2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ نه گلم عاااااااااالیه، همون روند رو ادامه باید بدی  ان شاالله چیزی نمونده ما ...

سلام زینبی جان

خوبی

من بعد از ده روز تاخیر هنوز پریود دومم بعد از پانکچر نیومده. حالت پریودی هم ندارم اصلا. به نظرت اجازه بدم خودش بیاد یا باید برم دکتر دیگه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم خوبی‌؟ نه گلم عاااااااااالیه، همون روند رو ادامه باید بدی  ان شاالله چیزی نمونده ما ...

ممنون از جوابت عزیزم ...خیلی استرس داشتم که نکنه این دفعه بشه پرکاری ....ممنونم ازت

زینبی جون از چند به پایین میشه پرکار؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از جوابت عزیزم ...خیلی استرس داشتم که نکنه این دفعه بشه پرکاری ....ممنونم ازت زینبی جون از چن ...

جون با دارو هستی پرکاری حساب نمیشه واسه منم مثل شما بود، دیگه کمتر نمیشه 

الان عدد پر کاری با دارو تو ذهنم نیست ولی فکر کنم 0.1 بود و به t4 هم ربط داشت

سلام عزیزم طبیعیه 😉  امکان حاملگی هم هست  اگر تا 3_4 روز دیگه نیومد باید بری دکتر

ممنون از راهنماییت

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی؟گل پسرت خوبه؟ عزیزم من اینجا حرفای شما رو خوندم و قبل ا ...

مگه‌بایدچندباشه؟

برامن‌دوماه‌پیش‌۲.۶۴‌بود

دکترم‌نگاه‌‌کردنگفت‌بالاس..براباردوم‌انتقال‌دادم

نکنه‌برامنم‌بالاست

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم الان بی بی چکم منفی شد روز یازدهمم همون موقع گریه ام گرفت اما خودمو جمع کردم بخاطر همسر شاید سهم ...

قربونت برم من.لحظه سختیه من خودم برای چندمین بار امروز تجربه اش کردم.بهش فکر نکن یه دو روز دیگه آز بده.جنینات  چند روزه بودند دوستم

خانمی ببخشید کلا سونو ویزیت ازاد بود یا با دفترچه؟ منم مثل شما قراره برم مرکز مام با ۱۳ ساعت راه

ويزيت با دفترچه بود سونو رو نميدونم ولي من بيمه تكميلي دارم هزينه اشو ميدن  سونو 

منم الان بی بی چکم منفی شد روز یازدهمم همون موقع گریه ام گرفت اما خودمو جمع کردم بخاطر همسر شاید سهم ...

عزیزم فقط غصه نخور ، اینقد به ماها انرژی میدی و امید ، برات دعا میکنم اولا آزمایشت مثبت بشه و بعدم نینی های خوشکل مشکل گیرت بیاد دورت حسابی شلوغ بشه ...زمانش با صلاحدید خود خدای مهربون 

جون با دارو هستی پرکاری حساب نمیشه واسه منم مثل شما بود، دیگه کمتر نمیشه  الان عدد پر کاری با ...

@زینبی_بابا

عزیزم من ۶ دیماه پانکچر شدم ۴ تا تخمک داشتم ۲ تا جنین a۸ سلولی که یکیش رو انتقال دادم منفی شدم

برای انتقال بعدیش رفتم دکتر گفت پیشنهادم اینه اول لاپاروسکوپی کنی 

دخیرم 0/8و هردو لوله بسته بود که دکتر گفت شاید مشکل از لوله ها باشه که اجازه لانه گزینی نمیده 

یادم رفت از دکتر سوال کنم لاپاروسکوپی تاثیری تو کمتر شدن ذخیره داره یا نه ؟

آخه دکتر نظرش تخمک اهدایی بود اما من نمیخوام دوست دارم یه بار دیگه خودم پانکچر بشم البته بعد از انتقال این یکی 

نمیدونم چرا اونجا سوالام از ذهنم پرید

به نظر شما اول انتقال بدم اگر منفی شد لاپاراسکوپی کنم یا نه اول لاپاراسکوپی؟؟

بعداز لاپاروسکوپی میتونم پانکچر بشم؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد

آرزو جان شما مشکلت چی بود؟بار چندم انتقال بودی ؟دکترت کیه

سلام عزیزم.ممنون بابت تبریکت. ان شاالله روزی خودت و بقیه دوستان.همسرم مورفو ۳ درصد تحرک صفر .بیمارستان عرفان سعادت آباد دکتر اسرافیلی

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دخترا  بتام شد ۲۸۶ امیدوارم بتای همه تون مثبت بشه .این لحظه رو با اشک و گریه شوق برای تک تکتو ...

مبارک باشه عزیز دلم😘😘😘

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد