ها مطب هست ...

مرسی عزیزم.رحیمی خیلی بهتره.با سابقه هست راحت۶۰سال سن داره.دانشیار دانشگاه تهرانه برا متخصص ها استادمیاد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا     زینبی جون این پست دوستمونو که ریپلای کردم ببین لطفا❤

مرسی خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چطوری ریداکت میکنن؟

برا من که خیلی سخت بود.یعنی قل راست چپ باید می موندن قل پایینیه رو ریداکت میکردن رفتم ناباروری امید دکترمشفق با اون همه معروفیتش جرات نکرد دست بزنه اینقدرررر هم منو ترسوند رفتم پیش رحیمی هیچی نگفت خیلی هم ریلکس انگار نه انگار.واسه من ببخشید دقیقا رو ... بود جنین.سوزن رو از روشکم واردکرد بعد امپول زدداخلش و جنین قلبش وایساد

عزیزم برای هچینگ، تو مرکز امید خودشون انجام دادن و اصلا از من نپسیدن فقط به من گفتند یه پولی بریزم ...

عه چه خوب.اخه من با این سابقه درخشان اخه خودم باید بگم ؟خوب دکتر باید خودش همه کارها رو بکنه دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
https://8pic.ir/uploads/۲۰۲۱۰۱۲۶-۲۲۴۲۱۵.jpg بچه ها خواهش میکنم اینو ببینین مثبته یا خراب؟

این بیبی چک ها همیشه اینطورین کم ادرار میریزی خط کنترل هم نمیندازه زیادم میریزی پخشه .الان این پخشه