2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
بچه ها ایشاا... همتون مادر میشید اما دیر و زود داره ناامید نشید خدابزرگه منم ماه آینده دوباره میرم د ...

عزیزه دلم ناراحت نباش درکت میکنم میدونم خیلی سخته منم چند بار انتقالم کنسل شده ، ادمی با امید زندس ، ایمان داشته باش که یه روز مامان میشی

سلام عزیزم.من قبلا باکاربری دیگه عضو این تاپیک بودم وقرار بود که میکرو کنم.ولی شوهرم مخالفت کرد دنبال هیچ راه درمانی نرفت.چندسالی گذشت که فهمیدم سه ماهه باردارم.فهمیدم که معجزه واقعا وجود داره.فقط امیدتون به خدا باشه وبس

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه چشم و دلت روشن مامان خانوووم 

فداتشم عزیزم ان شاالله قسمت خودت از نوع بارداری آسون و بی دغدغه و بی استرسش😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی عزیزم خدا خیرت بده خیلی استرس داشتم من ۲۰ واحده دیگه تا روز ۹ نمیرم استرادیولت چند تا یود؟ الا ...

من‌‌‌‌‌۵روز‌روزی‌۲تا‌بعدش‌شد۳تا‌استرادیول

قربونت‌انشالله‌شمامثبت‌بشی‌ما‌‌خوشحال‌بشیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
صاحل جون از صبح تا الان منتظر جوابت بودم عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاالله جنیهای بعدیت جواب میگیری عزی ...

قربونت‌

اینم‌قسمت‌ماهست‌دیگ..همیشه‌بایدسرافکنده‌بشیم

فعلا‌که‌خدابامالج‌کرده😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم خیلی خیلی متاسفم انشالله خدا همین ماه آینده طبیعی سوپرایزت کنه خدا رو چه دیدی شاید خواسته طبیع ...

قربون‌شما‌دوست‌خوبم

اینم‌قسمت‌ما‌هس‌دیگ

فعلاکه‌خداماروفراموش‌کرده😔😔😔

انشالله‌شماهامثبت‌بشید‌..

دوباره همون داروها همون آمپولا همو استرسا از خدامیخام هیچ کس رو اینجوری امتحان نکنه دوباره میرم دنبا ...

عزیزم.اداره که تعطیل شد به محض اینکه نشستم تو ماشین اینترنتو آوردم بالا و سریع اومدم جواب شما و صاحل جونم رو ببینم.خیلی ناراحتی می دونم چون خودم هم مثل تو بودم. ولی خب چاره ای نیست باید با امید نگاه کنیم.انشا ا... زودی میری تو سیکل انتقال و صاحب نی نی های ناز میشی

آره‌عزیزم‌ منفیه بتا۱.۲۰ منفیه‌دیگه

عزیزم خیلی با ذوق اومدم نتیجه آزت رو ببینم.قربون دلت بشم میدونم حال دلت بده ولی خداروشکر فعلا یه قدم از من جلوتری دو تا جنین داری و من باید برم پانکچر بشم.انشا... زودی خبر مامان شدنت رو بشنوم

عزیزم دنبال پیامت بودم که بهت تبریک بگم تند تند صفحه ها رو رد میکردم تا پیامتو ببینم.خیلی متاسفم ولی ...

قربونت‌برم‌رویاجون

فقط‌خستگی‌‌رفت‌وآمدها‌‌آمپول‌زدن‌ها‌وداروخوردن‌ها‌

به‌دلم‌موند...😔😔😔

دوستای گلم من همسرم مورفو و تحرک اسپرمش صفر هست. الان تعداد اسپرم هاش با کلومیفن خیلی بالا رفته و sdf اش سی هست. به نظرتون این ماه بریم تو سیکل یا بزاریم برای اردیبهشت یک دفعه بیوپسی بشه. نمیتونم تصمیم بگیرم. دکتر گفت خودتون میدونین. تعدادش چهل و هشت میلیون شده تقریبا. به نظرتون تو ابن تعداد میشه اسپرم سالم پیدا کرد یا ریسک نکنیم یه دفعه بریم سراغ بیوپسی. شاید کیفیت اسپرم ها تو بیضه بالاتر بود. چیکار کنم. نمیتونم تصمیم بگیرم.☹️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰