2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم بله متاسفانه 😔😔😔😔😢😢😢😢 فقط پردنیزولون اگر داری رو یواش یواش قطع باید بکنی

عزیزم الان این خونریزی پریودم حساب میشه؟؟

قبل از عید میتونن برانم انتقال بدن یا باید بمونه برای سال بعد؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان گلم، من اینجا با کمال میل میام و جواب میدم،  اما زندگی خودم و بی خوابی و مشکلات خودم رو ...

زینبی جان مرسی از این همه عشق و محبت و کمک های شما امیدوارم خودت و خانوادت همیشه در کمال سلامت باشید و خدا بهترینها رو براتون رقم بزنه

خواستم بگم برای دوستانی که تهران هستن بیمارستان صارم متخصص زنان  ۲۴ ساعته تو اورژانس داره در ضمن سونو و ازمایشگاه هم اورژانسی باشه ۲۴ ساعته انجام میدن 

من۴ سال پیش که سقط داشتم نصف شب به خونریزی شدید افتادم رفتم بیمارستان سونو انجام دادن مشاورای ivfهم به جز جمعه هر روز از ۸:۳۰صبح تا حدود ۶ عصر جوابگو هستن

گفتم شاید به درد کسی بخوره

استرادیول رو میگم گلم  ولی حتما حتما از دکترتون بپرسین  آره گلم سیکل خوبیه، همون دفعه او ...

مبارکت باشه عزیزم برای منم دعا کن من از 15 سالگیم همش میرم دکتر😔😔

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
دیگه خدا خیر ما رو تو این دید  نمیدونم چرا فکر میکردم مثبت میشم از سه شنبه که لک افتادم دیگه ک ...

دو پریود باید بگذره عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دو پریود باید بگذره عزیزم

مرسی از راهنماییتون

اگر این خونریزیم پریود حساب بشه  و سیکلم همون ۲۶ روزه بمونن شب عید میتونن برام انتقال بدن اونوقت ۲ هفته عید سرکار نمیرم بهتر استراحت میکنم 

حداقل پله ندارم

سلام 

من امروز روز سوم انتقالمه. صبح قبل از بیدار شدن همش بدنم به کش و قوس میومد کمی که کش و قوس میدادم یادم میفتاد انتقال دادم ولش میکردم ولی چند بار شد .اتفاقی میفته برای جنین ها؟؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام دوستان صبحتون بخیر باشه . خانما من یه انتقال منفی داشتم و بعد قطع داروها پریود شدم الان باید پریود دومو سه روز پیش میشدم که نشدم ولی از دیروز فقط وقتی خودمو عذر میخوام تو دسشویی خشک میکنم خیلی کم لک میاد امروزم همینجور فقط تودسشویی موقع خشک کردن لک میاد من اصلا سابقه لک دیدن قبل پریود رو نداشتم و همیشه هم پریودام به موقع بود نمیدونم چرا دو روزه لک فقط میاد و خونریزیم شروع نمیشه اخه بعد شروع خونریزی باید داروهای پانکچر رو شروع کنم نگرانم که چرا اینجوری شده کسی اطلاعی داره اگر تجربه اینجوری دارید کمکم کنید لطفا زینب جون شما میدونید؟ علت نگران کننده ای نداره؟ یعنی ممکنه من این ماه کلا اینجوری پریود باشم و خونریزیم نیاد؟

@زینبی_بابا

در اندک من تویی فراوان یارب..
خواهش گلم. من بعضی جاها خوندم بهتره نخورن واسه همین کلا حذف کردم ولی در کل ادویه جات صنعتی

سلام عزیز دلم خوبی ایشالله؟...ممنونم ازت گلی جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خداخيرت بده كه جوابمو دادي دكترم تازه جواب داد نوشته بود شياف رو دوتا بكن ،آس اس آ رو قطع كن اصلا ...

خوب ببین نمیشه حتما هر دوتا دارو ضد انعقادیو قطع کنن مثلا من چون پلاکتم بالا بود هیچ کدومو قطع نکردم. بعدم میگن آ اس آ اثرش عمیق تره واسه همین احتمالا تا قطع شدنه لکه بینیت نباید بخوری. ولی انکسارو سر موقع بزن اصلا نگران نباش با استراحت یکمش دفع میشه یکمشم جذب میشه انشالله تا سونوی بعدی از بین رفته کامل. اکثر ای وی افیا این مشکل واسشون ایجاد میشه من که جفتمم پایین بود اون اوایل ولی هر دوتاش حل شد

برا  من ک ضخامت خوب بود چی، فقط از رحم و لوله هاس افت بتا بعد کلی ازمایش و تحقیق شکست لانه گزین ...

اخه تو ای وی اف افت بتا خیای پیش میاد....یعنی همه اش عفونت لوله است؟.....به شما دارو چی دادن برای رفع التهاب؟....میخواین لوله هاتون رو ببندین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام  من امروز روز سوم انتقالمه. صبح قبل از بیدار شدن همش بدنم به کش و قوس میومد کمی که کش و ق ...

نترس گلم منم دقیقا همینجوری بودم حتی الان ۲۸ هفتم همینجوریم گاهی یادم میره چشممو باز میکنم بدنمو میکشم. 

دوستان گلم، من اینجا با کمال میل میام و جواب میدم،  اما زندگی خودم و بی خوابی و مشکلات خودم رو ...

سلام زينب جون 

بله حق با شماست 

بازم خيلي ممنون از زحماتتون 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام به همگی  جواب ازمایشم تو سایت ازمایشگاه اومد  متاسفانه منفی شدم الان باید داروها ر ...

عزیزم توکل به خدا کن ...ایشالله که خدا بهت صبر بده....بلزم جنین داری؟

مرسی از همدردیتون روز ۱۳ جنین ۳ روزه بود و ۸ سلولی  گفتن جنین خوب بود آخرین سونو هم دکتر گفت ...

عزيزم خيلي ناراحت شدم 

ان شاءالله همين امسال اون يكي جنينت برات بگيره و مامان بشي 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….