2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست

بچه ها من 14 تا تخمک داشتم ما پیش 5 تا جنین گرید B تشکیل شده یه عمل داشتم انجام دادم این ما پریودم عقب افتاده هرچی دمنوش خوردم نشدم برم اتقال جنین 

گرید B به نظرتون خوبه کسی با این گرید موفق بوده

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من امروز مركز مام رفتم براي شروع دوره انتقال.  عكس رنگي رو نشون دكتر عليرضايي دادم كه ي ...

دقیقا منم رفتم دکتر نصر و همین گفتن و  لوله رو بستم ایشالله برم انتقال این ماه 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
دوستان من امروز مركز مام رفتم براي شروع دوره انتقال.  عكس رنگي رو نشون دكتر عليرضايي دادم كه ي ...

منم بتام افت کرد ، من نفهمیدم هیدرو چیه دقیقا

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها من 14 تا تخمک داشتم ما پیش 5 تا جنین گرید B تشکیل شده یه عمل داشتم انجام دادم این ما پریودم ع ...

بله عزیزم خوبه ،با گرید سی هم باردار شدن ،شما کدوم مرکزید ؟جنینهاتون ۵ روزست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بله عزیزم خوبه ،با گرید سی هم باردار شدن ،شما کدوم مرکزید ؟جنینهاتون ۵ روزست ؟

مرکز مام دکتر رضا نصر

نمیدونم نپرسیدم زنگ بزنم میگن بهم ؟؟

ولی گفتن 5 روز دیگه زنگ بزن ماه قبل

منم بتام افت کرد ، من نفهمیدم هیدرو چیه دقیقا

هیدرو لوله عفونی هست تو عکس رنگی مشخصه لوله فالوپ باد میکنه التهاب لوله رو میگن هیدرو که هرچقدرم انتقال بدی منفی میشه باید للوه عفونی برطرف کنی

مرکز مام دکتر رضا نصر نمیدونم نپرسیدم زنگ بزنم میگن بهم ؟؟ ولی گفتن 5 روز دیگه زنگ بزن ماه قبل

احتمالا اگر زنگ بزنی بهت میگن ،اگر ۵ روز بعد از پانکچر زنگ زدی پس احتمالا 

بلاست هستن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستانی که مرکز مام هستید ،اونجا فقط جنین ۵ روزه انتقال میدن ؟یا ۳ روزه هم انتقال میدن؟

نه عزیزم ازمایش ندادم دیگه. انشالله که لکه بینی شما قطع بشه و باردار باشی

مرسی از دعاتون

شب میرم ازمایش میدم که برای فردا اماده بشه تکلیف داروهام معلوم بشه

مخصوصا امپول پروژسترون و آنوکسا

هیدرو لوله عفونی هست تو عکس رنگی مشخصه لوله فالوپ باد میکنه التهاب لوله رو میگن هیدرو که هرچقدرم انت ...

چقد دنگ و فنگ داره اخه🥺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍