2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
ممنون عزیزم بستری شدم محب یاس داوری نیومد بالاسرم اصلا😔 تهدید به سیطم خیلی دعام کن جفت نی نیا هماتو ...

سلام عزیزم‌خیلی نتراحت شدم خودت و نباز ایشالا اونجایی جلوشو میگیرن باز از خودت بیا از حالت خبر بده😔

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
گفت نوبت اورژانسی از حنطوش یا رحیمی بگیر اینهمه وقت منشیش اجازه نداد ببرم نتیجه رو نشونش بدم. ...

نگران نباش انشالا چیزی نیست . به دوست منم گفته بود ریداکت ولی حنطوش زاده گفت نیازی نیست . الان بچه اش سه سالشه . انشالا برای شما هم چیزی نیست برو زودتر وقت بگیر به امید خدا هیچی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ميشه بپرسم شرايطتون چجوريه؟ خودتون بچه داريد؟ و اينكه از زمان شروع داروها تا زمان انتقال، كل پروسه ش ...

ببین عزیزم من از بیست هفت بود رفتم تا ازمایش هایی که برام نوشتو دادم چون باید تو پریودی ویه سریشو تو ۸تا ۱۲پری بدی طول کشیدیک ماهم به خاطره کم کاری تیرویید چون گفت رو کیفیت تخمک اثر می زاره بازم عقب افتادبعد تخمک کشیم افتاد ۸برج۹که چون پلی کیستیکم بودم هایپر شدم وانتقالم افتاد سه تا پریود بعد از عمل که الان امروز دومین روز سومین پریودمه تو سیکل انتقالم 

شکر خدا دوتا گل دختر دارم که عشق مامانن میخوام براشون داداشی بیارم😁😁😁😁😁

واقعا ما فکر میکردیم یه ۴۰ روزی طول بکشه ولی اون جوری نیست خیلی عقب میوفته یه مدتم به خاطره کرونا اصلا تعیین جنسیتو انجام نمیدادن ببخشید کمیم طولانی شد

سلام، ممنون عزیزم. انشاالله قسمت همه ی منتظرا❤ من همدان میرم عزیزم دکترمم پیله وری هستش از اولم ایش ...

مرسی عزیزم پس احتمالا آرامشت بیشتر بوده ایندفعه؟

۴ دفعه بی دلیل مثبت نمیشد یا مشکل ایمنی بود؟

خراش رو با بیهوشی دادی؟

ببین عزیزم من از بیست هفت بود رفتم تا ازمایش هایی که برام نوشتو دادم چون باید تو پریودی ویه سریشو تو ...

گلم خيلي ممنونم كه كامل برام توضيح دادي🌹خدا نازدختراتو برات نگه داره و انشالله ي گل پسر بهت بده و دلتو شاد كنه. بازم ممنونم

سلام بچه ها

من اقدام کردم برای انتقال دوم.

حدود دو هفته ld خوردم. حدود ۱۱ روزم هست که دارم آمپول سینافکت میزنم. امروز یهو شدید پریود شدم. همیشه از چند روز قبلش لک میدیدم ولی این ماه در یک لحظه کلی خون دفع کردم😑

به نظرتون به خاطر قرص و آمپوله؟

میدونید بعد ld و سینافکت دکتر چه داروها یا آمپولای جدیدی قراره بده؟

حس میکنم این داروها داره داغونم میکنه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام بچه ها من اقدام کردم برای انتقال دوم. حدود دو هفته ld خوردم. حدود ۱۱ روزم هست که دارم آمپول س ...

من از روز سوم پری بهم استرادیول داد منم با تزریق سینافکت پریودم خیلی کم شد از دکترم پرسیدم گفت این تغییرا طبیعیه منم امروز دومین روز پریمه فکر کنم انتقالمون با همه

گفت نوبت اورژانسی از حنطوش یا رحیمی بگیر اینهمه وقت منشیش اجازه نداد ببرم نتیجه رو نشونش بدم. ...

اي واي 

خيلي ناراحت شدم هزار بار اومدم اينجا منتظر خبر بودم ازت 

بازم عزيزم خودت رو نباز 

توكل به خدا كن برو ببين اون دكتر چي مي گه 

ان شاءالله كه راهي برات پيدا بشه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

من از روز سوم پری بهم استرادیول داد منم با تزریق سینافکت پریودم خیلی کم شد از دکترم پرسیدم گفت این ت ...

من روز اولم. گفت روز ۳پری بیا ولی من فردا میرم. ۵شنبه نمیتونم.

عه. خب نگاه کنم ببینم از دفعه قبلم چندتا استرادیول مونده. از بس قرص مینویسه با هر نسخه اش میتونم دوسری ivf کنم. برام ۷بسته ۳۰تایی قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ داده!

انشالله دوتامون مثبت میشیم

ان شاالله

من که این سری انتقال رو با اصرار همسرم اومدم. بار اول که منفی شد خیلی خورد تو ذوقم. خیلی امید ندارم برای مثبت شدن