2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
الهی امین بهترین دعارومیکنی.  چه خوب پس حتما ادامه میدم, بنظرت کی بخوان انتقال بدن? دوشنبه14ام ...

برا منو که روز ۱۷ انتقال دادن فکر کنم برای هرکسی متفاوته باشه تا روز ۲۱ اینام داشتیم اینجا 

ان شاالله همونی که خودت میخوای میشه و روز مادر، مادر شدنتو تبریک میگیم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
راستی فزیزم dfiهمسر من ۳۲ بود البته بهش قرص داد ولی بعد از اون دوباره ازمایش نداددیگه بدون ازمایش از ...

نه همسر من dfi سالم بود خداروشکر پس به اونم نیست، دکتر زرنانی نمیدونم میشناسی یا ن دکتر ایمونولوژ هست گفت وقتی جنین تشکیل میشه و بلاست میشه یعنی کار خودشو کرده وقتی تمام ازمایش ها سالمه این افت بتا مربوط به رحم هست درست هم گفت چون تو عکس رنگی  رحم ک جدید دادم سپتوم رحم نشون داد ولی قبلا نبود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منو که روز ۱۷ انتقال دادن فکر کنم برای هرکسی متفاوته باشه تا روز ۲۱ اینام داشتیم اینجا  ان ...

اهان یعنی پس هنوز ممکنه طول بکشه, وای تحملم کمه, نه به اینکه تادیروز میگفتم خخخ ماه بعد نه الان. 

ممنون عزیزم ایشالله هممون مثبت شیم ودلمون شادبشه, وای یعنی میشه؟

مممونم از دلداریت.نه بابا حامله نشدم که افت بتا داشته باشم توعکس رنگی و سونوداخلی گفتن هیدرو دوطرفه ...

اهان چون من افت بتا دارم میگن حتما لوله و رحم التهاب داره تو عکس رنگی جدید سپتوم رحمی نشون داده

قربونت برم خواهرجان توخیلی مهربونی انشالله هممون مادرشیم ودل مادرهای فرشته مون شاد شه. انشالله دیگه ...

از طرف منم دعا کن گلم وارد سیکل میکرو شدم اسمم فاطمه هسش خدا حاجتتو بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی متاسفم 😔😔😔😔واقعا سخته  مخصوصا که چند بار هم برات اتفاق افتاده ببین ...

سلام زینب جان ...اندومتریوز با سونو سه بعدی واژینال مشخص میشه؟من دادم پیش دکتر البرزی حرفی از اندو نزد 

اما خیلی علاعمش رو دارم .....ca125هم دادم که گفتم بهت ۳۳ بود 

نمیدونم بیخیالش بشم یا باز پیگیر بشم طبق این جواب 

آخه من روز اول قاعدگی مقعدم تیر میکشه 

گاهی لگن درد میگیرم بخصوص وقتی جای سفت وسرد بشینم 

اونروز عکس رنگی دادم بعدش بهم کلیندامایسین داد شبش ببخشیدا اسهال خونی شدم بعد که زدم تو نت زده بود ازعوارضش هست نمیدونم نکنه اندو باشه روده ای 

مممونم از دلداریت.نه بابا حامله نشدم که افت بتا داشته باشم توعکس رنگی و سونوداخلی گفتن هیدرو دوطرفه ...

توسونوچجوری فهمیدهیدرویه خواهر؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
از طرف منم دعا کن گلم وارد سیکل میکرو شدم اسمم فاطمه هسش خدا حاجتتو بده

سلام خانوم گل, چشم عزیزم حتما قابل باشم دعاتون میکنم برم حرم بیادهمتون هستم همیشه نائب الزیاره میرم. 

انشالله که کلی جنین توپولی برات تشکیل میشه

سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی متاسفم 😔😔😔😔واقعا سخته  مخصوصا که چند بار هم برات اتفاق افتاده ببین ...

زینب جان من پیش البرزی رفتم گفت اول پانکچر بعد عمل بعد انتقال چون من اندو وارد رودم شده 

ولی من فکر کردم شما پیش دکتر نصر بودی و به هوای مثبت شدنه شما اونو انتخاب کردم

من به هرحال باید عمل بشم

بنظر شما برای عمل کیو انتخاب کنم؟؟همه میگن البرزی و اصف جاه بهترینن در این زمینه 

البرزی رفتم ولی اخلاقش خیلی تنده خیلی هم شلوغه و اصلا نمیتونی راحت بادکتر حرف بزنی 

ولی پیش اصف جاه نرفتم تابحال

نظر شما هم واسم مهمه چون تجربه داری

سلام زینب جان ...اندومتریوز با سونو سه بعدی واژینال مشخص میشه؟من دادم پیش دکتر البرزی حرفی از اندو ن ...

عزیزم عکس رنگی خیلی دردداشت؟من چندین ماهه دکترنوشته برام ازترس دردشوکرونا نرفتم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام خانوم گل, چشم عزیزم حتما قابل باشم دعاتون میکنم برم حرم بیادهمتون هستم همیشه نائب الزیاره میرم. ...

انشاالله خیلی ممنوون ایشالا خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏