2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
ببین خواهری مطمینم مثبت حالا ببین برات کلی دعا میکنم خیالت راحت مثبته. چرا مراکز ناباروری نرفتی. اول ...

من یه میکرو نا موفق دو سال پیش داشتم که گفتم افتاد تو مراسم بابام و اصلا انتظار مثبت نداشتم و با اون حالی که من داشتم باید هم منفی میشد.ولی دکتر طرازی دکتر خوبیه .من از ابن سینا خاطره خوش نداشتم نرفتم.اگه نه خیلی ها جواب گرفتن اونجا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه میکرو نا موفق دو سال پیش داشتم که گفتم افتاد تو مراسم بابام و اصلا انتظار مثبت نداشتم و با اون ...

آره عزیزم خدا بیامرزه پدرتو. منم میرم ابن سینا تا ببینم چی میشه خدا بزرگه. هزینت این سری چقد شد کلا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم عزیزم. وای چقد این انتخاب دکتر و مرکز سخته به خدا 

عزیزم من پیام های شما رو میخونم استرس میگیرم. نمیدونم داری با خودت چیکار میکنی. ولی اولین قدم توی این راه صبوریه. سعی کن یکم احساساتت رو کنترل کنی. اگه لازم میدونی با مشاوری چیزی صحبت کن. دیگه تو این سن و سال باید یاد بگیریم یکم رو خودمون تسلط داشته باشیم.

فدات شم عزیزم. وای چقد این انتخاب دکتر و مرکز سخته به خدا 

عزیزم باید دل سپرد به خدا .من دکتر اسرافیلی رو نمی شناختم اصلا.تو بیمارستان خود بخش ای وی اف بهم معرفیش کرد و من رفتم مطبش.اگه نه اصلا در موردش سرچ نکردم.ولی رفتم مطب دیدم از هر ده نفر پنج نفر حامله است بقیه تو پروسه ان و همه راضی در نهایت باید خدا بخواد مراکز و دکترا وسیله ان

عزیزم من پیام های شما رو میخونم استرس میگیرم. نمیدونم داری با خودت چیکار میکنی. ولی اولین قدم توی ای ...

شما هم غیر از پروژسترون و اسید فولیک چی استفاده کردی؟ مراقبت هات چی بود

یه صلوات مهمونم کنید
یه وقتایی پاهام سنگین میشد ولی به دکترم گفتم گفت عوارض داروهاست 

عزیزم مبارک باشه ان شاءالله آزاميشت هم عالي باشه خيلي خوشحال شدم برات 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

آره عزیزم خدا بیامرزه پدرتو. منم میرم ابن سینا تا ببینم چی میشه خدا بزرگه. هزینت این سری چقد شد کلا& ...

ممنون عزیزم.خدا داداش شما هم بیامرزه.و همه رفتگان جمع رو.من از صفر تا صد نوشتم و نزدیک ۲۰ تومن خرجم شد.همه داروهام هم خارجی بودن 

عزیزم باید دل سپرد به خدا .من دکتر اسرافیلی رو نمی شناختم اصلا.تو بیمارستان خود بخش ای وی اف بهم معر ...

همین الان میخوام زنگ بزنم ابن سینا نوبتمو با دکتر ذنوبی کنسل کنم و با طرازی بگیرم چون خیلیا میرن پیشش هر چه پیش آید خوش اید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شما هم غیر از پروژسترون و اسید فولیک چی استفاده کردی؟ مراقبت هات چی بود

بعد انتقال منظورتونه؟ انوکسا، آسپرین، هیدروکسی، استرادیول، ماکاویت، فرتیل سی ام و دوفاستون هم داشتم که بعد مثبت شدن یه سری حذف شدن، یه سری هم به مرور قطع شدن.