2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045062 بازدید | 684424 پست
عزیزدلم‌‌خیلیا‌‌بامورفولوژی‌یک‌باردارشدن کیفیت‌جنین‌هات‌چطوربودن؟ اگه‌جنین‌فریزداری‌ناراحت‌نباش ی ...

گفتن که گریدشون a هست ولی فک میکنم تو مرکز ما به همه میگن a.

اره خداروشکر ۴ تا دارم ولی اگه قرار باشه دفعه بعد دو تا بلاست انتقال بدم دیگه جنینی برام نمیمونه..چون دفعه اول هم دو تا بلاست انتقال دادم که از ۴ تا فقط دوتاش بلاست شدن.

عزیزم ممنون که هستین..خدا حاجت دلت رو برآورده کنه.انشاله شما هم به زودی به آرزوی دلت برسی.حتما دعام کنین و از یادم نبرین.فداتون بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتن که گریدشون a هست ولی فک میکنم تو مرکز ما به همه میگن a. اره خداروشکر ۴ تا دارم ولی اگه قرار با ...

انشاالله خدا حاجت دلتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

ببین عزیزم من یدفعه باردارشدم با آی وی اف تو اوج خوشحالیم سقط شد متاسفانه بعد از اون همین برج هفت رفتم برا انتقال دوباره ک دکتر هرکاری کرد نشد انتقال بده دهانه رحمم تنگ بود یعنی وقتی گفت نمیشه من ناامید ترین آدم رو زمین بودم نشسته ام همونجا روی پله های مرکز فقط گریه میکردم هیچ چیز نمیتونست آروم کنه بنده خدا شوهرمم اینقد ناراحت شد منو تو اون حال دید ک ب خودم لعنت فرستادم چرا ناراحتیمو ب همسرم منتقل کردم چرا ناامیدش کردم اما خب خودمو سریع پیدا کردم الان همون دوتا جنین رو انتقال دادم با اینکه روزای اول چون جنین شناس بهم گفت ضعیف شدن خیلی باز بهم ریختم اما الان واقعا سپردم بخدا و میگم همین چند روز ک مهمونم هستن شکر

فدات شم چشم حتما الان همه امیدم فقط خداس خیلی چشم انتظار معجزشم شما که بارداری از ته دلت برای من بخو ...

خدا برادرت رو بیامرزه عزیزم منم برادرم رو جوون از دست دادم

درکت میکنم خیلی سخته ولی خدا کمک میکنه گلم زندگی ادامه داره باید توکل کنیم و بخاطر بقیه خانوادمون خودمون رو تو جریان زندگی مثبت نگه داریم 

به خودت نگو استرسی مثبت باش تمرین نفس عمیق بکن ما برای مامان شدن باید اول قوی باشیم 🌹🌹

انشاله که عزیزم بعد از این پانکچرت نتیجه بگیری.توکل کن به خدا

انشاالله همه منتظرا تخمدانم چپم فقط کار میکنه باز شکر توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم با دوتر ذنوبی بودم هر سوالی بود جواب داد و وصلا دستیارش من از دکتر سوال میپرسیدم هیچی نمی گفت&nb ...

دکتر ذنوبی خوبه چه طور بود در صد آی وی اف موفقش زیاده یا کم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم.با کدوم دکتر میری؟

دکتر دوپور 

ممنونم عزیزم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه انشالله سلامت باشی گلم. آره ولی این که شاید بار اول نگیره آی ...

بسم‌الله‌بگو‌وشروع‌کن

اول‌ازهمه‌دکترعالی‌ودلسوزپیداکن‌بعدشم‌بسپاربه‌خدا

انرژی‌مثبت‌براخودت‌بفرست..آخه‌چرانشه‌

لاانرژی‌برو‌..مطمعنم‌خدادلتو‌شادمیکنه‌‌‌‌وبه‌جای‌عزیزی‌که‌گرفته

جاشوبراتون‌پرمیکنه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خدا برادرت رو بیامرزه عزیزم منم برادرم رو جوون از دست دادم درکت میکنم خیلی سخته ولی خدا کمک میکنه گ ...

الهی پس همدردیم خدا بیامرزه برادرتو روحشون شاد. باشه تمام تلاشمو میکنم تا آروم باشم و خدا بهم کمک کنه انشالله که خدا بهم نگاهی کنه فدات شم وقتی دوستای خوبی مثل شماها میاین دلداری میدن‌ امیدم به زندگی خیلی بیشتر میشه❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بعد ۹ سال زندگی و یک سال اقدام ناموفق حالا باید برم میکرو کنم من به اندازه کافی بعد فوت داداشم داغون ...

خدا رحمتشون کنه انشاالله که دلت با شادی پر بشه از این به بعد عزیزم

گفتن که گریدشون a هست ولی فک میکنم تو مرکز ما به همه میگن a. اره خداروشکر ۴ تا دارم ولی اگه قرار با ...

خب‌خداروشکر

انشالله‌‌خداایندفعه‌بهت‌یه‌جفت‌دوقلوی‌نازمیده

ماهم‌به‌حکمتش‌‌کیف‌میکنیم‌..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻