2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
عزیزم من نمیدونم این مرکز ک میگید کجاست اما خب ممکنه بعضیا با بیهوشی باشن یا چسب و هیچینگ کنن یکم هز ...

مرکز مهر رشت عزیزم

مرسی که توضیح دادی بله درسته

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
منم تیروییدم 4هست و توی  رنج آزمایشگاه تا پنج نرمال. نمیدونم. اینجا میگن زیر سه خوبه

4 یکم بالاس اما الان دیگه بهش اصلا فکر نکن یه ماه قرص بخوری تحت نظر دکتر غدد سریع میاد زیر 2 نگران نباش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزززیزم انشالله که مشکلی نباشه و همون روز مرخص بشی . منم لوله سمت چپ برداشتن وقتی هم رفتم عمل کنم ف ...

خدایی درد خودم یه طرف این مخفی کاری یه طرف دیگه

خونمون بین خونه مادرم و مادرشوهرمه یعنی در روز شاید دوسه بار پدرشوهرم بیاد دم در خونمون مادرم هم ۱۰ بار زنگ بزنه حالا خدانکنه از خونه دربیام هی زنگ میزنن کجا رفتی چی کار داری

بنظرم بی بی چک وقتی دوتاش منفی شد واقعا معتبره

کاش بری آزمایش بدی دیگه خیالت راحت بشه ، اره بیمارستان امام هم خوبه دولتی هم هست والا بیمه به من گفته خیلی کیس دارن که مثبت شده از اونجا ... دکتراش رو نمیدونم کین 

ممنونم عزیزم ان شاالله که برای شمام حداقل یکی از بچه هاتون سالم بیاد بغلتون  دکتر گفت انوکسا ر ...

ممنون عزیزم انشاالله

چه جالب اخه معمولا دکترا میگن آسپرین قطعشه و انوکسارو ادامه بدید

ایشالله با استراحت و قطع آنوکسا خونریزیت کاملا قطع میشه نگران نباش😊

الهی بمیرم😭😭😭😭چقد سخته موقعیتت😭😭😭😭 الهی بحق شیش ماهه امام حسین حداقل اون یه قل برات بمونه ا ...

خدا نکنه...ممنونم ازت انشالله

انشالله تو هم چند روز دیگه جوابت مثبتشه بحق فاطمه زهرا و دلت شادشه عزیزم🙏🙏

فدای‌تو‌خواهری چراقسمتت‌نیس‌عزیزم همون‌خدایی‌که‌‌داده‌مطمعنم‌نگهش‌میداره‌برات انشالله‌اون‌یدونه‌ب ...

ممنون عزیز دلم... انشاالله خدا دل مهربونتو فردا شاد کنه و به ارزوت برسی

توکل برخدا🙏🙏🙏

سلام ساراجان خوبی بسلامتی انتقال دادی اره انشالله حتما به آرزوت میرسی و خبر خوش مامان شدنتو میدی بهم ...

عزیزم😔😔😔الهی که خدا به حق همین روزای سختی که داری میگذرونی کمکت کنه دلت شاد بشه یه نی نیت صحیح و سالم بیاد تو بغلت

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وای عزیزم این مدت چی کشیدی ما هممون خیلی برات دعا میکنیم امیدوارم خدا بهت کمک کنه از این وضعیت در ب ...

آره روزای بدیه واقعا

نه گویا هیچ راهی نیست بتونم از این وضعیت خلاص بشم فقط باید دعا میکردم که قلب اون که کیسش پارست وایسه که خب انگار اصلا کوتاه نمیاد...

ممنون فرزی جان لطف دارین بهم همتون... انشالله شما و بقیه دوستان هم حاجت روا بشین هرچه زودتر عزیزم🙏

خدایی درد خودم یه طرف این مخفی کاری یه طرف دیگه خونمون بین خونه مادرم و مادرشوهرمه یعنی در روز شاید ...

واقعا راست میگی یاد پیچوندنای خودم افتادم که چقدر اذیت شدم😕😕😕 انشاالله هرکی تو این مسیره زود به نتیجه برسه راحت بشه از تمام دردسراش

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...