2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044667 بازدید | 684402 پست
سلام دوستان،من دیروز ۲جنین ۳روزه برام انتقال دادن،بار پنجمه که انتقال میدن برام،لطفا کسانیکه که بتاش ...

مبارکت باشه عزیزم فقط استرس نداشته باش توکلت بخداباشه خودش درست میکنه

روزی ی قاشق نشاسته به ی لیوان آب ولرم بزن بخور

غذاهای ادویه جات و گرمی مثل عسل و موز و گداخته و دارچین نخور

ماکارانی چون نشاسته داره بخور

میگن پاچی هم بد نیست بخوری چسبندگی جنین را بیشتر میکنه

انشاالله ک ۱۲ روز دیگه با بتای مثبت خوشحالمون میکنی

عزیزم منم کلی عطسه کردم و ابریزش داشتم .واکنش بدنه. من هیچی قرصی نخوردم بعد از دو روز خوب شدم و خدا ...

خداروشکر عزیزم  اروم شدم یکم منم دقیقا دو روزه بی دلیل ابریزش گرفتم عطسه میزنم همش نگرانم

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خیلی عرق کردم. سیستم بدنم به هم ریخته.پاهام سرده ها ولی بدنم گرم میشه و عرق میکنم. کلافه شدم. کس ...

عزیزم هروقت خواستی برو اصلا هیچ ممانعتی نداره فقط زیاد نمون نیم ساعت مثلا بمونی و اینکه آب خیلی داغ برا احتیاط استفاده نکن

منم اینجوریم مال آمپولاس که زدیم

بله درسته والا اوني كه من مي زنم سوزنش بهش وصله جدا نميشه  راستي هواي  داخلش رو هم خ ...

آره با کمک بچه ها فهمیدم بدترین انوکسارو گرفته بودم الان رفت برام یه برند دیگه خرید ایشالا فردا بزنم ببینم چطوره😍😍چشم حتما

آره با کمک بچه ها فهمیدم بدترین انوکسارو گرفته بودم الان رفت برام یه برند دیگه خرید ایشالا فردا بزنم ...

ان شاءالله اين خوب باشه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….