2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044546 بازدید | 684395 پست
عزیزم من پریودام همیشه منظمه ولی دکتر طرازی بخاطر اینکه ماه دیگه سیکل پانکچرم رو شروع کنه اول گفت ال ...

ببخشیدازچندم قاعدگی قرص رامیخورید؟چون من دکتربرام تجویزنکردم بدونم ازکی بخورم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اگر یادتون باشه من آمپول hcg داشتم روز اول و سوم و ششم بعد از انتقالم که بصورت کاذب آزمایش رو مثبت ...

عزیزم یه ازمایش دیگه بدی معلوم میشه،اون قبلیاک زوددادی هیچی،ازروز۱۴بایدمیدادی ازمایشتو،روندرشدبتاس ک مهمه،لاله جون ۵۰وخورده ای فک کنم ۵۱اینابودروز۱۴،ک گلپسرش الان ماشالامردی شده،نگران نباش ایشالاشمام بتات عالی رشدکنه🙏🏻🙏🏻

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه ازمایش دیگه بدی معلوم میشه،اون قبلیاک زوددادی هیچی،ازروز۱۴بایدمیدادی ازمایشتو،روندرشدبتاس ک ...

وای واقعا؟ راست میگی؟ یعنی بوده کسی روز ۱۵ بتاش کمتر از دویست باشه؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم رفتیم چهارراه میکاییل گفتن دوسه ساله مطب عوض شده رفتیم گلباغ نمازامروزبسته بود،بعدتومطب داشتن ...

نوبت دهیش که طولانیه اون موقع هم همینجوری بود ولی ما نامه داشتیم با اون نامه همون روز ویزیتمون کرد.تهران نمیتونی همسرت رو بیاری دکتر؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چرا بهش گفتی ال دی نمیخوری منم فردا باهاش نوبت دارم 

خوشم نمیاد از ال دی.حس بدی دارم‌بهش بی دلیل.خخخخ

تا گفت ال دی مینویسم گفتم دکتر من نمیخورمشا اونم گفت اوکی دوفاستون بخور

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم این برندی که من خریدم osve هست و مثل اینکه همه این مشکل و باهاش دارن چون واقعا سرسوزنش کلفته ...

آنوکسان جدید به دستت رسید خواهری؟زدیش؟

وای واقعا؟ راست میگی؟ یعنی بوده کسی روز ۱۵ بتاش کمتر از دویست باشه؟

عزیزم‌انشالله‌که‌مامان‌شدی

من‌چندتاکاربر‌اینجادیدم‌بتاشون‌۵۰‌یا۶۰‌اینا‌بود‌وبتاخوب‌‌رشد

کرده‌..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم‌انشالله‌که‌مامان‌شدی من‌چندتاکاربر‌اینجادیدم‌بتاشون‌۵۰‌یا۶۰‌اینا‌بود‌وبتاخوب‌‌رشد کرده‌..

انشالله 🙏🏻

من خودم هیچوقت تو ivf ندیدم

تو بارداری طبیعی دیدم چون تخمک گزاری جابجا میشه متوجه نمیشن لقاح کی بوده

اما تو ivfهرچی مثبت دیدم بتاشون خیلی بالاتر بوده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشالله 🙏🏻 من خودم هیچوقت تو ivf ندیدم تو بارداری طبیعی دیدم چون تخمک گزاری جابجا میشه متوجه نمی ...

انشالله که میره بالا روز چند انتقال آز دادی ۶۰ بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤