2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بادکتر نقابم یبار انتقال دادم مثبت شدم سقط شد ایندفعه هم پناه برخدا هنوز نمیدونم

انشااالله ک عزیزم ایندفعه هم مثبت میشه بحق حضرت زهرا جواب میگیری و بدنون مشکل بدنیا میاد و بغلش میکنی❤❤❤

رویا جان خواهش میکنم استرس خیلی بده اصلا استرس نداشته باش هیچی نیست من اونموقع ک خونریزی کردم داشتم ...

اخه دکتر گفته شنبه برم مطب تا اون روز که استراحتمو مطلق میکنم ولی بعدش مجبورم سوار ماشین شم برم یعنی اینجوری بده؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم حق داری نگران بشی ولی سعی کن استرست رو کنترل کنی من اینجا زیاد دیدم خانومای باردار خونریزی داش ...

دوتا شیاف و دوتا آمپول در روز زیاده؟ حالا من هر روز دوفاستونم دارم دوتا یعنی دیگه اونو نخورم امروز؟

آنوکسا رو نزنی ها بزار با مشورت دکترت اآسپرین اصلا نباید بخوری قطعش کن آمپول پروژسترون بزن من دوفاست ...

باشه دوتاشم امشب حذف میکنم 

ببین عزیزم خواهش میکنم اشتباه منو نکن فقط استراحت مطلق باش غذاتوهم توی رختخوابت بخور و فقط برا دستشو ...

آخه الان برای هماتوم زود نیست؟ امروز ۱۹ انتقالمه هنوز

ان شاالله که چیزی نیست عزیزم .به خودت مسلط باش.راه درازی در پیش است.ان شاالله هر روز بهتر از دیروز ب ...

ان شاالله توکل به خدا خودش داده میسپرم به خودش 

عزیزم یکی از بچه ها پریشب خونریزی پیدا کرد و بهش گفتم بجای شیاف پروژسترون بزن یعنی صبح وشب خداروشکر ...

ااااا

منم دو تا پروژسترون دارم هر روز.دکترم گفت دو تاش تو یه سرنگ بزن و تزریق کن 

ترسیدم نکنه پریود شم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم لطفا خودتو کنترل کن. قربونت برم نفس عمیق بکش خانمهای باردار لطفا زودی بیایید راهنماییشون کنید

گلم وقتی برند دکتر بهشون میگن آمپول پروژسترون بزنند ولی  اینکه دوتا پروژسترون باهم یکم ممکنه بعدش افت هورمون بده باید ی دونه بزنند خیچ اشکالی هم نداره ک شیاف را تبدیل به آمپول کنند

چرا اموکسی سیلین خوردم ،امروزم پنی سیلین زدم ازیترومایسینم میخورم فقط نگران تب هستم تاثیری تو انتقال ...

گلم میدونی ک بعد انتقال خیلی انتی بیوتیکهارو نمیشه بخوری هرچی میخوای قبلش بخور و الان هم درمورد داروها با پزشکتون مشورت کنید 

نه عزیزم این آزمایش دومه تازه جواب گرفتیم دفعه پیش گفت همینجور بمونه بیوپسی میکنیم

توکل به خدا مطمئنم که به زودی خبر خوش میدی

خودتو ناراحت نکن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
وای خدا یعنی چی افت هورمون من یه دونه شیاف گذاشتم صبح یکیشم مال شب موقع خواب بود که تا خونو دیدم گذا ...

قربونت برم جوش نزن. نه زیاد نشده.فقط خودتو آروم کن عزیز دلم.نی نی ها جاشون گرم و نرم و امنه کجا میخان برن بهتر از دل تو. اونا تازه پیدات کردن. پس لطفا بهشون استرس نده.بخواب بزار اونا هم استراحت کنند

قربونت برم جوش نزن. نه زیاد نشده.فقط خودتو آروم کن عزیز دلم.نی نی ها جاشون گرم و نرم و امنه کجا میخا ...

قربونت برم بغض داره خفه ام میکنه من بهشون وابسته شدم هر روز کلی باهاشون حرف میزنم خیلی نگرانم دست خودم نیست.