2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044639 بازدید | 684401 پست
خداروشکر عزیزم  اروم شدم یکم منم دقیقا دو روزه بی دلیل ابریزش گرفتم عطسه میزنم همش نگرانم

یه جا خوندم که واکنش بدنه تا با کاهش سیستم ایمنی ،بدن جنین رو پس نزنه 

چقدر درسته نمیدونم

شما به فال نیک بگیر عزیزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
یه جا خوندم که واکنش بدنه تا با کاهش سیستم ایمنی ،بدن جنین رو پس نزنه  چقدر درسته نمیدونم شما ...

عزیزم ایشالا بارداری خوبی داشته باشی عزیز گرید جنینات چند بود که باردار شدین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت چقد مهربونی شما ...نمیدونم منشی دکترعلیرضایی تاکید کرد برم ارمان .گفت پولتو حیف نکن .منم ابن ...

فدای تو عزیزی انشالله بدون درد باشه برات عزیزم و کاملا جوابت نرمال باشه بحق علی

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم ایشالا بارداری خوبی داشته باشی عزیز گرید جنینات چند بود که باردار شدین؟

ممنون عزیزم

سه تا جنین سه روزه 

دوتاش گرید aو ۸ سلولی 

یکی گرید ab و ده سلولی

کدومش گرفته مشخص نیست.

منم سری پیش که منفی شدم پاهام یخ میشد بدنم داغ بود! به نظرم به خاطر آمپولاس اینا همه

من قبلا هم پاهام یخ میشد رحمم هم سرد بود در شرایط عادی ولی الان فقط پاهام سرده و بدنم گرم

یه صلوات مهمونم کنید
اوف یعنی منفی شدم باز من آمپول ندارم شیاف و استرادیول

نه نه اصلاااااااا عزیزم

اینو گفتم بگم مال داروهاس ایشالا جفتمون بارداریم چون منم تا پروژسترون و شروع میکنم حالت تهوع یخی پا لرز داغی کمردرد پریودی تیرکشیدن تخمدونا همه چی میاد سراغم😂😂😂برا همین میگم به نظرم برو حموم زینبی جون هم همیشه میگه برید حموم من از دکترمم پرسیدم گفت حتما برو حموم یعنی چی نری

الان دومین باره انتقال دادم باز پاهام سرده و اینا عزیزم خیالت راحت این دفعه مامانی تمام

سلام به به تبریک میگم انشالله ب سلامتی زایمان کنی وبیادبغلت..اولین انتقالت بود؟کارخاصی انجام دادی

ممنون عزیزم

نه بار دومم بود

کار خاصی نکردم قبل از انتقال بیشتر سعی میکردم گرمی بخورم تا سردی .دو ماه اصلا ترشی اینا نخوردم.روز انتقالمم نشاسته تو آب حل کردم خوردم و ظهر هم اومدم خونه کله پاچه خوردم .هر روز یه تیکه آناناس. و به و مربای به تا چند روز .بعد از انتقالمم چیزای قاعده آور نخوردم و ادویه کم تو غذا.سه روز اول استراحت مطلق بعدشم نسبی .هیچ علائمی هم نداشتم 

انشالله همه نتیجه بگیرن و دامنشون سبز بشه

سوره یاسین و چله حدیث کسا (هر کس یه اعتقادی داره اگه آرومت میکنه بخون به نیت بچه سالم و صالح اول برای دیگران بعد برای خودت دعا کن ،من این کارا رو کردم.

و اول و آخر از همه چیز باید خدا بخواد

😁😁😁. پس برو ولی آب ولرم استفاده کن

برو عزیزم . من یک روز در میون میرفتم ولی نه اینکه یه ساعت تو حموم باشم . سریع دوش میگرفتم نهایتا ده دقیقه میشد میومدم بیرون 

سلام عزیزم خوبی؟ اره متاسفانه دیگه پنجشنبه کنسل کرد ضخامتم اصلا شدن کرد برعکس6شد از6/5 دیگه گفت سری ...

انتقالت کنسل شدان شالله خیر باشه اینسری پیاده روی زیاد بکن

خدایا شکرت