2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
میدونم قربونت همین بلایی هست که سر من اومده من هر دو تخمدانم درگیر بود با بهترین ذخیره دکتر اندو رو ...

احتمالا آندومتریوز شما جوری بوده که باید زود عمل می‌شده، شاید تومور مارکر های شما بالا بوده 

این چسبندگی و ندول التهابی یعنی اندومتریوز یا فرق دارن؟ راستی این چسبندگی ها با عکسس رنگی هم مشخصه؟

یعنی آندومتریوز گلم

بعضی موارد تو عکس مشخص میشه، اونهایی که به لوله رحمی بستگی دارن

خداییش این سوالا از کجا به ذهنت میرسه 😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینب جون یه سوال میپرسم بخدا نزنیما 😂😂😂😂 اندومتریوز با سرطان فرق داره ؟یا مشابهش هست وممکنه تبد ...

حالا چون گفتی نمیزنمت

عزیزم برو پزشکی بخون 7 سال تا هر جوابی بهت دادم استرس نگیری

گلم احتمالش نزدیک به صفر هست

کلا هر آدمی احتمال داره سرطان بگیره، پس باید بره بزنه تو سرش و غصه بخوره؟؟؟ نه  

باید زندگیش رو بکنه

زینب جون شدی فرشته نجات ما منتظرا😂😂😂😂 خودتو پشت پرده قایم کردی ......وگرنه اگر ظهور میکردی اول ...

لطف داری عزیزم 😍 😍 😍 

اولا که ممکنه آشنا پیدا کنم و همه بفهمن میکرو کردم

دوما نمیخوام از اینجا واسه موقعیت خودم استفاده کنم و برام تبلیغ بشه، به قول آنا جون میخوام قداست اینجا حفظ بشه 

وگرنه عاشق روی ماه ندیده تک تک شما هستم😍😍😍😍

زینب جان اگه خاطر باشه گفتم دهانه رحمم تنگ بود انتقالم انجام نشد من دیروز دوباره رفتم برای انتقال او ...

عزیزم عزیزم وقتی خوب رشد کرده فقط واسشون انرژی مثبت بفرست 

حتما خیلی قوی هستن و محکم بهت میچسبن😍😍😍😍

عزیزم من پرگناکر کانسپشن خریدم منتهی نمیدونم همونیه که شما گفتین یا نه .عکسم نمیاد 

ببین جعبهش سبزه

الان اینی که من دارم میخورم روش عکس زن و مرده

اما دیروز رفته بودم داروخونه دیدم داره اما فقط تصویر زن روشه پرسیدم گفت همونه،اصلا هیج فرقی نمیکنه فقط تصویر جلدش رو تغییر دادن

بالاش با نقره ای نوشته vitabiotics

زیرش با سبز بزرگ نوشته pregnacare

زیرش با صورتی نوشته کانسپشن

بعدم که نوشته for women who are trying for baby

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم من پرگناکر کانسپشن خریدم منتهی نمیدونم همونیه که شما گفتین یا نه .عکسم نمیاد 

محصول شرکت vitabiotics انگلستان

شرکت وارد کننده ویتابیوتیکس تهران

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
از دیشب تاحالا خاستم برات بفرستم با جواب ازمایشاتم نمیاد نمیدونم چشه سایت 😂😂 تو سونو سه بعدی واژی ...

والا منم عین شما اولا فک میکردم جهش اسپرم همسرم فقط مشکل ماست ولی هی مشکل در اومد هی در اومد افت بتا و اینا الانم ک عکس رنگی جدیدم سپتوم رحم نشون داده

سلام خانم‌هایی که بارداری یه سوال دارم؟ من هفته ۲۱ هستم و دوقلو باردارم می خواستم بدونم وضعیت استراحت شماها چجوریه؟ 

من هر روز غذا درست می کنم، ظرف میشورم، رانندگی می کنم خرید میرم اما بار اصلا بلند نمیکنم و خونه هم تمیز نمیکنم. هر روز هم یک ساعت پیاده روی دارم اما الان یه آشنایی بهم گفت که باید دائما استراحت بکنی چون جز بارداری‌های پر خطری برای همين نگران شدم نکنه زیادی فعالیت دارم و شاید ضرر داشته باشه. به نظرتون خیلی زیاد از حد فعالم؟

سلام دوستان اینجا کسی هست که سینال اف قلمی بزنه و عدد که باید تنظیم کنه بزنه رو روی بیست وچهار بزاره؟

من دوز چهارصدوپنجاهشو خریدم و دکتر گفته بود هر قلمش برای سه روزمه امروز روز سوم زدنم بود هربار هم روی 24 میزارمو میزنم امروز که روز سوم بود بعد زدنم که درآوردم بازم توی قلمش امپول بود پس چجوری برای سه روزه گفتن؟ آیا من هربار کم زدم که اضافه اومده؟ ولی اخه من هرسری رو 24 گذاشتم و زدم چجوریه که زیاد اومد یکم باز

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره میگه هر دو هفته یبار  انجام بدهم میشه ۴ بار البته جواب این نرمال بود غیر امونیک ببینم دکترم ...

بچه منم همش قلمبه می کنه بعد ول می کنه باز ادامه میده دکترم گفت اگه تکونش کم شد برو nstکه هر بار بری تا یه هفته تضمینه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم عزیزم وقتی خوب رشد کرده فقط واسشون انرژی مثبت بفرست  حتما خیلی قوی هستن و محکم بهت میچسب ...

زینب جون ۱۵ پریودی ترشح داشتن عادیه ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه منم همش قلمبه می کنه بعد ول می کنه باز ادامه میده دکترم گفت اگه تکونش کم شد برو nstکه هر بار بری ...

من سردخترم که باردار بودم ماه هشت مدام خودشو یه گوشه سفت میکرد

البته بگم که تو اون لحظه من دلمم دردمیگرفت

که بعد رفتم ان اس تی دادم همه چی خوب بود

ولی از بس اینکارو تکرار میکرد من مدام به دکترم میگفتم بعد دکترم دید در روز داره دوسه باری خودشو سفت میکنه گفت همین انقباضات ممکنه باعث زایمان زودرس بشه و به من قرص ایزوپرین داد ومن هر۶ساعت یکی میخوردم تا قرص رو شروع کردم دیگه اینکارو دخترم نکرد.اما اگه کم اینکارو میکنه و بدون درده فکر نکنم چیز خاصی باشه

من سردخترم که باردار بودم ماه هشت مدام خودشو یه گوشه سفت میکرد البته بگم که تو اون لحظه من دلمم درد ...

عزیزم روز چند انتقالی ؟ بیبی نذاشتی؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍