2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
عزیزم کار اشتباهی کردی از دکترت بپرس 😉 ولی بهش بگو مشکلی پیش اومده این ماه برات تا دعوات نکنه 😁😁 ...

از دست این شوهرم که گفت هفت تا کمه و فلان و این همه پول خرج کنیم اخرم بشه یه جنین  حالا برم پیش یه دکتر دیگه کیست نشه صلوات 

اخه طرازی گفت روز دوم پریود بیا اونو چه کنم .یکماه عقب بندازم میوفته توی عید انتقال دیگه.حالا شایدم ...

سمین جون سلام ببخشید من همش از شما سوال میپرسم نوبت دهی دکتر طرازی چجوریه تو مطب ؟؟ 

فقط تلفنی ؟

اگه تو مطب دیر نوبت بده میشه برم خودم ابن سینا اونجا ویزیت بشم باهاش چون میخوام حتما این هفته ویزیت بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من جواب آزمایشمو گرفتم خدا رو هزار مرتبه شکر بتا ۱۸۳ شده دارم گریه میکنم از شوق برای همتون دع ...

رویا جانم مبارکت باشه ان شاالله بارداری خوبی رو بگذرونی و نینیتو سالم بغل بگیری.

واسه منم دعا کن روز ۳ انتقالم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آرزوجون‌شماکی‌آزمایش‌داری؟؟ من‌امروزروز۵‌هستم

من روز سه انتقالم ۸ بهمن ازمایش دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من خیلی ناراحتم از دیشب گاهی ترشح مثه آب خیلی خیلی کم دارم نکنه دارم پریود میشم روز ششم انتقالم

نبابا چه خبره روز ۶ انتقال و پریودی استرس نگیر بیخیال باش ایشالا جنین داره لانه گزینی میکنه تودلت به ابروی فاطمه دلت شاد میشه 

عزیزم امروز شوهرم امپول دور ناف برام زد ۱۵۰ واحد ولی ۱۰ثانیه نذاشت بمونه فوری درش اورد بنظرت تزریق ن ...

منظورت هپارینه؟ منم ۱۰ ثانیه نمیزارم ... تزریق که شده ولی ممکنه سیاه بشه جاش  

نبابا چه خبره روز ۶ انتقال و پریودی استرس نگیر بیخیال باش ایشالا جنین داره لانه گزینی میکنه تودلت به ...

ایشاا.... ممنونم از دعات عزیزم آخه ی هفته قبل از پریودمم ترشح آبکی دارم از خیلی بیشتر الان مثه آب

ایشاا.... ممنونم از دعات عزیزم آخه ی هفته قبل از پریودمم ترشح آبکی دارم از خیلی بیشتر الان مثه آب

عزیزم الان که وقت پریودیت نیست تازه یه هفته انتقال دادی ایشالا نی نی داره جاشو پیدا میکنه