2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045108 بازدید | 684429 پست
دکتر خیلی خوبیه من بار اول پیشش مثبت شدم اما سقط شد ان شاا... ایندفعه هم مثبت بشم

ایشالا تا قبل عید هممون باردار میشیم عزیزم امروز شوهرم امپول دور ناف برام زد ۱۵۰واحد ولی ۱۰ثانیه نذاشت بمونه اومد رو صفر فوری اوردش بیرون خبلی نگرانم شما خودتون تزریق میکردید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاا... خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

ایشالا میاییم از روزای بارداریمون میگیم .هزینه پانکچر چقدر شد ؟هیسترو و خراش انجام دادی ؟دکتر نقاب بمن گفت شاید دو ماه بعد انتقال دادم برات شما بار اول سه روز بعد انتقال دادی ؟

عزیزم من پارسال همین موقعها تخمک کشی کردم هزینه اش فک میکنم چهار میلیون و خورده ای بود اما الان فک کنم شده شش و خورده ای برج ده پانکچر برج یازده چون دهانه رحمم تنگ بود هیسترو شدم ک خداروشکر مشکلی نبود و برج دوازده برام انتقال داد

مورفو شوهرم مرکز مهزیار زده ۲ نمیدونم چند تا جنین با این وضعیت تشکیل بشه برام ..شما مشکل از اسپرم؟

عزیزم اصلا ب این چیزا فک نکن من همسرم مشکل داشت اسپرمش زیر یک میلیون بود و تمام آیتماش بد بود اما خداروشکر نه تا تخمک داشتم ک چهارتا جنین شد 

عزیزم من پارسال همین موقعها تخمک کشی کردم هزینه اش فک میکنم چهار میلیون و خورده ای بود اما الان فک ک ...

خدا رو شکر ایشالا اینبار حتما مثبت میشی و بسلامتی فسقلی و بغل میگیری منم امروز روز ۶ امپولا فردا به امید خدا میرم واسه سونو 

الان داروداشت استفاده میکردیاداروشوقطع کرده بود؟؟اقاارولوژای رشت میگن نبایدداروقطع بشه همزمان بامصرف ...

نه عزیزم قطع نکرده داروهاشو .همزمان با مصرف دارو آز داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم اصلا ب این چیزا فک نکن من همسرم مشکل داشت اسپرمش زیر یک میلیون بود و تمام آیتماش بد بود اما خد ...

خدا رو هزار بار شکر ایشالا با این دو تا که مونده بچسبن به دلت ولت نکنن .مورفولوژی چند بود؟من همش نگران کیفیت جنینام 

ان شاا... ک برای شماهم همه چیز خوب پیش میره اصلا نگران من نمیدونم مورفولوژیش چند بعد شاید یک بود اما همه چیزش بد بود اما وقتی با جنین شناس صحبت کردم گفت خوبن خداروشکر تازه این دوتا جنینام برج هفت ذوب شدن دوباره فریز شدن چون دهانه رحمم تنگ بود خودمو سفت میگرفتم از درد نشد انتقال بده تا الان ک با بیهوشی خیلی راحت و بدون درد انتقال دادهمون جنینارو