2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044527 بازدید | 684391 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم پس شب قبلش رو بعد شام میخورم دوتای صبحش هم بعد صبحانه اگه بالا اوردمش باید دوباره بخورم؟ ...

آره گلم هم‌زمان با غذا هم میشه بخوری

آره گلم اگر تا نیم ساعت بعدش حالت بهم خورد مجدد باید بخوری ولی فقط حالت تهوع میده نه بیشتر

نه به دکتر اولم ژیلا عابدی گفتم همه ازمایش هارو بنویس گفت سی دی مارکر ها لازم نیست ولی بیا الان تو س ...

عجب، حالا هپارین و اینا خیلی نگران نباش انوکسا داشتی اوکی بودی 

اینم راستش اگر از افراد عادی که طبیعی حامله میشن آزمایش بگیرن ممکنه کم و زیاد نشون بده 

ولی برای شما که سقط و افت بتا و اینا داشتی دیگه باید می‌نوشتن زودتر از اینا، تعجب می‌کنم زرنانی چرا ننوشته 

عزیزم من پریودام همیشه منظمه ولی دکتر طرازی بخاطر اینکه ماه دیگه سیکل پانکچرم رو شروع کنه اول گفت ال ...

چرا بهش گفتی ال دی نمیخوری منم فردا باهاش نوبت دارم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام‌دوستان رفتم شناسنامه جنین گرفتم ۸ تا تشکیل شده فقط یدونه a بقیشونbبا bcبنظرتون خوبه ؟خیلی نگران ...

خب از خودشون میپرسیدی آره خوبه چندتا تخمک ازت گرفتن که الان ۸ تا جنین شد خدا رو شکر حالا کی باید انتقال بدی گلم

عزیزم ببخشید یه سوال داشتم من هفته ۲۳ هستم و دوقلو باردارم. دور نافم گاهی اوقات خیلی سفت میشه و درد ...

ببین تا جاییکه میدونم انقباض هر بارش نهایتا یه دقیقه است و کل شکم سفت میشه. کل شکم. این دردی که میگی منم داشتم و الانم یه وقتایی دارم. ظاهرا وقتی رحم بزرگ میشه به عصب ها فشار میاره. منم درد و تیر کشیدن واژن و مقعد رو داشتم و دارم. بازم من زینبی بابا رو منشن میکنم ایشون راهنمایی دقیقتری میکنن

@زینبی_بابا     میشه لطفا جواب دوستمون رو بدین؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام‌دوستان رفتم شناسنامه جنین گرفتم ۸ تا تشکیل شده فقط یدونه a بقیشونbبا bcبنظرتون خوبه ؟خیلی نگران ...

عزيزدلم مباركه انشالله كه خيره و دفعه اول ميچسبن به دلت😍😍

خداياشكرت....❤️ 
۱۶تا تخمک گرفتن دو پریودی گفتن باید بگذره 

۵ روزه میخواین برات انتقال بدن؟ آخه پس چرا واسه بعضیا چند روز بعدش انتقال میدن. خدا رو شکر ۸ تا هم خیلی خوبه انشالله همین دفعه دو قلو میشه دیگه نیازی به بقیشون نباشه