2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین امکانش هست خارجیش بهتر باشه؟ الان نگاه کردم دیدم ایرانیه

دقیقا اسم روش چی نوشته؟ Noxprin یا PDxane نیست؟ این دو تا خوبن نسبتا.

منم تنها آمپولی که خودم به خودم زدم همین بود. آخه هر روزه، نمیشه کاریش کرد

آره سه تا بودن...خیلی ممنون انشاالله با دعای شما عزیزان من اولی و که بابل ریداکت کردم الان دومی و ا ...

عزیزم مطمعن باش خداوند جای دیگه برامون جبران میکنه این درد ها رو. توکل بر خودش

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
ای بابا ، حالا دوباره پانکچر کن ، لعنت بر مسببش که دارو ها بد شدن همه ایرانین ...

من فقط سینال داشتم ولی تخمکام خوب بود خودم مشکل ندارم دکتر شوهرمم که اصلا دارونداد برای بهتر شدنش ایندفعه یه دکتر دیگه رفتیم فقط اسپریژن داد

یا رب العالمین
تاحالا هیچی و خودم نزدم ! این راهم امتحان میکنم به قول شما شاید بهتر باشه

انوکسارو میگی؟ عزیزم قبلش چندثانیه یخ بذار پوستت سر میشه بعد تزریق کن اصلا متوجه نمیشی، من اواخرش متوجه شدم چه روش خوبیه😅

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نرمال بود ممنون عزیزم ساعت ۱ زنگ میزنم قلبم داره میاد تو دهنم از استرس

لحظه ی پر استرسیه انشالله خیر باشه برات.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزم 😰 نشسته میزنی؟ یا دراز میکشی؟ توی بروشورش نوشته بود دراز بکشید من همه شمکیارو نشسته میز ...

سلام خوبی هیوا جان؟ چه خبر ؟ در چه مرحله ای؟ 

نمیدونم منو یادت هست یا نه 

منم تا الان انوکسا میزنم سعی کن خودت بزنی 

من خودم واسه خودم میزنم تو شکمم

و اینکه خیلی خیلی زیاد لفت میدم چون دارو که وارد بدن میشه درد میگیره حداقلش یه دقیقه طول میدم تا دارو رو تزریق کنم اگه سریع تزریق بشه هم دردش زیاده هم بعدش کبود میشه 

من بار اولی که شوهرم واسم تزریق کرد دادم رفت هوا 😅

لمش اینه ذره ذره دارو رو تزریق کنی یکم صبر کن بعد دوباره تزریق کن کلا همینجور تا تزریق تموم شه

خدایا خودت مواظبش باش
نفسم میره میخواد بزنه ! جیغ زدم امروز از درد سوزنش! داروش مهم نیست دردش مشکلم اون سوزنشه!!!! منم همی ...

اره انوکسا یه سوزشی داره ولی برای من غیرقابل تحمل نبود گلم به امید مامان شدن بزن قشنگ انگار بی حسی زدی 🥰🤭

در اندک من تویی فراوان یارب..