2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044658 بازدید | 684401 پست
عزیزم دیگه زیر و بالای ناف نزن عزیزم دور نافی منظور سمت چپ و راست ناف هست عزیزم با حدود 4 انگشت فاص ...

عزیزم اینم ازمایش خودم ببخشید تا ببرم دکتر ۱۵ روز مونده 

https://uupload.ir/files/fjnn_89ece899-be94-488a-ab8d-bfdcbca5430e.jpeg

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا اونایی ک سیگاری و مشروبی هستن دوره ور ما همه فوری باردار شدن اصلا انگار ن انگار تازه خانمه هم ...

خوش بحالشون

به همسرجان گفتم ببین پژمان بیا و برو معتاد شو شاید خدا بهمون بچه داد

دو روزه هروقت زنگ میزنه میگه خانم دارم به تصمیمت فکر میکنم برم معتاد شم فقط نوعشو خودت انتخاب کن   

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
مرسی عزیزم آزمایشگاه به من گفت اول برو سونو، بعد با جواب بیا اینجا 🤔

اره عزیزم درستش هم همینه. منتها دکتر برای من یه سری آزمایش تکمیلی هم نوشته بود که ناشتایی میخواست. ترسیدم لازم شه تو سونو ابمیوه بخورم اول رفتم ازمایش. 

سلام عزیزم خوبی؟ اره متاسفانه دیگه پنجشنبه کنسل کرد ضخامتم اصلا شدن کرد برعکس6شد از6/5 دیگه گفت سری ...

عزیییزم. اشکال نداره. تو همین الان مامان چندتا جنین فسقلی هستی. ایشالله به زودی میان تو دلت 😍😍😍

عزیییزم. اشکال نداره. تو همین الان مامان چندتا جنین فسقلی هستی. ایشالله به زودی میان تو دلت 😍😍😍

ممنون عزیزدلم, اره قربونشون برم خداکنه فقط بگیرن اینبار. 

نی نی های نازتوچطورن؟ خوش میگذره؟ 

عزیز دلم نگران نباش همیشه تخمک ها بیشتر از چیزی که میگن میشه چون تو سونو نمیبینن تو هر فولیکول چند ت ...

برامن دقیق همونی بود که دکتر تو سونو میگفت ۱۰ تافولی داشتم‌ماماگفت ۶تاتخم داری که ۸تاتخمک داشتم ۶تاش خوب بودن

یا رب العالمین
یعنی انسولین مصرف کردی ؟هنوز نرمال نشده ؟

نه  به من متفورمین داد روزی یکی بود بعد رفت بالا روزی دوتا تا اخر باید بخورم یک دستگاه خریدم هفتهای دوبار چک میکنم تو واتساپ براش میفرستم  و شیرینی اینا زیاد نمیخورم  ماه اخرم باید هفته ای دوبار nst و بیوفیزیکال بشم  البته گفت دیابت بارداری بخاطر حساسیت به جفته چون قبلش قندم ۸۰ بود تاالان دوبار تست گلوکز دادم