2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
دیگه شب ۱۰ انتقال معمولا هاله میندازه ... ولی مال من سفید سفید 

ن برای همه اینجور نیست عزیزم خیلیا اصلا بی بی نشون نداد اما آزمایششون مثبت شد بعدم اگه روز ده نشون میداد دکتر آزمایشو برای روز ده مینوشت پس امید هست عزیزم اونایی ک جنیناشو پنج روزن و زود لانه گزینی کرده باشن روز ده نشون میده ناامید نشوخدابزرگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من حدود یه ماه پیش ناامیدترین آدم رو زمین بودم صبح و شبم گریه بود حالم از همه چی بهم میخورد خی ...

فدات شم چشم حتما الان همه امیدم فقط خداس خیلی چشم انتظار معجزشم شما که بارداری از ته دلت برای من بخواه من شرایط روحیم خیلی بدا حالم خوب نیست نمیدونم شاید فردا صبح از خواب بیدار نشم بمیرم اینقدحالم بده تمام امیدم خداست ولی نمیدونم چرا منو همش داره امتحان میکنه من خیلی قوی بودم اما روی این موضوع کم آوردم خدا هیچ کس مثل من نشه الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم روز چندم پانکچر شدین ؟من واسه چهارشنبه بهم نوبت داد روز ۱۲ میوفته داروهام قطع کرد 

من پارسال این موقع پانکچر کردم دقیق یادم نیست اما بدن با بدن فرق میکنه یکی دو روز اینور اون ور

خدارحمتش کنه عزیزم ایشاا... نور بقبرش بباره داغ برادر خیلی سخته هیچ کس جای تو نیست عزیزم اما آی وی ا ...

ممنونم عزیزم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه انشالله سلامت باشی گلم. آره ولی این که شاید بار اول نگیره آی وی اف همش داغونم کرده خدا کمکم کنه و کم نیارم

ممنون عزیزدلم.انشاله که انتقالی هامون مثبت بشن لااقل اینطوری دلم خوشحال بشه.

ایشاا... عزیزم غصه نخوریا مطمئن باش خدا توی دفتر زندگیت ب بهترین شکل معجزه اشو نشونت میده ایمان داشته باش

خیلی سخته عزیزم دوهفته انتظار، بعدم با آزمایش منفی روبرو بشی متاسفانه چاره ای جز صبوری نداریم انشا ...

واقعا تمام سختی های این دوره انتقال و داروها و آمپول ها یه طرف.بعد این منفی شدن هم یه طرف..یعنی داغون میشم ها..ولی چاره چیه.باز توکل کنیم به خدا ببینیم چی میشه.

انشاله که خدا دل شما دوستان رو اینجا شاد کنه

فدات عزیزم..اره واسه بار دوم منفی شدم.البته بار اول مثبت شدم ولی  ساک تشکیل نشد.اصلا این دفعه ا ...

عزیزدلم‌‌خیلیا‌‌بامورفولوژی‌یک‌باردارشدن

کیفیت‌جنین‌هات‌چطوربودن؟

اگه‌جنین‌فریزداری‌ناراحت‌نباش

یه‌مدت‌استراحت‌کن‌‌دوباره‌شروع‌کن

مطمعنم‌باردارمیشی..خداوند‌هیچ‌وقت‌‌‌تمام‌‌درهارونمیبنده

منم‌اگه‌لایق‌باشم‌برات‌دعامیکنم‌دوستم

براآرامش‌دلت‌آیت‌کرسی‌میخونم‌..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من پارسال این موقع پانکچر کردم دقیق یادم نیست اما بدن با بدن فرق میکنه یکی دو روز اینور اون ور

عزیزم یادتع داروهات چی بودن و چقدر تزریق کردی؟من ۸روز فقط دارو داشتم نمیدونم چرا اینقدر کم دارو داد

ایشاا... عزیزم غصه نخوریا مطمئن باش خدا توی دفتر زندگیت ب بهترین شکل معجزه اشو نشونت میده ایمان داشت ...

ممنون دوست عزیزم..ممنون که هستین و امید دوباره بهم میدین.انشاله که همتون حاجت روا بشین

الهی‌بمیرم‌برات خداوند‌‌روح‌داداشت‌روقرین‌رحمت‌کنه عزیزم‌‌اینم‌سرنوشت‌هست‌که‌به‌قول‌قدیمیا‌روپیشون ...

خدا نکنه عزیز دلم انشالله خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه و دلت همیشه شاد باشه درسته ولی زمان از دست دادن عزیزامون خیلی مهمه من داداشم توی اوج جوونی رفت. قربونت برم محتاجم به دعای شما عزیزا مرسی فدات شم 

ممنونم عزیزم خدا عزیزاتو براتون حفظ کنه انشالله سلامت باشی گلم. آره ولی این که شاید بار اول نگیره آی ...

عزیزم برای بارداری طبیعی هم ممکنه بار اول نگیره فقط بسپار ب خدا و اصلا استرس نداشته باش چون سمه واست فقط دعا بخون و بعد انتقالت فیلم و آهنگهای شاد ببین وگوش کن تو خوشحال باشی برادرتم اون دنیا خوشحالتره عزیزم براش دعا بخون هم دل خودت آروم میشه هم ثواب داره برا اون خدابیامرز

[QUOTE=173361290]ایشاا... عزیزم غصه نخوریا مطمئن باش خدا توی دفتر زندگیت ب بهترین شکل معجزه اشو نشونت میده ایمان داشت ...[/QUOTE🤲🤲🤲🤲

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

دخترا سلام خوبین من چهارشنبه قراره پانکچر بشم دعاتون بدرقه راهم باشه خیلی استرس دارم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم برای بارداری طبیعی هم ممکنه بار اول نگیره فقط بسپار ب خدا و اصلا استرس نداشته باش چون سمه واست ...

با پیامت یکم امید پیدا کردم باشه حتما این کارا رو میکنم از همین الان این کارا رو میکنم که نشینم فکر و خیال کنم. تو رو خدا شما هم دعا کنید برام دعا در حق همدیگه زودتر میگیره عزیزم