2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
ممنون عزیزم، دکترمم فقط بر اساس ان تی حساب میکنه

سلام عزیزم من بعد از مدت ها اومدم اینجا.دیدم که بارداری خیلی بهت تبریک میگم.

هر از گاهی میام اینجا یاد زمانی میوفتم که منتظر بی بی چک مثبت بودم‌.جالبه که فکر میکردم اگه باردار شم استرسم تموم میشه اما تازه شروع شده بود و دوباره فکر میکردم بچم به دنیا بیاد دیگه راحت میشم و الان تازه میبینم که کلا باید با آرامش خدافظی کنم.😊ایشالله به سلامتی بغل بگیریش.

عزیزم حتما تو یه مرکز خوب این کار رو انجام بده اگه تهرانی مرکز مام یا ابن سینا مرکز مام تیم دکتر نص ...

ممنون از مهربونیت که پاسخ میدی

والا من رو دو ماه پیش دکترم سونو کرد گفت در سطح آمادگی خوبی برای بارداری هستی و حیفه حداقل اینا رو ذخیره کن برای آینده.

البته گفت باید بعد فریز حداکثر ۴ سال بعد باردار شم چون هر سال تعداد زیادی از اینا از بین میان

ولی از توصیف اینکه باید دو هفته آمپول بزنم و بعد اتاق عمل و ... کلی ترسیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دارچین جون  فعلا که این طوری گفتن  منم لک دارم باز  شما هم که خندیدی آخر بهم ...

عزیزم شما دیروز نوبت دکتر داشتی درسته؟

ببین منم وقتی اولین بار رفتم سونو و یه دونه جنین دید گفت 7 هفته کامل. یعنی 7 هفته و صفر روز. دومی اصلا دیده نشد که بخواد قلب داشته باشه. دفعه دوم که رفتم فهمیدم دومیه سه روز کوچیکتر از اولیه. یعنی اون موقع قاعدتا باید 6 هفته و 4 روزش میشد دیگه که اصلا ندیدیمش. تو هم نگران نباش ایشالله به زودی صدای قلب خوشگلش رو میشنوی

لک داشتی قبلا؟ به دکتر گفتی؟ شیاف اضافه کرد؟

ممنون از مهربونیت که پاسخ میدی والا من رو دو ماه پیش دکترم سونو کرد گفت در سطح آمادگی خوبی برای بار ...

اصلا نترس 

اون پروسه دارو گرفتن که هیچ ترسی نداره

میمونه اتاق عمل که اونم یه بیهوشی کوتاه داره

اگه تخمکات زیاد باشه ممکنه بعدش یه کوچولو درد داشته باشی اونم چند روزه حل میشه

اما حتما اگه پزشکت همچین توصیه ای کرده و خودتم مایل هستی انجام بدی با دو تا دکتر خوب دیگه هم مشورت کن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد