2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
منم چهارشنبه میرم عکس رنگی.روز نهمم میشه.قبلش ایبوپروفن بخورم دردشو نفهمم.نمیدونم چن ساعت قبلش بخورم ...

عزيزم شياف ديكلوفناك هم قبلش بزار 

آره بخور عزيزم 

من موقعي كه رفتم به من گفت يه ربع قبلش بخورم . 

گلم الان مهمترین چیز آرامش خودته اونا رو ولشون کن خدا خودش جزاشونو میده من هنوز آمپولام شرو‌ع نشده ...

مرسی گلم‌ممنونم ازت از رو بروشورش زدم ولی حتنا برای فردا فیلمشم میبینم مرسی که گفتی.

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم hmg رو به شکم میزدم درسته هم عضلانی داره هم زیرجلدی سینال بروشور داره داخلش فقط نکتش اینه بعد ت ...

مرسی گلم از راهنماییت بله حق با شماست اینم شانسمه که از روز اول باید اینهمه اذیت شم بخدا پوله هیچ اینکه آدمو خر فرض کردن بعدم اونهمه اذیت و دروغ خیلی اذیت شدم خیلی بهم فشار اومد به دکترمم گفتم خواهشا دیگه اینجور داروخانه ها رو معرفی نکنن به مریضا بنده خدا دکترم کلی متاسف شد واقعا آدمای بدی بودن کتش میتونسم عصبی نشم که لطمه ای به سیکلم وارد نشه ولی چه فایده کلی حرص خوردم.

عزیزم، مراقب باش انشاالله مشکلی پیش نمیاد خیلیا هستن جفتشون پایینه چاره ش استراحته نگفت علتش چیه او ...

طبق سونو ان تی و آنومالی باید ۲۶ هفته و ۳ روز میبودم و طبق تاریخ پریودی ۲۵ هفته و ۶ روز . ولی امروز تو سونو گفته ۲۵ هفته و ۵ روز . انقدر از شنیدن وضعیت جفتم بهم ریختم که دیگه مابقی موارد رو نپرسیدم . نه علتی نگفت باید سه شنبه برم پیش دکتر خودم تا ببینم چی میگه . طول سرویکسم خوب بود فقط وضعیت جفت اعصابمو بهم ریخت . راستی چرا سن جنین کمتر شد ؟

مرسی گلم از راهنماییت بله حق با شماست اینم شانسمه که هز روز اول باید اینهمه اذیت شم بخدا پوله هیچ ای ...

روزی چند تا hmg داری؟ خوش به حالت تو زودتر از من وارد سیکل شدی من که دل تو دلم نیست 

عزیزم برو پولتو بگیر ، داروخانه ها موظفند که با بیمه حساب کنن . برا منم اینطوری شد دونرم رفته بود وا ...

واقعا خداروشکر آدم خوبی بوده باز داروخانه برای من داروخانه رحمانیان واقعا خدانشناسن هرچقد گفتم پولم بوید از من مریض خوردن نداره اصلا به روی مبارکشم نیاورد و گناهش و اشتباهش گردن نگرفت از گلوش پایین نره پول من مریض که برای درمانه که خوردن نداره خدایی بالای سر هست بالاخره

روزی چند تا hmg داری؟ خوش به حالت تو زودتر از من وارد سیکل شدی من که دل تو دلم نیست 

روزی یدونه البته دوتا پودر یدونه آب. ایشالله عزیزم شما هم بزودی واردسیکل میشی و به امید خدا همه چی اوکی پیش میره براتو نی نی دار میشی

طبق سونو ان تی و آنومالی باید ۲۶ هفته و ۳ روز میبودم و طبق تاریخ پریودی ۲۵ هفته و ۶ روز . ولی امروز ...

به نظرم ان تی و آنومالیت درست نبوده مگه میشه سن بارداریت بیشتر از پریودیت بشه؟😕 سن الانش درست تره انگار

هم دکترم هم دکتر سونو گفت این مقدار اختلاف طبیعیه چیز مهمی نیست ولی دکترم تاریخ ان تی رو قبول داره میگه اصل ان تی هستش ولی خب ان تی 5 روز جلوتره نسبت به سونوهای بعدیم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وای منم اینطور بودم یعنی اصلا سرما نمیخورم ها اما هردو باری که انتقال دادم سرماخوردم ... حالا اینبار ...

انتقال چندمته

قبل این انتقال دکترت کاری کرد برای موفقیت بیشتر

به نظرم ان تی و آنومالیت درست نبوده مگه میشه سن بارداریت بیشتر از پریودیت بشه؟😕 سن الانش درست تره ا ...

ان تی و انومالی ۴ روز جلوتر بود که فکر کنم بخاطر سن جنینی که انتقال دادن بود . پزشک منم گفت تا یک هفته مشکلی نداره . نمیدونم چرا الان کم شد 

روزی یدونه البته دوتا پودر یدونه آب. ایشالله عزیزم شما هم بزودی واردسیکل میشی و به امید خدا همه چی ا ...

پس میشه روزی دو تا نه یکی فقط گفته با یه آب بزنی 

منم روزی سه تا باید بزنم با یه آب 

انشاءالله کلی تخمک تپلی داشته باشی و یه عالمه جنین برات تشکیل بشه 

سینال چند واحد؟چندتا؟من ۹۰۰رو از همین داروخانه۵۰۰گرفتم چندهفته پیش

سینال چهارصدوپنجاه هرروز باید رو بیستو چهار بزارم بزنم چهارتا داده یک میلیون صدش پول سینالام که همه رو آزاد حساب کرد شد فقط

پس میشه روزی دو تا نه یکی فقط گفته با یه آب بزنی  منم روزی سه تا باید بزنم با یه آب  انش ...

ایشالله توکل بخدا کلا بیست تا اچ ام جی که توی ده روز باید بزنم بله درسته روزی دو ببخشید گلم حواسم نبود