2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام. من قرار بود این ماه انتقال بدم امروز هشتم پریودم بود رفتم دکترم میگه رحمت یه جوریه باید هیسترو ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم رویان هم هیسترو انجام میدن با هزینه مناسب 

من شرایط کامل شما رو نمیدونم ولی از لحاظ کیفیت و هزینه رویان عالی بود خودم هم اونجا مامان شدم

نه حالا ۲۰ بهمن باهاش ویزیت دارم دوباره بهش میگم  نه گفت احیتاجی نیست کسایی که احتمال زاسمان ز ...

بسلامتی  فکر کردم  اخرین ویزیتته من اگه مشکلی پیش نیاد  زایمان  زود رس نشم همون هفته اول اسفند امروز رفتم باز مپرسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نه زود قطع کن گلم، مصرفش از این به بعد خطر داره  و اینکه وقتی قطع میکنی تا 10 روز ا ...

مرسی عزیزمم بنظرم دکترم دیگه سونو نده ولی به همه یه سونو دیگه میدن درسته تو ۳۶ هفته اینا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@khooobi     سلام عزیز دلم خوبی؟نی نی ها خوبن؟؟ ببخشید شما جواب ازمایش خون غربالگریتون ...

سلام عزیزم قربونت برم اوناهم دست بوسن.عزیزم واسه من چون ۳قلویی بود ازمایش خون ندادم ولی قبلش گفته بودن باید توازمایشگاه نزدیک مام بوداسمش یادم رفته اونجا بدی که زنگ زدم گفتم ۳_۴روزه جوابش میاد گفتم من ازشهرستان میام میشه زودتر بدین گفت باید ازمایش دادنی درخواست اورژانسی بدی فرداش اینا اماده بشه

سلام گلم ۶ هفته و ۶ روز گفت پشت جفت یه قل هماتوم بزرگ داری نه لک داشتم نه خونریزی(البته ۵ هفته و ۳ ر ...

ای جونم همش استرسه واقعا ولی بنظر من خونریزیت کم شد حتما یه سونو برو چک بشی ولی جنینت نیست ایشالا ماله همون هماتومه تو همینجا بچه های قدیم من زیاد دیدم مثل شما بودن الان ماشالا بچه هاشون بزرگن

بسلامتی  فکر کردم  اخرین ویزیتته من اگه مشکلی پیش نیاد  زایمان  زود رس نش ...

نه فک کنم دوتا دیگه دارم ۴ اسفن ۳۸ هفته کاملم ولی دکتر گفت ۹ سزارینت می کنم احتمالا باز بپرس ازش

ای جونم همش استرسه واقعا ولی بنظر من خونریزیت کم شد حتما یه سونو برو چک بشی ولی جنینت نیست ایشالا ما ...

ممنونم عزیزم دعا کن با نی نی تو دلت بچه هام دوتان دعا کن حفتشون سالم بمونن😭

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم دیروز دکتر واسه من کیوتن و فرتیل اید نوشته، برای همسرم اسپریژن. کیوتن رو آقایون هم مصرف میک ...

همسر من دو دوره اسپریژن خورد تاثیری نداشت براش. دکترش کیوتن داد منم خوردم ولی خیلی سایز تخمکام رو بزرگ کرد دیگه نخوردم.همسرم کیوتن هم که خورد فقط میل جنسی رو میبره بالا. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نترس گلی اگر زایمان طبیعی نيستی هر چی گفته گوش کن

نه طبیعی نیستم سزارینیم گفت قلب و فشارت خوبه با دستشم از رو شکم‌اندازه نی زد گفت مشکلی نداری همین اسپرینم اول گفت ۱۵ بعد ۱۸ ولی من ترسیدم گفتم‌همون ۱۵ قطع کنم به قول شما خطرناکه