2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045091 بازدید | 684426 پست
مرسی گلم بله همینطوره انگار. شما دفعه قبلی چندتا تخمک داشتین؟ فقط سینال زده بودین؟

یادمه ۱۴ تا تخمک داشتم ولی دوسال پیش بود یادم نمیاد داروهامو، سینال رو یادمه.امسال داروهام رو دکترم عوض کرد ولی بازم ۱۴ تا تخمک داشتم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۹گذاشتم متاسفانه منفی بود😥 الان روز یازدهمن

هاله ننداخت ، اونسری برای من بعد دو ساعت هاله انداخت ، شایدم دیر لانه گزینی کرده

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
فدای تو بشم .ان شاء الله . امیدوارم بزودی زود خدا حاجت دلتو بده اونم به بهترین شکل

ممنون عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
رفتم عریزم  ۷ هفته هستم  شکر خدا جنین بود  ولی درد و خون ریزی دارم  گفتن است ...

خب الحمدالله

اصلا نگران نباش استرس به خودت راه نده

مطمئن باش حال نی نی خوبه

خیلی خیلی استراحت کن و به خودت برس❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم مکمل پرگناکر میخورم برا بارداری 

مکمل خیلی خوبیه😘😘😘

عزیزان مشهد ای وی اف داشتن.. کدوم کلینیک خوبه ارمغان یا نوین.... هزینه اش چقدره؟؟؟

سلام

من نوين انتقال داشتم.اول ماه منفي شدم.. واسه من با دارو و سونو و ... شد ٢٠ ميليون

اره ...ایشالا برای شماهم تاثیر عالی  داره

انشالله عزیز دلم

از بچه ها چه خبر حالشون خوبه

جنسیتا مصخص شد

پریزاد

مامان حسنا حلما؟

سلام من نوين انتقال داشتم.اول ماه منفي شدم.. واسه من با دارو و سونو و ... شد ٢٠ ميليون

نو

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
سلام من نوين انتقال داشتم.اول ماه منفي شدم.. واسه من با دارو و سونو و ... شد ٢٠ ميليون

نوین بهم گفت ۸ میلیون میشه...

گفت دومیلیون از نهار رهبری برات میگیریم...من که نفهمیدم..

شما میگین ۲۰ من ندارم..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
سلام گلم خوبی ایشالله ....عزززم سقط بدون خونریزی هم داریم؟

سلام عزیزم  سقط بدون خونریزی نداریم تو موارد سقط حتما خونریزی و یا لکه بینی شروع میشه 

سقط انواع مختلف داره ولی مواردی ک لکه بینی دارن و خونریزی روون  ندارن تهدید ب سقط هستن و باید استراحت کنن و پروژسترون و ... سقط های با خونریزی شدید یا دفع ناقص هستن یا اجتناب ناپذیر ک معمولا سقط ناقص کورتاژ میشن یک نوع سقط دیگه هم داریم ک سقط فراموش شده بهش میگن ک مثلا طرف ب حساب خودش ۱۲ هفته است واسه ان تی میره ولی تو سون بهش میگن جنین تو ۷ هفته مثلا دیگه رشد نکرده ک معمولا اینا هیچ علامتی ندارن و کم کم لکه بینی و خونریزی شروع میشه