2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
اهان اره دیدم دکترشماهم تخصص خیلی خوبه اماشنیدم میگن زیادی پولیه و ویزیتش گرونتر. انشالله بزودی نتیج ...

آزاد ویزیتش البته سونو هم میکنه ۱۰۰ تومنه..دیگه نمیدونم اون یکی دکترها چند میگیرن..عزیزدلم از خدا واست میخام که به حق این ایام فاطمیه انشاله دوقلو باردار بشی.توکلمون به خدا باشه.

بالاخره ذخیره کم نگران کنندست بخصوص تو سن من که قرار هست میکرو کنم .....من اخه به طبیعی هم امیدوار ب ...

چرا آخه بابت ذخیره ت اینقدر نگرانی ،با ذخیره 0/1 هم طبیعی باردار میشن ،ذخیره تو کاملا خوبه ،درسته به نسبت سنت پایین هست ولی اصلا باعث ناباروری نمیشه ، تعداد تخمک هم ربطی به ذخیره نداره ،به نظر من بیشتر به پاسخدهی تخمدان ها ربط داره ،فقط تنها کاری که میتونی انجام بدی اینکه از چند وقت قبل مکمل استفاده کنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .. من فکرکردم فقط من آنقدر نا آرومم ..تا روزه ده خوب بود بعدش دیگه زمان متوقف شده ... گاه ...

انشاالله که خوشحالش میکنی گلم.

نه واسه همه همینطوره هفته دوم سخت میگذره امروز چندم انتقالی

چرا آخه بابت ذخیره ت اینقدر نگرانی ،با ذخیره 0/1 هم طبیعی باردار میشن ،ذخیره تو کاملا خوبه ،درسته به ...

نمیدونم انگار یکم شوک و ترس بهم وارد شد که نکنه یاعسه بشم زود ....طبق تجربه نی نی سایتیها معمولا بااین ذخیره یکم دیر یا با میکرو باردار میشن ....

منم بخاطر همسرم قصدم میکرو هست ولی به طبیعی امیدوار بودم دلم میخواست صبر کنم بخاطر شرایط مالی و.....

الان دارم باهاش کنار میام و خودمو جمع و جور میکنم برای میکرو ایشالا

عزیزم خب وقتی روی دارو نوشته 30 درجه یعنی یخچالی نیست  منم گفتم فکر کنم گلی😉😉😉😉 دوست گلم ...

مرسی مهربون. من باز از دکترمم پرسیدم از دوتا داروخانه دیگه هم پرسیدم گفتن یخچالی نیست ولی میتونی تو درب یخچالم بزاری دکترم گفت بهتره دمای زیر سی باشه روشن که نوشته بود بالای سی نباشه من دمای خونم خنکه ولی باز برای محکم کاری گذاشتمش درب یخچال طبقه پایینه پایین

در اندک من تویی فراوان یارب..
اره شیافتو بکن دوتا الان زنگ بزن دکتر یا مرکزی که انتقال دادی بپرس

زنگ زدم ابن سينا 

چون ويزيت بارداري اونجا نرفتم گفت شما مريض ما نيستي 

مطب دكترم جواب نميده 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

اره عزیزم خیلیا توبارداری دیابت بارداری میگیرن دوست من دیابت داشت وانسولین میزد خیلی باید مواظب تغذی ...

سلام من امروز سونو دادم گفت مایع  آمونیک حداقل نرمال است باید چکار کرد با اب خوردن زیاد میشه؟بند ناف دوبار شل دور گردن است 

خانوما من تا امروز تحمل کردم ولی نمیدونم چرا امروز دلم گرفته روز ده انتقالم ولی به جز دل درد پریودی ...

عزیزدلم منم امروز روز ۸ هستم ولی منم علایمی ندارم..

نگران نباش.مثبت بودن ربطی به علایم نداره که.

منم دیروز دلم گرفته بود کلی گریه کردم ولی انشاله که مثبت میشیم

نمیدونم انگار یکم شوک و ترس بهم وارد شد که نکنه یاعسه بشم زود ....طبق تجربه نی نی سایتیها معمولا باا ...

نه عزیزم نگران نباش ،این ذخیره کاملا خوبه برای بارداری طبیعی،منم پارسال ذخیره م 1/7 بود ،والا هیچ دکتری بهم نگفت خوب نیست ،وقتی هم خودم ازشون پرسیدم میگفتن همه چی خوبه ،فقط به خاطر شرایط همسرت وقت رو ازدست نده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زنگ زدم ابن سينا  چون ويزيت بارداري اونجا نرفتم گفت شما مريض ما نيستي  مطب دكترم جواب نم ...

وااا چه بیشعورن زنگ بزن بیمارستان قسمت زایشگاه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام من امروز سونو دادم گفت مایع  آمونیک حداقل نرمال است باید چکار کرد با اب خوردن زیاد میشه؟بن ...

گفته نرماله تو مایعات بخور سونو برای چی داد دکترت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آزاد ویزیتش البته سونو هم میکنه ۱۰۰ تومنه..دیگه نمیدونم اون یکی دکترها چند میگیرن..عزیزدلم از خدا وا ...

دکترمنم 60تومن میگیره شنیدم قاسمزاده هم 120.

واییی چه دعای قشنگی کردی کلی دوق کردم خداازدهنت بشنوه دوقلوشن اخه قراره دوتاانتقال بدن کلا4تاجنین دارم. ایشالله بزودی خودتم مامان شی

دکترمنم 60تومن میگیره شنیدم قاسمزاده هم 120. واییی چه دعای قشنگی کردی کلی دوق کردم خداازدهنت بشنوه ...

انشاله که خدا دعاهامون رو در حق همدیگه قبول کنه..منم دیگه کلا ۴ تا جنین واسم مونده.شماهم تو همون کلینیک میلاد انتقال میدین؟

من اندو گرید 3 بودم کیست آندومتریوما 4 سانتی داشتم تو تخمدان چپ، دوتا فیبروم هم داشتم که همه با، حا ...

وای زینبی جون مرسی خدا پسر گلت رو حفظ کنه

شما با اندومتریوز و فیبروم کلی تخمک با کیفیت داشتی و بار اول هم مثبت شدی اصلا نمیدونی چراغ تو دلم روشن کردی!! 

آخه دکترا میگن اندومتریوز نمیزاره تخمک با کیفیت تولید بشه  

با اینکه  اندو رو عمل کردم امیدم داشت کمرنگ میشد برای تخمک با کیفیت داشتن  

سلام من امروز سونو دادم گفت مایع  آمونیک حداقل نرمال است باید چکار کرد با اب خوردن زیاد میشه؟بن ...

عزیزم من واقعا اطلاعاتی ندارم ولی شادن جون که رفته بودن ماه سوم یاچهارم بود مایع امنیوتیک کم بود گفته بودن روزی دولیتر اب ومایعات بخوره ...به دکتر بگو