2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
خخخ میبینی منو چقدر گیج شدم🤣🤣 بخدا زمان و فصل از دستم رفته ... اره همون ۱۰ دی🤭🤭  نه گلم چ ...

انشاالله دلت شادمیشه عزیزم

انگار شماهم دوتابلاست انتقال داده بودی

من جنین ندارم دیگه دوباره باید دونر پیدا کنم. ۶ تا جنین داشتم گرید a و ده سلولی که ۳ بار انتقال دادم ...

انشااالله گلم اینسری برات به خیرو خوشی تموم میشه وبا اولین انتقالت مثبت میشی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مگه چهارشنبه وقت آزمایشتون نمیشه؟من ۱۴ دی انتقال داشتم واسه ۲۸ یعنی درست دو هفته بعد واسم آزما ...

نه گلم مرکز ما ۱۷ روز بعد آزمایش مینویسه دو روز بعدشم درصورت مثبت شدن تکرار ازمایش بتا و میزان سطح پروژسترون خون

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
انشاالله دلت شادمیشه عزیزم انگار شماهم دوتابلاست انتقال داده بودی

عزیزم یه بلاست یه سه روزه .دوتاش هچینگ انتقال دادم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره گلم مطمئنم صدای ضبط شده دکتر رو دارم خودص گفت ضبط کنم من الان سینال قلمی زدم تا حالا نزده بودم ا ...

منم hmg رو به شکم میزدم درسته هم عضلانی داره هم زیرجلدی

سینال بروشور داره داخلش فقط نکتش اینه بعد تزریق 10 ثانیه سوزن داخل باشه بعد دربیاری 

من دفعه اول رعایت نکردم اوردم بیرون کلی چکه کرد 

درضمن اصلا تو این روزا اصلا نباید حرص بخوری عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام تبسم جان سیکل نچرال چه دارویی داشتی ؟ چطوری بود 

عزیزم من هیچ جوره با استرادیول حتی خارجیش ضخامتم بالا نمیرفت .. اینبار دوسه روز لتروزول استفاده کردم بعدش hcg رحمم بالای ۷ شد و سه خطی روز ۱۳ سیکل ... دیگه دارو ندارم جز همون شیاف پروژسترون 

بسلامتی بغل بگیریش عزیزم😍تا چن روز لکه بینی داشتی؟؟خراش هم برات دادن؟؟همون دفعه ک هیسترو داشتی مثبت ...

ممنونم من بعد از سقط کورتاژ شدم با هیسترو ....که از خراش کارم گذشت...هم بار اول هم بار دوم بعد از هیسترو و کورتاژ مثبت شدم...لکه بینی گفتم کم داشتم شاید 3 روز اما چون استراحت نکردم درد داشتم تا یه هفته بعد

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
مال منم کمه ولی درد ندارم..شما هیسترو سالم بود؟تا پریودتون لکه بینی داشتین؟

بله سالم بود فقط بقایای سقطم مونده بود داست چسبندگی میداد جدا کردند همون بود ...3 روز لکه بینی داشتم شایدم دردم برای این بود چون همراه کورتاژ بود

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه گلم مرکز ما ۱۷ روز بعد آزمایش مینویسه دو روز بعدشم درصورت مثبت شدن تکرار ازمایش بتا و میزان سطح پ ...

واسه مرکز ما روز ۱۲ و روز ۱۵ هم تکرارشه..ولی دکترم واسه من همون گفت ۱۴ برو..عزیزدلم انشاله که مثبت میشی و بارداریت تا آخرین روز به سلامتی میگذره

بچه ها من چهارشنبه پانكچر شدم امروز رفتم دكتر سونو كرد گفت شكمت اب نياورده خداروشكر . چون هايپر شدم. ...

منم پنج شنبه پانکچر شدم اما هایپر نشدم ولی بهم گفتن دوماهه بعد بیا برای انتقال 

نمیدونم دلیلشون چیه ؟ شما چندتا تخمک داشتین ؟ 

من 7 تا داشتم بهم هنوز زنگ نزدن چندتا جنین شدن 

به شما زنگ زدند ؟؟

سلام دوستان  من از سونو برگشتم با یه دنیا ترس و دلهره 😔 جفتم اومده پایین نوشته جفت خلفی مارژی ...

عزیزم، مراقب باش انشاالله مشکلی پیش نمیاد خیلیا هستن جفتشون پایینه چاره ش استراحته

نگفت علتش چیه اومده پایین؟ آخه من جدیدا یه کم زیاد تو خونه کار میکنم میگم نکنه باعث بشه جفت بیاد پایین😕

به حساب خودت چند هفته بودی؟ من سونوهام به آنومالیم میخوره فقط، به ان تی و روز انتقال نمیخوره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واسه مرکز ما روز ۱۲ و روز ۱۵ هم تکرارشه..ولی دکترم واسه من همون گفت ۱۴ برو..عزیزدلم انشاله که مثبت م ...

مرسی مهربون ان شاالله همه انتقالی ها مثبت شیم و یه جشن مجازی بگیریم🥳🥳🥳

دوستان من فردا انتقال دارم اما حس سرماخوردگی دارم انگار گلو درد دارم چکار کنم خیلی استرس دارم میترسم ...

وای منم اینطور بودم یعنی اصلا سرما نمیخورم ها اما هردو باری که انتقال دادم سرماخوردم ... حالا اینبار خودمو بستم به شلغم و گرمی دقیقا یکی دو روز قبلش خدا کمک کرد بهتر شدم ... تا میتونی هسته به بخور .. من کلا یه شیشه گذاشتم رو شوفاژ دائم میخوردم