2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044535 بازدید | 684394 پست
حالا من سی دی مارکر نمیدونم چیه😊 البته اینجا اسمشو خیلی شنیدم. همن ازمایشات ایمنی میشه؟ عزیزم هچین ...

مرسي از توضيحاتت عزيز دلم😍

سي دي ماركر ها چيزي كه ميدونم، ميشن بررسي فاكتورهاي هورموني، كه يكيش آزمايش ايمني هست

من دكتر بهم كلروكين سولفات داد روزي دوتا خوردم ولي گفت امروز قطع كنم و دوباره بعد از انتقال شروع كنم، اينم براي اين هست كه بدن، با جنين به عنوان جسم مزاحم و خارجي برخورد نكنه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
والا نمیدونم اصلا چی به چیه من که اونموقع تو اتاق عمل بودم همسرمم اصولا عادت نداره بپرسه چی به چیه ف ...

مرداا کلاً همینن شوهر منم رسم نداره چیزی بپرسه همه چی باید یادشون داد خخخ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله این انتقال مثبت میشی👶👶❤❤ دکتر با سونو تشخیص داد ک خراش نیاز داری یا خودت خواستی انجام بدی؟ ...

مرسي انشاالله با هم😍😍

خودم پيشنهاد دادم، چون شنيدم تاثير داره و شانس رو ميبره بالا، توي هيسترو يه سپتوم كوچولو ديده بود كه توي عكس رنگي نشون داده نشده بود، اون رو هم برداشته بود و ميگفت وقتي برداشتم، بالاي رحمت باز شد و خيلي خوب بود، ميگفت مثل لباسي كه ساسون رو باز كرده باشي، با اينكه خيلي كوچيك بوده

توكل فقط به اوس كريم🙂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستان ایاکسی تجربه داره کمکم کنه.من یه دوره ال دی مصرف کردم حالابه لکه بینی افتادم چیکارکنم لکه بین ...

منم يه دوره خوردم و وقتي قطع كردم، تقريبا ٥ روز بعد از اينكه قطع كردم، لكه بيني شروع شد كه دكتر گفت پريود شدي

بعد از يك هفته هم قطع شد 

ازکجانامه داشتی خواهر؟نه تهران خیلی سخته خواهر،پارسال دهنم سرویس شدتورفتوامدتهران به غلط کردن افتادی ...

خدا رو شکر عزیزم همون آزمایشگاه قبلی تکرار کردن آزمایش رو؟ دارو چیا داشتین؟ 

فقط آب یا نخوداش رو هم باید خورد؟ واسه خانوما هم خوبه؟

همه چيشو ميشه خورد عزيزم. من يه كاسه ماست خوري باهاش ميخوردم. فقط حتما چندين بار اب نخودو موقع خيس خوردن عوض كن كه نفخ نداشته باشه

خداياشكرت....❤️ 

به گفته متخصصان اینکه آیا در بارداری بعدی نیز نیاز به IVF پیش می‌آید یا خیر به دلیل نازایی و نیاز زوج برای IVF در تلاش نخست بستگی دارد. اگر لوله‌های فالوپ مسدود یا تعداد اسپرم به شدت کم باشد، احتمال بارداری طبیعی بعد از آی وی اف بسیار کم است. اما اگر دلیل نازایی در مرحله نخست مشخص نبوده یا دلیل آن آندومتریوز باشد و زوج ناچارا رو بهIVF آورده باشد احتمال بارداری طبیعی بعد از آی وی اف در سال‌های بعد وجود دارد. در این شرایط بارداری نخست‌ می‌تواند جریان خون در رحم را بهبود بخشیده و آناتومی رحم تحت تاثیر رشد جنین در آن اصلاح شود. طبق آمار بیمارستان کمک باروری ایرلند، بارداری طبیعی بعد از آی وی اف در زنان زیر 34 سال و در زنان مبتلا به آندومترویز در مقایسه با سایر زنان بیشتر است. متاسفانه در حوزه ناباروری واقعیتی وجود دارد و آن اینکه بارداری موفق درمانگر ناباروری نیست. ممکن است دلیلی که در بارداری نخست مانع از یک حاملگی طبیعی در خانم شده است در بارداری‌های بعدی نیز مشکل ساز شود. با این وجود راه‌هایی وجود دارد که‌ می‌تواند احتمال بارداری طبیعی را بعد از یک بارداری موفق به روش IVF افزایش دهد.

منم يه دوره خوردم و وقتي قطع كردم، تقريبا ٥ روز بعد از اينكه قطع كردم، لكه بيني شروع شد كه دكتر گفت ...

منم پریودبشم دیگه لازم نیس داروبخورم؟یامرحله بعدم هم همینطوره؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.