2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
هان😲یعنی بارداریه؟

خدا داند 

انشالله که باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدااات عزیز دلم. ممنون از محبت خواهرانت.بیکار کجا بود عزیزم؟ عزیزم نمیتونی بیای چون ایشالا زایمان من ...

الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آهان پس سیکل آنتاگونیست دارین منم مثل شما بودم ولی پری عقب نیفتاد کاش آزمایش بتا بدی، شاید حامله ا ...

عزیزم چیو ادامه بدم ؟

شما نتیجه گرفتین؟بار چندم مثبت شدین مشکلتون چی بود

گلم از بس آزمایش منفی دیدم میترسم برم😔😔😔

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
آره عزیزم بهتون گفتم اونروز راجع به دکتر ظ ه ی ری خوشبختم عزیزم، من تمام پیامای این تاپیک و خوندم و ...

مرسی عزیزم امیدوارم هممون مامان بشیم بزودی

ای خدا الی جون خیلی متاسفم خدا کمک کنه  روز چندم بودی؟ جنین چند روزه بود؟  

مرسی از همدردیتون

روز ۱۳ جنین ۳ روزه بود و ۸ سلولی 

گفتن جنین خوب بود

آخرین سونو هم دکتر گفت رحمت عالیه جنین خوب تشکیل بشه حتما بارداری 

اما خدا برام اینطور خواست

سلام به همگی  جواب ازمایشم تو سایت ازمایشگاه اومد  متاسفانه منفی شدم الان باید داروها ر ...

ای بابا خیلی متاسفم عزیزم

سلام به همگی  جواب ازمایشم تو سایت ازمایشگاه اومد  متاسفانه منفی شدم الان باید داروها ر ...

متاسفم عزیزم ،خیلی ناراحت شدم 😢،انشالله که خیلی زود خدا دلت رو شاد کنه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ای بابا خیلی متاسفم عزیزم

دیگه خدا خیر ما رو تو این دید 

نمیدونم چرا فکر میکردم مثبت میشم از سه شنبه که لک افتادم دیگه کلا امیدم رو از دست دادم

راستی یه جنین دیگه دارم چند وقت بعد انتقال میدن

ماه بعد میشه یاباید فاصله بیافته؟؟

مرسی از همدردیتون روز ۱۳ جنین ۳ روزه بود و ۸ سلولی  گفتن جنین خوب بود آخرین سونو هم دکتر گفت ...

عزیزم خیلی متاسفم ... من همش منتظر بودم‌خبر خوب بشنوم ازت ... امیدوارم همین امسال طبیعی باردار شی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم خیلی متاسفم ... من همش منتظر بودم‌خبر خوب بشنوم ازت ... امیدوارم همین امسال طبیعی باردار شی

مرسی گلم 

راستش تو عکس رنگی هر دو لوله هام گرفته بود از اون حایی که ذخیرم هم زیر یک بود دکتر گفت الکی وقت و هزینه نزاریم برای باز کردن لوله ها و iuiچون وضعیت اسپرم شوهرم هم برای طبیعی مناسب نبود 

پناه بر خدا ۴ تا تخمک داشتم و ۴ تا جنین که گفتن دوتاش خوبه بکیش رو انتقال دادم یکیش موند برای سری بعد 

از اول هم شوهرم باهام شرط کرد که یه بار فقط منم قبول کردم دیگه هرچی صلاحمون باشه 

بقیه اش دست خداست اگر بخواد با همین وضعیت هم معجزش رو نشونمون میده اگر نه که حتما خیرمون در چیز دیگه است