2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044749 بازدید | 684407 پست
عزیزم نگران نباش به خاطر امپوله دیگه من که خیلی استراحت مطلق نیستم کاری نمیکنم ولی زیاد میشینم درد ک ...

خداروشکر که خوبه وضعیت عمومیت ولی از دکترت بخواه واست بنویسه ضرر که نداره ولی حداقل اگه خدایی نکرده نی نی زودتر بیاد ریه هاش کامل باشه

سلام عزیزم  نه تا سه روز قبل پانکچر نزدیکی نداشته باشید چون روی اسپرم همسرت تاثیر داره

ممنون عزیز🌷

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عجله نکن.اینهمه زحمت کشیدی بذار رحمت آمادگی لازم رو پیدا کنه. من اولین پری بعد از پانکچر رفتم ...

به منم ال دي داد گفت ماه اينده پريود شدي دوباره روز دوم بيا. راجب خراش خودم بنظرت باهاش صحبت كنم؟

خداياشكرت....❤️ 
خخخخخخخ من‌امروز‌روز۱۲‌انتقالم دوتاجنین‌بلاست.. من‌بی‌بی‌ننداختم..‌انشالله‌بی‌بی‌شمامثبته

انشاالله .انشااِله ک شما وهمه بچه ها خبرمثبت شدنشون را بهمون میدند

نه عزیزم من طول سرویکسم خوبه نیازی ب ریداکت ندارم سه قلو بودم بعد از سونوی ان تی ریداکت کردم یکیشو. ...

خدایا بحق فاطمه زهرا و به حق ام البنین حاجت این دوستمون رو بده و حداقل یکی از بچه هاش سالم بدنیا بیاند و خودش هم سالم بمونه و بچش رو بغل کنه. 

گلم خیلی ناراحت شدم برات این دعا را با اشک برات نوشتم انشاالله اون بچت سقط میشه و اون یکی سالم بدنیا میاد و میات تو بغلت

هرچی خدا بخواد همون میشه لابد هنوز قسمت من نیست بچمو بغل کنم...من ۳ روز دیگه میرم تو شش ماه ممنون ع ...

عزیزم اصلا اینطور نگو همش تصور کن بچت تو بغلته از خدا بخواه  خودش درست میکنه. آخه شما داری میری تو ۶ ماه چیز دیگه نمونده فقط فکر مثبت کن خدا خودش کمک میکنه. مطمئن باش انشاالله خدا ی راهی برات درست میکنه ک بچت برات بمونه.فقط نگران نباش واسترس نداشته باش.

اره تیکر زدم یکم ببینم شاید استرسم کم بشه. اخه بگم میگه nstبرو منم استراحت مطلقم میترسم برم چشمش بزا ...

عزیزم این طبیعیه ک حرکتاش کم بشه نگران نباش یکم اگه مشکل فشار نداری نوشیدنی مجاز شیرین یا کمپوت ویا آب قند بخور بهتر میشه. اصلا هم استرس نداشته باش همون ک بهت داده برات نگهش میداره توکلت بخدا کن استرست کم میشه

نه گلم مشکلی نیست ، بله پیش فرحناد پانکچر شدم جنینام کم بودن ، جواب هم منفی ، بعد رفتم سالمی باز پان ...

عزیزم امروز روز چندمه انتقالته دیگه بی بی چک نذاشتید ببینید جوابش چی شد

نه گلم مشکلی نیست ، بله پیش فرحناد پانکچر شدم جنینام کم بودن ، جواب هم منفی ، بعد رفتم سالمی باز پان ...

برات رو جنین ها لیزرهیچنگ کردن یانه؟؟عزیزم مامان میشی شک نکن به خدا توکل کن..مطمعنم مادرمیشی بزودی

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.