2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من واسه اي وي اف مركز مام رفتم  يه بار الان ميخوام بدونم  مام بهتره يا ابن سين ...

خانمی ببخشید کلا سونو ویزیت ازاد بود یا با دفترچه؟ منم مثل شما قراره برم مرکز مام با ۱۳ ساعت راه

به سلامتی عزیزم امیدوارم فردا با خبرهای خوب بیای

مرسی گلم انشالله. راستی رفتم زرنانی گفت از نظر ایمنی هیچ مشکلی نداری خداروشکر یه نامه هم نوشت بدم به دکتر علیرضایی توشم نوشته بود به هیچ دارویی برای ایمنی نیاز نی و..... یه دوتا فاکتورم نوشت که تو ازمایشام نبود که ج اونا نیمده تازه دادم اونام گفت بررسی کنیم که دیگه کامل باشه آز ایمنیم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام زينب جوني با عزض معذرت از مزاحمتها  اين دكترا آدمو ديونه ميكنن يه كار رو تا آخر انجام نمي ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببخشید من حسابی پسرم وروجک شده، سر کارم پاره وقت میرم، همچنان شیر دوشیدن و کارهای خونه هم هست، عذر میخوام دیر سوالت رو دیدم

راستش منم نمیدونم کدوم دوز رگام لازم هست 

امیدوارم دکترت راهنماییت کرده باشه 

بچه ها من الان بی بی چک زدم منفی شدروز یازدهم انتقالم

آخه‌الان‌کی‌بیبی‌چک‌میزنه‌

شمازدی

بایدباادرار صبح‌بزنی‌گلی..

نکنیدتوروخدا

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
چشمم عزیزم حتما میرم. میگم ببخشیدزینبی جان من رسیدم تبریز یکم بعدنوبتمه برم دکتر, یکم لک صورتی کمرنگ ...

نمیدونم گلم 

اگر تو سیکل پانکچر هستی و لک دیدی با خوردن استرادیول یعنی شروع پریود

اگر تو سیکل انتقال هستی باید بررسی بشه

سلام زینبی جونم بازم من با علامت سوال عزیزم من امروز دوازده پریودمه رفتم پیش دکتر طرازی چقدم عجله ای ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ واسه اینکه پریود بشی و کیست نشن داده، یه جور پروژسترون خوراکی هست 

میگم پاهام خیلی باد کرده دستمم همینطور ولی پاهام حیلی فشارم خوبه امکان داره با اینکه فشارم خوبه دچار ...

تا زمانی‌که سر درد و دفع پروتیین نداری نگران نباش 😉 😉 😉 

مامان ماهک گل دیگه چیزی نمونده 😍😍😍

مرسی گلم انشالله. راستی رفتم زرنانی گفت از نظر ایمنی هیچ مشکلی نداری خداروشکر یه نامه هم نوشت بدم به ...

خوب به سلامتی 😍 خداروشکر. امیدوارم همه چیز عالی پیش بره برات

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی؟گل پسرت خوبه؟ عزیزم من اینجا حرفای شما رو خوندم و قبل ا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ نه گلم عاااااااااالیه، همون روند رو ادامه باید بدی 

ان شاالله چیزی نمونده مامان بشی